d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Nepszavazas Lenne Mon A Meleghazassagrol > Te Hogy Szavaznal?
Prev14567822Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 25,465.35
May 23 2015 02:40pm
igen
Member
Gold: 80.00
May 23 2015 02:49pm
Quote (Anarkin @ 23 May 2015 18:04)
a modern országok már most is durván fogynak, ott az év hogy melyik mikor nullázódik le, ha semmi sem változik

erre gondoltam

nyílván nem lenne probléma... sőt, gondolom örülnél neki, ha a fiad "azonosulna ezzel az identitással" csak úgy #for the lulz
utána legalább mehetne a tüntetés, hogy adjanak neki gyereket

a populáció csökkenés egyáltalán nem probléma szerintem, jobb is lenne, ha kicsit visszaesne a szaporulatunk.
Quote (Anarkin @ 23 May 2015 17:41)
mert azzal promotálva lenne, hogy nem természetellenes

nem az
az állatokban is megvan a homoszexualitás, rengeteg példája van neki.
Arra tudnék gondolni, hogy valami természetes szaporulat kontrollként működik.

Quote (Anarkin @ 23 May 2015 17:48)
ezzel mind a túlélésünket javítjuk... az időjárás ellen? higiénia?

az, hogy a csapból is a melegfelvonulás, meg a melegházasság folyik, csak azt segíti elő, hogy többen ráálljanak a témára mert az menő és szépen lassan kihalunk

aztán majd amikor 400 év múlva törvénybe lesz foglalva, hogy minden párnak minimum két gyereket kell csinálnia 25 éves korára, ne lepődjünk meg

ha nem lenne különleges/megvetendő/whatever dolog, akkor nem folyna a csapból semmi, nem lenne fesztivál körülötte, élnék az életüket mint akárki más
attól nem lesz valaki meleg, hogy hallja, hogy van ilyen, hogy valaki meleg (aki ettől hirtelen kijön a klozetből, az amúgyis meleg volt, csak magában sem értette a dolgot és próbálta elnyomni eddig)
Quote (zsansaccount @ 23 May 2015 17:52)
amúgy ez nem valami betegség, amit el lehet kapni, hanem simán más genetikai háttér jellemzi ezeket az embereket. ha ennyire evolúciós szempontból nézzük a dolgokat, akkor már régen el kellett volna tűnnie, mert "természetellenes és csak kihalnánk tőle", de valamiért máig fennmaradt.
az meg, hogy "elszaporodna" megint csak valószínűtlen, mert a történelem során csak nagyon rövid ideig tekintették büntetendőnek, elítélendőnek és betegségnek - ennek ellenére minimális fluktuációt tekintve állandó a homoszexuálisok százalékos jelenléte a populációban

sőt továbbmegyek, a melegházasság sztem elvenné a melegfelvonulások létjogosultságát (részben).

+++++++++++++++++++++
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 23 2015 02:59pm
Quote (Cpt_Ghost @ 23 May 2015 21:49)
a populáció csökkenés egyáltalán nem probléma szerintem, jobb is lenne, ha kicsit visszaesne a szaporulatunk.

nem az
az állatokban is megvan a homoszexualitás, rengeteg példája van neki.
Arra tudnék gondolni, hogy valami természetes szaporulat kontrollként működik.

ha nem lenne különleges/megvetendő/whatever dolog, akkor nem folyna a csapból semmi, nem lenne fesztivál körülötte, élnék az életüket mint akárki más
attól nem lesz valaki meleg, hogy hallja, hogy van ilyen, hogy valaki meleg (aki ettől hirtelen kijön a klozetből, az amúgyis meleg volt, csak magában sem értette a dolgot és próbálta elnyomni eddig)

+++++++++++++++++++++

Agyilag valahol en is sejtem, hogy nem tudok rendesen ervelni ellene - megis ugyerzem, h kell :wacko:
Member
May 23 2015 03:00pm
Quote (Anarkin @ 23 May 2015 22:59)
Agyilag valahol en is sejtem, hogy nem tudok rendesen ervelni ellene - megis ugyerzem, h kell :wacko:

minden ismerosom akivel ez szoba kerul igy van vele, igy szocializalodtunk sajnos es nehezen engedunk belole.
Member
Gold: 280.00
May 23 2015 03:08pm
Quote (Anarkin @ May 23 2015 05:04pm)
a modern országok már most is durván fogynak, ott az év hogy melyik mikor nullázódik le, ha semmi sem változik

erre gondoltam

nyílván nem lenne probléma... sőt, gondolom örülnél neki, ha a fiad "azonosulna ezzel az identitással" csak úgy #for the lulz
utána legalább mehetne a tüntetés, hogy adjanak neki gyereket

a modern országok azért fogynak mert a kezdeti népességcsökkenés fázisában vannak. Olvass egy kis szociologiát
Member
Gold: 2,496.00
May 23 2015 03:18pm
Quote (josheide @ May 23 2015 04:32pm)
Amugy miert ellenzitek a dolgot?

