d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > D2 Topic és Poll > Hd Edition
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,352.66
Oct 14 2015 03:11pm
Quote (subnyaralas @ 14 Oct 2015 22:59)
mondj egy f2p játékot, amiben nincs olyan prémium/cosmetic cucc amit a játékkészitő ad el és ne lehetne megvenni in-game is goldért
ugyan igy müködik

sőt :) poe is kicsit anno lineage szerűen működik
botolsz -> $$ -> veszel sok mtx et és már nem akarnak annyira bannolni

f2pben, ahol xyz itemet arulnak shopban, amibol elonyod van, ott tobb ember botol, mint pl wowban
wowban pl kb semmi ertelme, mert booston/1-1 craftolt itemen kivul nincs ra szimplan szukseged.
meg eleg lofasz is amit ossze lehet botolni sztem.
poeban meg pont mtxert botolni, aminek semmi ertelme lol
tab jo, tobbi foshugyszarfolosleges
ez a nem akarnak banolni meg ... jopar gameben adtam el ezt azt, es sehonnan se repultam.
wowban is adtam el 2milla koruli goldot, gametimot vettem goldba (amikor meg nem lehetett ahbol) (gamen + par havi gametimeon kivul semmit se vettem)
poet nem reszletezem, ott se repultem (asszem 20$nyi mtxet vettem osszesen)
Member
Gold: 2,751.03
Oct 14 2015 03:30pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Oct 14 2015 11:00pm)
en komolyabban csak egy mmorpgvel jatszottam, de nagyvonalakban ugyanugy mukodik a gazdasaguk

leegyszerusitve:

USDert tudsz venni ARANYat a jatekban(amiert kapsz csillogos ruhakat meg endgame cuccokhoz eztazt), es a jatekosok eladhatjak az ARANYukat a jatekbeli PENZert amit questekbol, mobokbol, mittomen honnan kapnak

ha a nepek botolnak, azzal plusz PENZ kerul a jatekba, inflalodik a PENZ es a fizeto jatekosok tobb PENZt kapnak az ARANYukert

minden mas is inflalodik, pl a nyersanyag amibol pancelt keszitesz, de fele annyira sem mint az arany, hiszen a nemfizeto jatekosok azt gyujtogetik hogy aranyat vehessenek az arabol(es az endgame cuccokhoz nagyon sok arany kell)

igy a fizeto jatekosok tobbet koltenek, es a nemfizeto jatekosok is tobb aranyat hasznalnak el mikozben kozuluk csak nagyon kevesen jutnak el a fizeto jatekosok szintjere felszereltsegben

az en fejemben sokkal letisztultabbnak nezett ki a dolog, mindenesetre a nem cashshop alaku jatekokban is igy kell mukodnie csak mason lesz a hangsuly

a fenti gazdasagban a szolgaltato erdeke az, hogy penzt botoljanak, de az hogy nyersanyagokat botoljanak az pl kifejezetten nem az erdeke, mert akkor az is elertektelenedik es aki nem botol nem tud ervenyesulni

wat m8
mondjuk egy gameben ahol sokat botoznak de CSAK goldot peldaul, es egy jatekos talal egy SZÉLERŐ SÁRKÁNY ÍJAT akkor azt több goldért tudja eladni akarkinek is, mint egy olyan vilagban ahol nem botoznának a botok által gyüjtőtt + gold okozta inflacio miatt, de viszont ebből ugyanannyi mas itemet tud venni mintha nem botoznanak, hiaba tobb a goldja szam szerint, mert az inflacio miatt mas item is ugyanugy dragabb amit o akar venni, nem csak az, amikor eladja a wf-et, ebbol a szempontbol ugyanott vagyunk
viszont a gold amit a jatekos talal sajat kezevel, az mar dollarban nem erhet ugyanannyit mivel kurvasok van belole a sok vsg miatt, ebbol en azt latom hogy megint csak kára van a normal playernek
Member
Gold: 2,496.00
Nov 6 2015 02:41am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Oct 14 2015 10:30pm)
wat m8
mondjuk egy gameben ahol sokat botoznak de CSAK goldot peldaul, es egy jatekos talal egy SZÉLERŐ SÁRKÁNY ÍJAT akkor azt több goldért tudja eladni akarkinek is, mint egy olyan vilagban ahol nem botoznának a botok által gyüjtőtt + gold okozta inflacio miatt, de viszont ebből ugyanannyi mas itemet tud venni mintha nem botoznanak, hiaba tobb a goldja szam szerint, mert az inflacio miatt mas item is ugyanugy dragabb amit o akar venni, nem csak az, amikor eladja a wf-et, ebbol a szempontbol ugyanott vagyunk
viszont a gold amit a jatekos talal sajat kezevel, az mar dollarban nem erhet ugyanannyit mivel kurvasok van belole a sok vsg miatt, ebbol en azt latom hogy megint csak kára van a normal playernek

a gondolatmenetedben ott van a hiba, hogy szerinted minden ugyanugy inflalodik

az amit csak forro dollarokert tudnal megvenni sokkal jobban inflalodik mint az amit magadnak a jatekban ossze tudsz szedni. amit ossze tudsz szedni azt sokan fogjak farmolni, nagy lesz belole a kinalat. amit csak dollarokert tudsz megvenni abbol sokkal kisebb lesz a kinalat(es a kereslet is nagyobb ra mert nem szedi ossze a nepek fele maganak), igy mig a penz nyilvan ugyanugy inflalodik mindenre, az ARANY a PENZhez kepest sokkal jobban fog
Member
Gold: 4.20
Member
Gold: 45.00
Nov 7 2015 04:48am
teljesen más játék lenne már
nem lenne sikere
annak nagyobb sikere lenne ha a a blizz kibaszná az összes botost dupert stb
Go Back To Magyar Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll