Quote (ZooLA @ Tue, 24 Apr 2007, 20:46)
Quote (Zayl @ Mon, 23 Apr 2007, 14:54)
Ez aztán marha értelmes topic... Minek kellett ezt megnyitni? Úgyis tudod, hogy mindenki rühelli azokat a kisgyerekeket...
Amúgy erről az emo "stílusról": egyszerűen hülyét kapok tőlük, amikor reggelente a Moszkva téren gyülekeznek, és komolyan mondom mind egytől egyig ugyanúgy néz ki! Ezt hogy a szöszbe csinálják? Annyira stílustalanok hogy már broáf.
Slipknot és Cradle Of Filth rulz!
reggel a moszkva ter bukarestte valtozik. nekem inkabb ezzel van bajom, lefosom az emokat.
multkor benn a cegnel bejott 1 arc a hazbol (tarsashaz aljan van a melohelyem) h adjak neki vmi szuro vagoeszkozt. emo volt, adtam neki egy cd tokot. mondom neki ha ugyesen eltorod meg is kapirgalhatod az ereidet. megkoszonte es elment. kimegyek cigizni 20 perc mulva es elottunk a platz ilyen ferfoltos, kb ilyen 50 ftos nagysagokban.
ekkor tudtam h ma is jot cselekedtem es anyukam buszke lesz ram!

Lol... Ez már komolyan szánalmas.
Amúgy igen, a Moszkva tér reggelente... Pfff.. Múltkor (kb 1 éve) úgy jártam, hogy megvettem reggel a cigimet a metrokijárat melletti kis bodéban. Nah mondom elrakom pénztárcám, aztán rágyújtok. Addig ugye beleraktam zsebembe a cigit. Mire elraktam a tárcám (nem vett sok időt igénybe) addigra a ciginek hűlt helye volt a zsebemben. Még az a jó, hogy a pénztárca a kezemben majd a táskámban volt, mert különben azt lopják el...
Mocskos őőőőő izék.