Meg mielott behanyom az erveimet pro es kontra kivancsi vagyok a velemenyetekre.

nem olvasom el a topikot, lehet hogy mar voltak:

1. A melegek nem hasznosak a tarsadalomnak, a tarsadalom miert ismerje el oket?
2. Onzo dolog buzinak lenni, tiszteletlenseg azokkal szemben akik elottunk jartak.
3. Ha elismerjuk a meleghazassagot azzal egyenes ut vezet ahhoz h nagyleptekben gyereket neveljenek es hirdessek magukat.
(4. Ha igy folytatjuk kihalnaka feher emberek)

tudom a gyereknevelesre is vannak ellenervek, de azokat akik azt komolyan gondoljak szivlapattal kene agyonverni. remelem mindenkit emggyoztem
Member
May 23 2015 03:21pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 23 May 2015 23:18)
nem olvasom el a topikot, lehet hogy mar voltak:

1. A melegek nem hasznosak a tarsadalomnak, a tarsadalom miert ismerje el oket?
2. Onzo dolog buzinak lenni, tiszteletlenseg azokkal szemben akik elottunk jartak.
3. Ha elismerjuk a meleghazassagot azzal egyenes ut vezet ahhoz h nagyleptekben gyereket neveljenek es hirdessek magukat.
(4. Ha igy folytatjuk kihalnaka feher emberek)

tudom a gyereknevelesre is vannak ellenervek, de azokat akik azt komolyan gondoljak szivlapattal kene agyonverni. remelem mindenkit emggyoztem

miért ne lennének hasznosak? Dolgoznak mint mindenki más
árvákat felnevelhetik és nem lesz belőlük piti bűnöző mint mondjuk egy intézetből kijőve valószínűleg lenne (ez eleg sarkitott, de a lenyeg remelem atmegy)
ha elismerjük a melegházasságot, az afelé egyenes út, hogy ne legyen tele velük a sajtó, mert nem lesz SEMMI amiről lehet írni. nem kell provokálni, mert nincs mit elérniük vele.

This post was edited by Cpt_Ghost on May 23 2015 03:22pm
Member
Gold: 13,000.00
May 23 2015 03:23pm
Quote (Cpt_Ghost @ May 23 2015 10:21pm)
árvákat felnevelhetik és nem lesz belőlük piti bűnöző mint mondjuk egy intézetből kijőve valószínűleg lenne (ez eleg sarkitott, de a lenyeg remelem atmegy)
ha elismerjük a melegházasságot, az afelé egyenes út, hogy ne legyen tele velük a sajtó, mert nem lesz SEMMI amiről lehet írni nem kell provokálni, mert nincs mit elérniük vele.

biztos nem azzal lenne tele a sajto hogy robi meg zoli hol kurtak seggbe egymast a naszutjukon
Member
May 23 2015 03:23pm
Quote (Flutter @ 23 May 2015 23:23)
biztos nem azzal lenne tele a sajto hogy robi meg zoli hol kurtak seggbe egymast a naszutjukon

biztos tele lenne vele
Member
Gold: 2,496.00
May 23 2015 03:24pm
Quote (Cpt_Ghost @ May 23 2015 10:21pm)
ha elismerjük a melegházasságot, az afelé egyenes út, hogy ne legyen tele velük a sajtó, mert nem lesz SEMMI amiről lehet írni nem kell provokálni, mert nincs mit elérniük vele.

dolgoznak, de gyereket nem nevelnek. munka szempontjabol olyanok mint barki mas, itt a szexualitasrol van szo

az arvakat mashogy kell megoldani, attol hogy a jelenlegi rendszer nem jo ez meg nem jelent megoldast

a harmadik eleg utopisztikus megjegyzes

beleolvasva a topikba: valoszinutlen hogy genetikai alapja legyen a dolognak, genetikai alapon kihalna(veletlenszeru dolgok nincsenek a genetikaban, csak ritkan visszaterok amik hosszu ido alatt kihalnak). ettol fuggetlenul felolem lehet termeszetes, csak szeljegyzet
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567822Next
Add Reply New Topic New Poll