Quote (sylke @ 24 Jun 2015 18:10)
ez a gyorsabban reagálás mennyi lehet?
mer nem tudom elképzelni hogy a te szinteden sokat számitana, esetleg a sok kis koreainál
strapabirora meg nemtudom mit mondjak, biztos jobban birja, de én már basztam a falhoz meg szekrényhez a billentyüzetet és ~5 éve tökéletesen müködik (random 2k billentyüzet)
mondjuk gondolom ezt is inkább tapasztalni kell, mer igy leirva nem tünik olyan jonak hogy most +20kt erre költsek
hát sokkal kisebb a delay, fogalmam sincs mennyivel konkretan, de erezheto a kulonbseg , koreaiaknal persze fontosabb, de nalam is mennek mar el dolgok masodperc keses miatt jo boven.
meg azert is jo mert sokkal gyorsabban tudod ugyan azt a leutest megcsinalni mint az atlag billentyuzeten, hamarabb visszaugrik alaphelyzetbe
egyszer kikell probalni, en meg nem hallottam olyanrol aki x ideig hasznalt mechanikus billentyuzetet, hogy visszatert volna egy atlagoshoz
Quote (kusziyoker @ 24 Jun 2015 18:15)
jaja már úton vagyok hogy visszarántsam a valós (starcraft) világba :D
amúgy neked milyen van? tournament, vagy sima? mert lehet csak ráveszem magam, utána majd megszokom... /azon belül expert, stelth vagy sima 2014 és mi a különbség?
nekem blackwidow ultimate van, vannak rajta ilyen makro baszasok bal oldalt de sose hasznaltam oket kb, jo regi mar

joshitominak van tournament edition asszem
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 24 2015 10:18am