d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kire Szavaznál > Ha Most Vasárnap
Prev14567817Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
Nov 27 2017 02:19pm
Quote (-joey- @ 27 Nov 2017 22:04)
Kb. ugyanazt írtuk le, csak te részletesebben.
Amúgy az átlag jobbikos személyleírás nagyjából helytálló, de azért remekül indikálja, hogy a fővároson kívül az ország bizonyos részeiben az átlagembernek pont nem az a problémája, hogy mi van az EU-val, hanem az, hogy nem érzi magát biztonságban. Annak idején sok értelmiségi ismerősöm azért szavazott rájuk, mert egyedül ők vállaltál fel azt, hogy a cigánykérdés valódi probléma és foglalkozni kell vele. És amúgy nagyon sok olyan kis település van, ahol pont amiatt javultak a viszonyok, mert Jobbikos polgármestert választottak meg, aki nem engedte, hogy eligyák a segélyt. Szóval mikroszinten tud ez működni, ha elhagyjuk a náci ideológiát és szimplán gyakorlatiasan gondolkozunk.

Ja hat valahol itt lehet a lenyeg
Quote (bamboo @ 27 Nov 2017 22:07)
szamomra ezek mondvacsinalt teoriak, ha jol veszem le az a baj vele h tul meggyozo, es akkor biztos elkorruptul, mert orban ilyen volt a ti szemetekben?
ennyire biztosak vagytok vona palfordulasaban, amikor meg be sem kovetkezett? nem erdemli meg az eselyt h netan bizonyitsa az ellenkezojet?
ennyire feltek attol ha beigazolodik a teoriatok, hatalomra jut majd fidesz modjara kezd el kormanyozni, a libsik az arcotokba rohognek? es mivan ha megsem? nem eri meg a kockazatot?
inkabb szavazzunk gyurcsany ferencekre es orban viktorokra, mert roluk mar mindenki tudja h korrupt szar gerinctelen fergek?

Erm, nem
A jobbik palfordulasa mar regen megtortent amikor berunio meg eu stb dolgokkal kampanyolnak es meg, a cukisodas. Szembeallva mindazzal ahonnan indult a part lasd a video amit linkeltem. De egyebkent mar ez a berunio tema is eleg lenne ahhoz, hogy ne szavazzak a jobbikra. Demagog butasag amibol egyreszt nem is lesz belole semmi masreszt ha meg lenne akkor nagyon meginnank a levet. Ebbol itelve nem tenne tul sok jot az orszagnak egy jobbik kormany
Quote (-joey- @ 27 Nov 2017 22:04)
Kb. ugyanazt írtuk le, csak te részletesebben.
Amúgy az átlag jobbikos személyleírás nagyjából helytálló, de azért remekül indikálja, hogy a fővároson kívül az ország bizonyos részeiben az átlagembernek pont nem az a problémája, hogy mi van az EU-val, hanem az, hogy nem érzi magát biztonságban. Annak idején sok értelmiségi ismerősöm azért szavazott rájuk, mert egyedül ők vállaltál fel azt, hogy a cigánykérdés valódi probléma és foglalkozni kell vele. És amúgy nagyon sok olyan kis település van, ahol pont amiatt javultak a viszonyok, mert Jobbikos polgármestert választottak meg, aki nem engedte, hogy eligyák a segélyt. Szóval mikroszinten tud ez működni, ha elhagyjuk a náci ideológiát és szimplán gyakorlatiasan gondolkozunk.

Member
Nov 27 2017 02:20pm
Quote (-joey- @ 27 Nov 2017 22:19)
Mondjuk erről már többször volt itt vita, úgyhogy nem kezdem el újra, de ha nagyon úgy érzed, hogy nincs kire szavazni, akkor tegyél voksot az MKKP-ra.

