Quote (Smat @ Feb 26 2019 08:29am)
Ha van valami amivel besarozhatod az egesz ceget akkor finoman baszd a pofajaba hogyha nem lehet normalisan megegyezni akkor lehet ezt mashogy is csinalni.
Ahonnan eljottem mert valamiert nem tetszett es gecizni probaltak, egybol mondtam hogy ok akkor ratok huzom a vizes lepedot ha baszakodtok, egy etteremben ahol dolgoztam estenkent kijottek a patkanyok az epulet alatt levo kb 200 eves csatornarendszerbol, mindent osszemaszkaltak meg probaltak felzabalni, es hat ezt sokszor lattam meg a kamerak is. Mondtam hogy ennyi honap munka utan ennyi a vegkielegites, eloszor kirohogtek hogy mit akarok, utana meg mondtam hogy ok, leszarom azt a penzt mert nem kenyerre kell, de szerintem jobban jarunk mind a ketten ha egyenlore senki nem tudja meg hogy fel meteres patkanyok szaladgalnak az etteremben meg a konyhaban es semmit nem tesznek.
Legjobb taktika a vilagon imo, azert mert valaki feletted van az nem jelenti azt hogy mindent megtehet.
kb ugyan ez, én is tudok annyi retkes dolgot már a cégről, a legtöbb "áfakedvezményt" velem csináltatja. gondoltam én is erre csak nem tudom hogy ezt hogy reagálná le, amilyen ember simán eltudom képzelni azt is hogy szarik rá hogy úszik, akkor ketten ússzunk ,mert nem bír veszíteni.
Quote (Thomas Cross @ Feb 26 2019 03:51pm)
Add be a felmondásod és hirdesd meg mindenhol a melót, részletekbe menően hogy mit kellene csinálni, és a varázs mondat: "Akár 290k" fizetéssel. Ha nem jelentkezik rá senki (nem fog.) , nincs extra melód, és az idő ugyanúgy ketyeg. Ha 1-2 hét múlva elkezdi nyomni hogy találtál-e embert, akkor mondd meg neki hogy próbáljon meg kevesebb melót szervezni egy emberre és/vagy több fizut adni. Ha szemétkedik akkor szabi+táppénz, plusz a köztük lévő pár napban laza melózgatás+héderelés, meg fapofával mosolygás. Az fogja a legjobban felhúzni ha nem tud felidegesíteni. Ha azt mondja hogy túlórázz akkor arra mondhatsz nemet. Nem emlékszek hogy hány nappal előre kell jelezni a túlórát, de abba is csak úgy menj bele hogy rögtön másnap lecsúsztatod. És persze minden percet lepapírozva. Ilyenkor szoktak az ilyesmikről már köv hétre megfeledkezni...
Gusztustalan rézbaszó mentalitás amikor a dolgozókon meg az eszközökön próbálja megspórolni az extra kiadást, csak hogy neki meglegyen az X milla+ tisztán. Aztán fel van háborodva ha megszöknek a rabszolgái.
ezt nem értem én sem, ha fel tudott húzni 1 év alatt egy több száz millás házat a gyerekeknek akkor faszért vágja a földhöz 3-4 száz ezer ft...
Quote (Karan2_Returned @ Feb 26 2019 06:07pm)
Miert baratod a fönököd a messengeren?
Miert valaszolsz neki munkaidön kivül?
Miert veszekedsz a fönököddel messengeren, ahelyett hogy keresnel egy uj munkahelyet es miutan felvettek valahova felmondanal?
Hogyan akarsz egy heten belül uj embert talalni?
az az őszinte igazság hogy kurva sokat köszönhetek neki, mert egy középfokú iskolai végzettséggel nem keres az ember ennyit ,ismerős által kerültem be ide ahol vagyok és itt megtanítottak már annyi mindent 2 év alatt hogy amikor szabira elmegy egyedül tudom vinni a céget, ez később hasznomra válhat
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Feb 26 2019 09:39pm)
nem értem ezeket a postokat
kapott új feladatköröket meg amúgyse tetszik neki a rosszra fordult helyzet ezért felmond és keres mást, nem kell túldramatizálni vagy baszakodni a céggel ha nem muszály
keresni meg minek keresne másik embert? nem tartozik a feladatai közé, megmondja, hogy nem, nem keres mert ebben sajnoss nem tud segíteni és most hirtelen nem tud senkit, ennyi, wtf
a maradék felmondási időt meg leüli azt kész, gg
ha meg már mindeképp rossz szájizzel akarsz elválni, javaslom, hogy told full allin-be, kérdezd meg a közvetlen munkatársaidat, hogy tudnak e fegyvert szerezni neked mert agyon szeretnéd lőni a főnököd, mert egy fasz meg hasonlók, elobb utobb eljut hozza és biztos nem kell leülni a felmondási időt, jobb tippekért javaslom redditet
dat solution xD ,szerintem elmegyógyba kötnék ki ha ilyet mondanék