d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diszkássz
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 11 2015 01:29pm
Quote (Anarkin @ 11 Aug 2015 21:22)
latszik h mennyien nem esznek itt fasza kajakat

egy padlizsantorta tokeletes foetel es a husalapu kajak felet laposra veri

padlizsántorta xD
Member
Gold: 6,440.13
Aug 11 2015 01:38pm
Most kezdtem el nézni, de a ne ölj parancsolat nagyon lelkesen hozza fel példának, de megfeledkezik a teremtés könyve ide vágó részéről:

Isten megáldotta Noét fiaival együtt, és így szólt hozzájuk: "Legyetek termékenyek, szaporodjatok, és töltsétek be a földet.
Ter 9.2
A föld minden állata, az ég minden madara, a föld minden csúszómászója és a tenger minden hala féljen és rettegjen tőletek: a kezetekbe adom őket.
Ter 9.3
Minden, ami él és mozog, szolgáljon nektek eledelül, mindent nektek adok, mint a zöld növényt.
Member
Gold: 33,265.80
Aug 11 2015 01:40pm
Quote (beni @ 11 Aug 2015 20:38)
Most kezdtem el nézni, de a ne ölj parancsolat nagyon lelkesen hozza fel példának, de megfeledkezik a teremtés könyve ide vágó részéről:

az a resz tenyleg foscsi, de kesobb mond par erdekes dolgot is.
Member
Gold: 343.00
Aug 11 2015 01:41pm
Quote (beni @ Aug 11 2015 07:38pm)

hát de akkor még csak ketten voltak

azóta meg nem is szólt hozzánk
kitudja mit gondol vagy mit akar már

sztem már nem él
Member
Aug 11 2015 01:43pm
Quote (josheide @ Aug 11 2015 08:40pm)
az a resz tenyleg foscsi, de kesobb mond par erdekes dolgot is.

sajnos csak pár percnyi bizalmat szavaztam a srácnak

Amúgy én tökre szeretnék vega lenni, mert én is sajnálom az állatokat, de akárhányszor kimarad az étlapról mindig tök éhes maradok. Persze azt mondják idővel hozzá lehet szokni.

Quote (fahrii @ Aug 11 2015 07:21pm)
Több mint 1 db csirkének a melle
Az állat tobbi resze amugy se er semmit

:D én mostanában sokszor veszek csirkecomb felső filét, mert az nagyon finom (vagy szívet)

This post was edited by beni on Aug 11 2015 01:46pm
Member
Aug 11 2015 01:51pm
Amúgy idővel úgyis petricsészében növesztik majd a marka izomsejteket és adagolják hozzá a zsírsejteket, hogy jó steak legyen belőle.
Member
Gold: 69.85
Aug 11 2015 02:15pm
Quote (josheide @ 11 Aug 2015 20:09)
Igazabol annyi, hogy az eloallitasa rengeteg kegyetlenseggel jar es igazabol nincs rajuk szuksegunk. De olyan finomak :c

Ebbol is latszik hogy nem nagyon probaltal meg vega kajakat.

:DDDDD

Ezen mindig rohogok. Marmint, hogy a tej eloallitasa kegyetlenseg, mingya tovabbolvasom a topicot, de bazdmeg, ha azt a kurva allatot nem fejed meg, felrobanik a togye, annyira feszul, zabal folyamatosan, nincs aki leszivja (inb4 anyad barmikor leszivhat, etc) olyan kurva kellemetlen lenne az allatnak.

Ahogy van egy petas kep, amikor egy megnyirt birkat mutatnak, ami 'ossze van vagdosva', nyilvan fake verrel, etc, es egy fahri testu csavo tartja, meg a petas logo, ez bun, etc, utana egy csavo bevagta a kepet egy masik cikkhez, hogy hogy nezett ki az a birka, aki elkoborolt a csordatol es evek mulva talaltak meg. vastag rasztasodott szor, tele parazitakkal, minden szarral, arrol nem is beszelve, hogy nem szellozik. Meg is mi a lofaszert lenne az allatnak a nyiras kin? Megkonnyebbul. Ahogy a fejesnel is a tehen, juh, kecske, akarmi. Az mas kerdes, hogy ha ezt szarul csinaljak az terheli az allatot, de a mai technikaval szerintem ezek is egyre fajdalommentesebbek.
Member
Gold: 22,413.07
Aug 11 2015 02:22pm
még a playre sem kattintottam rá hogy megnézzem hány perc ez a szar
Member
Gold: 69.85
Aug 11 2015 02:25pm
Quote (beni @ 11 Aug 2015 21:43)
sajnos csak pár percnyi bizalmat szavaztam a srácnak

