d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Fontos Poll > Tényleg
Prev1456789Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
Jan 18 2018 12:07pm
én anyádat tolom reggeli szarás közben
aztán szétkenem rajta
Member
Gold: 14,756.31
Jan 18 2018 12:08pm
Quote (Senee @ Jan 18 2018 10:44am)
nekem vmiért elég lassú az anyagcserém, ilyen 4 naponta 1szer szoktam és inkább otthon

kb 15 percig ezért úgy szoktam, hogy kinyomom a javát, azt lehúzom gyorsan (így nem lesz szarszag) és utána még visszaülök potyogtatni a maradékot
törölni 3 szelvénnyel szoktam ameddig még látom, hogy olyan (ha nem fogy el a nyom akkor átmegyek a fürdőbe, beteszem a seggem a kád fölé és kimosom)

azért sem szeretek melóhelyen mert ha olyat szarok, hogy nem bírom normálisan kitörölni hol mossam ki, a csapba?! :XD

Xddd
Member
Gold: 5,302.77
Jan 18 2018 12:10pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 18 2018 07:07pm)
én anyádat tolom reggeli szarás közben
aztán szétkenem rajta

Heha
Member
Gold: 0.00
Jan 18 2018 12:16pm
én melohelyen szarok, mert nagyon szep a wc, es kenyelmesebb is mint otthon, szaras kozben hsezni szoktam
Member
Gold: 5,302.77
Jan 18 2018 12:18pm
Quote (BOSCH_CEO @ Jan 18 2018 07:16pm)
én melohelyen szarok, mert nagyon szep a wc, es kenyelmesebb is mint otthon, szaras kozben hsezni szoktam

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=77933104&f=129&p=526424749
Member
Gold: 14,756.31
Jan 18 2018 12:19pm
Reggeli procedura h kikelek az agybol, leulok pc ele, berakok vmi zenet, elszivok egy cigit rogton, ez meginditja a belmukodesemet, neha annyira intenziven h a cigi felet el kell nyomnom, ezt koveti egy 5-10 perces szaras. Harom szelet wcpapirt hajtok ossze, nem egyenkent tepem le hanem egybe a 3szeletet es behajtom. Van h reggel furdok van h este szal valtozo h furdok-e szaras utan. Altalaban napi 2x kulazok, szal egy kellemes gyertyafenyes esti alkalom is szokott lenni, az mar minden sietseg nelkul, h a kulamnak es nekem is jo legyen. Ockodom az ilyen publik helyeken szarastol, nyilvan igyekszem ugy intezni h otthon vigyem vegbe.
Member
Gold: 17,767.00
Jan 18 2018 12:55pm
Quote (bamboo @ 18 Jan 2018 20:19)
Reggeli procedura h kikelek az agybol, leulok pc ele, berakok vmi zenet, elszivok egy cigit rogton, ez meginditja a belmukodesemet, neha annyira intenziven h a cigi felet el kell nyomnom, ezt koveti egy 5-10 perces szaras. Harom szelet wcpapirt hajtok ossze, nem egyenkent tepem le hanem egybe a 3szeletet es behajtom. Van h reggel furdok van h este szal valtozo h furdok-e szaras utan. Altalaban napi 2x kulazok, szal egy kellemes gyertyafenyes esti alkalom is szokott lenni, az mar minden sietseg nelkul, h a kulamnak es nekem is jo legyen. Ockodom az ilyen publik helyeken szarastol, nyilvan igyekszem ugy intezni h otthon vigyem vegbe.

Annyian ockodnak az ilyesmitol hogy memenozok nehany buszkebb szarasommal:

Erdei latrinan csapatosan: arok a foldben, felette ket ag ami koze bedugod a segged kb olyan pozban mint a gugolos budikban, mindez kulonosebb takaras nelkul valahol az erdoben, a tabortol ~100 meterre. Ez meg nem is lenne tul kulonos, de egyik reggel egy baratomnak annyira sietnie kellett hogy bevagodott mellem es egyutt szartunk. Ezen felbuzdulva kesobb harman is csinaltuk is egyszerre aminek egeszen komolyan hire ment - csak ajanlani tudom, kituno csapatepites.

Paros budiban: kb igy kell elkepzelni: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2544143/Russias-Olympic-toilet-two-bicle-Picture-unusual-lavatories-Sochi-village-cause-stink-Twitter.html
Egyedul voltam mindketszer amikor ilyen budiban toltam, de mivel nem lehetett bezarni barmikor bepattanhatott volna mellem valaki. Oroszorszagban kozepuletekben ez egesz normalis, en egy iskolaban es egy szanatoriumban talaltam ilyet.

Szinten Oroszorszagban nagyuzemi pottyantosban: ugy kell elkepzelni hogy van egy kurwanagy godor(20-30 x 4-5 meter), felette egy faepulet aminek a padlojaban lyukak vannak. Ezek felett gugolos technikaval lehet operalni, a ferfi/noi reszleget rendes fal valasztja el, de az egyes budik kozott csak ~1 meter magas fal van. Mindket iranyba latod az erolkodo fejeket es a szomszedos budiban tolok mellett kapaszkodsz kozvetlenul, kb egymas kezet is foghatnatok. Az mar csak raadas hogy a dolgukra/dolgukrol igyekvok kozvetlenul elotted haladnak el, ahol semmilyen takaras nincs.

Azert meg nehany erdekesseg lenne de hájlájtnak talán elég ennyi.

ITT extrem szarasi helyzetek
Member
Gold: 280.00
Jan 18 2018 01:29pm
Quote (SteelMeetsSteel @ Jan 18 2018 07:55pm)
Annyian ockodnak az ilyesmitol hogy memenozok nehany buszkebb szarasommal:

Erdei latrinan csapatosan: arok a foldben, felette ket ag ami koze bedugod a segged kb olyan pozban mint a gugolos budikban, mindez kulonosebb takaras nelkul valahol az erdoben, a tabortol ~100 meterre. Ez meg nem is lenne tul kulonos, de egyik reggel egy baratomnak annyira sietnie kellett hogy bevagodott mellem es egyutt szartunk. Ezen felbuzdulva kesobb harman is csinaltuk is egyszerre aminek egeszen komolyan hire ment - csak ajanlani tudom, kituno csapatepites.

Paros budiban: kb igy kell elkepzelni: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2544143/Russias-Olympic-toilet-two-bicle-Picture-unusual-lavatories-Sochi-village-cause-stink-Twitter.html
Egyedul voltam mindketszer amikor ilyen budiban toltam, de mivel nem lehetett bezarni barmikor bepattanhatott volna mellem valaki. Oroszorszagban kozepuletekben ez egesz normalis, en egy iskolaban es egy szanatoriumban talaltam ilyet.

Szinten Oroszorszagban nagyuzemi pottyantosban: ugy kell elkepzelni hogy van egy kurwanagy godor(20-30 x 4-5 meter), felette egy faepulet aminek a padlojaban lyukak vannak. Ezek felett gugolos technikaval lehet operalni, a ferfi/noi reszleget rendes fal valasztja el, de az egyes budik kozott csak ~1 meter magas fal van. Mindket iranyba latod az erolkodo fejeket es a szomszedos budiban tolok mellett kapaszkodsz kozvetlenul, kb egymas kezet is foghatnatok. Az mar csak raadas hogy a dolgukra/dolgukrol igyekvok kozvetlenul elotted haladnak el, ahol semmilyen takaras nincs.

Azert meg nehany erdekesseg lenne de hájlájtnak talán elég ennyi.

ITT extrem szarasi helyzetek

egyszer szartam a szabadban, borzalmas volt
ezt az orosz szarodat meg akkor hasznalnam ha fegyvert tartananak a fejemhez
Member
Gold: 3.03
Jan 18 2018 06:26pm
Quote (Senee @ 18 Jan 2018 11:52)
nekem pl nem jön ki minden egyben
így az elsőnél is be kell görnyedjek, hogy jobb útja legyen kifele, de még akkor is marad bent aminek kell idő, hogy még kijöjjön

egyszer szartam guggolva kint a természetben és akkor egy az egyben kijött az egész, az lenne a normális póz; de most guggoljak rá a wcre?!

igen :D

“By opening the colon, pooping in the natural squat position makes elimination faster, more complete, and reduces straining”

Ez milyen fasza már?
Mondjuk én is szeretek elidőzgetni és olvasgatni, játszani - hogy minden rendesen végig menjen.

Ma a Corvin plázában jött rám irgalmatlan mód a szarás... útálom az ilyen helyzeteket, előtte gondosan kibéleltem papírral a wc belsejét, hogy ne csobbanjon vissza semmi és éppen csak annyira guggoltam, hogy ne a bokámat szarjam le de semmi esetre se érjek hozzá semmihez.
Member
Gold: 3.03
Jan 18 2018 06:27pm
nektek általában milyen a matéria?

nekem általában 2, vagy 3. de néha belenézünk az 5-be. sajnos, sehogy nem tudtam eddig rábírni, hogy mosolyogjon... :/
Go Back To Magyar Topic List
Prev1456789Next
Add Reply New Topic New Poll