Quote (bamboo @ 18 Jan 2018 20:19)
Reggeli procedura h kikelek az agybol, leulok pc ele, berakok vmi zenet, elszivok egy cigit rogton, ez meginditja a belmukodesemet, neha annyira intenziven h a cigi felet el kell nyomnom, ezt koveti egy 5-10 perces szaras. Harom szelet wcpapirt hajtok ossze, nem egyenkent tepem le hanem egybe a 3szeletet es behajtom. Van h reggel furdok van h este szal valtozo h furdok-e szaras utan. Altalaban napi 2x kulazok, szal egy kellemes gyertyafenyes esti alkalom is szokott lenni, az mar minden sietseg nelkul, h a kulamnak es nekem is jo legyen. Ockodom az ilyen publik helyeken szarastol, nyilvan igyekszem ugy intezni h otthon vigyem vegbe.
Annyian ockodnak az ilyesmitol hogy memenozok nehany buszkebb szarasommal:
Erdei latrinan csapatosan: arok a foldben, felette ket ag ami koze bedugod a segged kb olyan pozban mint a gugolos budikban, mindez kulonosebb takaras nelkul valahol az erdoben, a tabortol ~100 meterre. Ez meg nem is lenne tul kulonos, de egyik reggel egy baratomnak annyira sietnie kellett hogy bevagodott mellem es egyutt szartunk. Ezen felbuzdulva kesobb harman is csinaltuk is egyszerre aminek egeszen komolyan hire ment - csak ajanlani tudom, kituno csapatepites.
Paros budiban: kb igy kell elkepzelni:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2544143/Russias-Olympic-toilet-two-bicle-Picture-unusual-lavatories-Sochi-village-cause-stink-Twitter.htmlEgyedul voltam mindketszer amikor ilyen budiban toltam, de mivel nem lehetett bezarni barmikor bepattanhatott volna mellem valaki. Oroszorszagban kozepuletekben ez egesz normalis, en egy iskolaban es egy szanatoriumban talaltam ilyet.
Szinten Oroszorszagban nagyuzemi pottyantosban: ugy kell elkepzelni hogy van egy kurwanagy godor(20-30 x 4-5 meter), felette egy faepulet aminek a padlojaban lyukak vannak. Ezek felett gugolos technikaval lehet operalni, a ferfi/noi reszleget rendes fal valasztja el, de az egyes budik kozott csak ~1 meter magas fal van. Mindket iranyba latod az erolkodo fejeket es a szomszedos budiban tolok mellett kapaszkodsz kozvetlenul, kb egymas kezet is foghatnatok. Az mar csak raadas hogy a dolgukra/dolgukrol igyekvok kozvetlenul elotted haladnak el, ahol semmilyen takaras nincs.
Azert meg nehany erdekesseg lenne de hájlájtnak talán elég ennyi.
ITT extrem szarasi helyzetek