Ez
Nem elmenni szavazni = a fideszre szavazni
Member
Gold: 23,834.71
Trader: Trusted
Nov 27 2017 02:21pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 27 Nov 2017 22:17)
svajci kiegyensulyozott elet

Én meg Hollandiában élek, so what? :)
Attól, hogy valaki egy gazdagabb országban él még nem feltétlen lesz tartalmas és boldog élete. Itt is találkoztam olyannal, aki szimplán idegbeteg, pedig jóideje itt él és nem a minimálbérért dolgozik.
Member
Gold: 1,630.69
Nov 27 2017 02:22pm
Quote (-joey- @ Nov 27 2017 09:12pm)
Ha csak azért jöttél ebbe a topicba, hogy beszólj a másiknak, arra van rengeteg spamtopic. Ezt esetleg meghagyhatnánk normálisnak.

Igazabol nem akartam beleszolni mert mindig full kretenben tolja, de az hogy beszologat meg masnak is az kiverte a biztositekot nalam.

Quote (RiNGiSpiLeR @ Nov 27 2017 09:15pm)
Tőled meg egyetlen véleményt sem olvastam, csak bemész egy topicba és ráugrasz valakinek a posztjára, akivel nem szimpatizálsz. Biztos szép, kiegyensúlyozott életed lehet. :thumbsup:

Veled ellentetben nem nyilvanitok velemenyt olyan dologrol, amihez az eg vilagon semmi közöm.
Member
Nov 27 2017 02:25pm
Quote (Karan2_Returned @ 27 Nov 2017 22:22)
Igazabol nem akartam beleszolni mert mindig full kretenben tolja, de az hogy beszologat meg masnak is az kiverte a biztositekot nalam.

Veled ellentetben nem nyilvanitok velemenyt olyan dologrol, amihez az eg vilagon semmi közöm.

Krix sok volt a kox nemtudom mirol beszelsz
Krixkox)

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 27 2017 02:25pm
Member
Gold: 2,751.03
Nov 27 2017 02:29pm
Quote (Karan2_Returned @ Nov 27 2017 10:22pm)

huuh
Member
Gold: 14,756.31
Nov 27 2017 02:31pm
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 27 2017 08:19pm)
Erm, nem
A jobbik palfordulasa mar regen megtortent amikor berunio meg eu stb dolgokkal kampanyolnak es meg, a cukisodas. Szembeallva mindazzal ahonnan indult a part lasd a video amit linkeltem. De egyebkent mar ez a berunio tema is eleg lenne ahhoz, hogy ne szavazzak a jobbikra. Demagog butasag amibol egyreszt nem is lesz belole semmi masreszt ha meg lenne akkor nagyon meginnank a levet. Ebbol itelve nem tenne tul sok jot az orszagnak egy jobbik kormany

en nem latom ebben a palfordulast, neppartta alakulas a celjaik elerese erdekeben tortent, ez sztem realis magyarazat. nem tartom magam elvakult jobbikosnak, mint emlitettem nem is foglalkozom tulsagosan politikaval, nincs is feltetlen odaadas/bizalom a reszemrol felejuk,
de ugy gondolom h jokat mondanak, logikus eszervekkel tamasztjak ala a mondanivalojukat, ciganysag, korrupcio, atlagkereset etc kenyes kerdeseket is gyakran feszegetnek, meggyozo tervekkel, es ok nem voltak meg hatalmon, meg kene adni nekik az eselyt imo
leginkabb az nekem a kurvara felfoghatatlan dolog, h fiatal ertelmisegi emberek magyarorszagon fideszre-mszpre-dkra meg ilyen ezerszer leszerepelt szarokra szavaznak akiknek mar regesreg el kellett volna tunniuk a szegyenben
en akkor lennek ezugyben nyugodt illetve bekes, ha a hozzam hasonlo konzervativ gondolkodasu emberek a jobbikra szavaznanak, a libsik meg az lmpre/momentumra, a tobbi szar korrupt geci part meg akik hosszu eveken at szarraloptak az orszagot eltakarodnanak a koztudatbol orokre, terepet hagyva az ujabb generacionak
Member
Gold: 834.97
Nov 27 2017 02:31pm
hallgassátok meg ezt a srácot és lazuljatok le srákok

Member
Gold: 0.92
Nov 27 2017 02:35pm
esetleg egy skullcandy füles jo lehetne ahhoz az iPhone hoz
Member
Gold: 710.00
Nov 27 2017 02:39pm
Quote (rapiddani @ 27 Nov 2017 22:35)