Amúgy én tökre szeretnék vega lenni, mert én is sajnálom az állatokat, de akárhányszor kimarad az étlapról mindig tök éhes maradok. Persze azt mondják idővel hozzá lehet szokni.

:D én mostanában sokszor veszek csirkecomb felső filét, mert az nagyon finom (vagy szívet)

En a szarnyat imadom, jo sok hagymas szaftal, vagy sutozacskoban sutve, sok reszelt zoldseggel (szinten szaftnak szetmegy), aztan meg vegul sutozacskobol ki is par perc alatt meggrillezve. Omnomnom.

Amugy ha itthon vagyok, rohadt sok zoldsget eszek en is, de ha apum foz valamit, meg amikor jvook haza, meg amikor gyorsan osszebasz valamit a konyhaba, az nekem is egyebkont jol se esik legtobbszor, mert zsiros is, meg null a taperteke kb. meg apum rohadt szarul vasarol, csak az arcimket nezi kb (ami sokszor valojaban nem is a legolcsobb, de cserebe szar legtobbszor).

Ha pesten vagyok teljesen mas, ott sokkal jobban oda tudok figyelni. Vegan nem tudnek lenni, meg nekem egyfele elvezeti faktor is a husfogyasztas, de nem eszek ettol fuggetlenul gyakran, ellenben zoldseget rohadt sokat, meg probalom kiegyensulyozni.

Amugy ha meg mar idealis taplalekbevitelrol beszelunk, a megoldast nem a zoldseg jelentene, hanem kicsit a 'sci-fi' modi, ami nagyjabol 'tap.kieg' koncentraltan, 'szennyezesmentesen' a szervezet szamara szukseges feherje, asvanyok, nyomelemek, vitamin etc, ezt benyelned 1 pohar folyadekkent/falatnyi kockaba/pudingkent, akarmi.
Member
Aug 11 2015 02:57pm
Quote (Baleee @ Aug 11 2015 09:15pm)
:DDDDD

Ezen mindig rohogok. Marmint, hogy a tej eloallitasa kegyetlenseg, mingya tovabbolvasom a topicot, de bazdmeg, ha azt a kurva allatot nem fejed meg, felrobanik a togye, annyira feszul, zabal folyamatosan, nincs aki leszivja (inb4 anyad barmikor leszivhat, etc) olyan kurva kellemetlen lenne az allatnak.

Ahogy van egy petas kep, amikor egy megnyirt birkat mutatnak, ami 'ossze van vagdosva', nyilvan fake verrel, etc, es egy fahri testu csavo tartja, meg a petas logo, ez bun, etc, utana egy csavo bevagta a kepet egy masik cikkhez, hogy hogy nezett ki az a birka, aki elkoborolt a csordatol es evek mulva talaltak meg. vastag rasztasodott szor, tele parazitakkal, minden szarral, arrol nem is beszelve, hogy nem szellozik. Meg is mi a lofaszert lenne az allatnak a nyiras kin? Megkonnyebbul. Ahogy a fejesnel is a tehen, juh, kecske, akarmi. Az mas kerdes, hogy ha ezt szarul csinaljak az terheli az allatot, de a mai technikaval szerintem ezek is egyre fajdalommentesebbek.

Gondolom nem a fejés maga a kegyetlenség, hanem az, ahogy egyes nagyüzemekben bánnak az állatokkal. A krisnásoknak is van tejet adó tehenük, de elutasítják a bolti cuccokat. (asszem, de kéne ide Tass)
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll