d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Egy érdektelen Topik > és Nem Is Oficiális
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 834.97
Dec 10 2017 01:38pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Dec 10 2017 08:36pm)

Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.
Member
Gold: 2,751.03
Dec 10 2017 01:54pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 10 2017 09:38pm)
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

Member
Gold: 3.03
Dec 10 2017 01:54pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 10 Dec 2017 20:05)
mert milyen ő?

ez engem is érdekelne..

Quote (cowding @ 10 Dec 2017 20:20)
monika szerepében rácmáté

:D

Quote (-joey- @ 10 Dec 2017 20:25)
Amúgy nekem totál nem jut eszembe a Tass-éra. Még régen, amikor a WT topicokat nyomtam, akkor emlékszem, hogy egy-egy nekem szánt kommentjére öten ugrottak, de azokban az időkben Senee depressziója sokkal mélyebb nyomokat hagyott bennem.

ez mi volt?

Quote (BmA_BeMyAngel @ 10 Dec 2017 20:25)
csak magányos vagyok és itt legalább úgy érezhetem hogy valaki szól hozzám néha

ja hát valszleg neked olyan a személyiséged hogy ő pont nem triggerelt, asszem benit se nagyon zavarta de bajclitól kezdve lackettöig szerintem mindenki elküldte a faszba ott akkor nem egyszer

msn-en, vagy skype-on sokat beszélgettünk pedig.
legalábbis, nekem soknak tűnt :D

egyébként, egyszer felhívtam Benit telefonon, hogy a Kikában van pandás szőnyeg.
nem tudom, hogy miért volt meg a száma és azt sem, hogy végül megvette-e a szőnyeget.. :(
Member
Gold: 834.97
Dec 10 2017 02:22pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Dec 10 2017 08:54pm)

és tényleg nem, elég száni vagy
Member
Gold: 5,302.77
Dec 10 2017 02:24pm
Quote (TassassinHc @ Dec 10 2017 08:54pm)

ez mi volt?

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=58314562&f=129

D2 végigjátszások.
Member
Dec 10 2017 02:26pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 10 2017 10:22pm)
és tényleg nem, elég száni vagy

Member
Gold: 6,352.66
Dec 10 2017 02:29pm
Quote (rapiddani @ 10 Dec 2017 21:10)
alakul a topic srácok, majd jöhet a pm ha mar a razer témánál járunk

nem pmelek, de razer
Member
Gold: 3.03
Dec 10 2017 02:40pm

Quote (-joey- @ 10 Dec 2017 21:24)

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=69821574&f=129&o=10

Quote (MarcusD @ 4 Jan 2014 12:56)
többször hogy lehet megölni a cow kinget?

amúgy gl, végre van mit olvasni mesh szidásán kívül :D

mesh... :/
Member
Gold: 80.00
Dec 10 2017 02:42pm
zökkenőmentes utat kívánok
Member
Dec 10 2017 02:43pm
Quote (-joey- @ Dec 10 2017 10:24pm)

1.00 nem volt bneten megjelenéskor se
Go Back To Magyar Topic List