Quote (Vismajor @ Nov 29 2017 02:05am)
Én is most veszek autót, én is 1.5m környékén.
Az a baj, hogy nekem két felhasználás váltakozik: Vagy városba ingázok vele, és akkor 60km egy nap sok pálya -> dízel
Vagy 1 hétig másra se használom csak postára megyek, vonatállomásra, auchanba ami kb 4km oda-vissza -> benzin
Ugyan egy deka gyerekem sincs, de nagyon megszerettem az egyterűeket amíg nálam volt egy Avensis Verso egy darabig. Szarok rá, hogy egyedül ülök benne, de ha bármi van akkor kibaszott jó a teljes értékű három ülés középen meg az opcionális 6.+7. ülés részeg haveroknak
És ha ilyet vennék akkor évente akár 2x-3x is elvinném vmi kocsis túrára (ülések padlóba süllyeszthetők, két ember kényelmesen elalszik hátul )
De ha meg inkább a 2. opciót veszem és inkább nem ingázok városba hanem vonatozok+bkv, akkor veszek egy Priust, sose romlik el, szart se eszik, ez a felhasználás se nyírja ki (remélhetőleg)
Szóval vicces, hogy autókat nézegetek és olyanokkal van tele a kosaram mint C4 Grand Picasso, Avensis Verso, Prius gen 2, A merci.
Valszeg veszek egy 2002es Saxxot 300 ezerért, 4 litert eszik városba és sose romlik el, az egymilliót meg elkokainozom svájcban
Mondjuk se pénzed se barátaid, szóval nem kell aggódni az egyterű miatt