Quote (AngryBug @ 12 Sep 2017 02:34)
ez egy kurvanagy baromság amugy, nemtudom miért van a dota rakétatudományként feltüntetve a lolhoz képest.
sokat lolzotam, a dota jobban is tetszett az újdonság ereje miatt (kb 50 órám van benne) de a baráti körömben kutya nem játszott vele egyedül meg nem volt rá hangulatom.
régen a lol élvezetesebb volt, a community teljesen átment a tizenévesek trollok körébe így élvezhetetlenné vált, azt se értem hogy lehet még mindig a dota-lol kapcsolatról beszélni.
sokkal több esélyed van outplayelni az ellenfeledet ha jobb vagy nála. nincsen kőbe vésett meta ami miatt minden rolera pickelhetnéd azt az 5-10 hőst ami éppen játszható. az interface maga sokkal többet tud (ingame wiki, sandbox, replayek, dotatv, voicechat, etc etc). nem p2w de ha annyi órád van lolban mint nekem dotában akkor ez valszeg tökmindegy. a riot games valószínűleg a világ leggecibb, legundorítóbb video game developerje a nagy halak között. ja és a profi meccsek NEM KURVA UNALMASAK TE JÓ ISTEN HOGY TUD LOL PRO MECCSEKET BÁRKI NÉZNI. főleg a magyar streameken szoktam jókat derülni
amugy ismerőseim körében aki most lolozik, az vagy azért nem dotázik mert túl sok időbe telik átszokni/megtanulni a játékot, vagy wc3 után már sok pénzt/időt beleölt a lolba ezért nem akarnak visszajönni dota2zni
én nem mondom hogy mindenki most azonnal kezdjen el dotázni mert ennek a gamenek is megvannak a hátrányai, de aki úgy lolozik hogy közben ott egy superior moba karnyújtásnyira az egy hatalmas pleb/casual
Quote (AngryBug @ 12 Sep 2017 02:34)
e: hogy a témához is hozzászóljak, lehet én vagyok tudatlan mert nem igazán követem a versenyeket, streamet se nagyon nézek
de ha egy játékban már bajnokságokat bonyolítanak le, és van is erre igény, akkor az már nem e-sport attól függetlenül milyen játék?
de, csak szellemkapitány seggfájdalmakat érez mert senki nem ismeri el a starcraft felsőbbrendűségét
This post was edited by MarcusD on Sep 11 2017 06:49pm