d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diszkász
Prev14567814Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
May 22 2015 03:52am
aki ott volt, voltak jo csocsok?
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 22 2015 03:55am
Quote (fahrii @ 22 May 2015 10:45)
A mcdonaldsban lévő összes kaja egy hulladék a test számára, a happy meales játékban több a hasznos tápanyag.
Ja jo a paradicsom az nem para, mondjuk az egyik része emeszthetetlen a masik meg víz, de legalabb nem egészségtelen.

jó, te egy féle dolgot eszel öt éve, grammra kimérve
nem túl mérvadó
Quote (Baleee @ 22 May 2015 10:47)
Nem ezzel van gond baszki, ezt meg en nem tudom miert nem lehet megerteni.
23412342 mesterseges 'egeszsegre nem karos' adalekot hasznalnak, aminek rovid tavon lehet nincs hatasa, a hosszu tavut meg meg nem ismerik (majban felgyulemlik, stb.) Arrol nem is beszelve, hogy minden szarra van sozva.

részletezhetnéd azt a 23412342 dolgot
tartósítják a zsemlét?
aidsel itatott ízfokozó a pácban?
Quote (Vismajor @ 22 May 2015 10:50)
Sőt, a bigmackbe pakolt jégsaláta és instant rákot okoz
az uborkáról nem is beszélve
éc

tegnap a KFC-ben ettem és éreztem ahogy kioldódik a mocskos multinacionális cég termékéből a méreg
Member
Gold: 80.00
May 22 2015 04:15am
Quote (Volvodka @ 22 May 2015 11:30)
Én ebben az esetben csak azt nem értem, hogy ha egy nő nyilvánosan szoptat és kilóg a melle, akkor baj van belőle, de pl a mamutban múltkor láttam egy 2 méteres plakátot, ahol a csajon nem volt ruha és csak be volt festve valamivel a teste.
Most ennyi erővel az miért van kint?
Persze a szoptató nő lemehetett volna a mosdóba...ott is elintézhette volna a dolgot és akkor nem lett volna belőle probléma.

egyreszt azok a nok jol neznek ki, masreszt pedig eves kozben tenyleg nem vagyok kivancsi senkinek semmilyen testreszere amit amugy ruha takarna

This post was edited by Cpt_Ghost on May 22 2015 04:15am
Member
Gold: 1.00
May 22 2015 05:13am
Quote (Cpt_Ghost @ 22 May 2015 12:15)
egyreszt azok a nok jol neznek ki

Tehát pucérkodás előtt le kell pontoztatni magad, hogy neked lehet-e

:rofl:
Member
Gold: 80.00
May 22 2015 05:17am
Quote (CyberPunk666 @ 22 May 2015 13:13)
Tehát pucérkodás előtt le kell pontoztatni magad, hogy neked lehet-e

:rofl:

y
jobb ha uzletelsz vele, hogy ez igy mukodik az emberekben
a nok is nyavalyognanak ha senee beulne mellejuk felmesztelenul, mig azert ha valaki ezt fari testevel tenne meg (nem o nyilvan, mert ot ugye kerulik a nok) akkor azert sokkal kevesebbnek lenne vele problemaja, mar ha lenne egyeltalan valakinek.
Member
Gold: 69.85
May 22 2015 05:37am
Quote (Anarkin @ 22 May 2015 11:55)
jó, te egy féle dolgot eszel öt éve, grammra kimérve
nem túl mérvadó

részletezhetnéd azt a 23412342 dolgot
tartósítják a zsemlét?
aidsel itatott ízfokozó a pácban?

tegnap a KFC-ben ettem és éreztem ahogy kioldódik a mocskos multinacionális cég termékéből a méreg

Nezzunk parat a hivatalos, mcdonald'sos osszetevos listabol:

REGULAR BUN:
Ingredients: Enriched Bleached Flour (Wheat Flour, Malted Barley Flour, Niacin, Reduced Iron, Thiamin Mononitrate, Riboflavin, Folic Acid), Water, High Fructose
Corn Syrup, Yeast, Soybean Oil, Contains 2% or Less: Salt, Wheat Gluten, Leavening (Calcium Sulfate, Ammonium Sulfate), May Contain One or More Dough
Conditioners (Sodium Stearoyl Lactylate, DATEM, Ascorbic Acid, Azodicarbonamide, Mono and Diglycerides, Monocalcium Phosphate, Enzymes, Calcium Peroxide),
Calcium Propionate (Preservative).

CONTAINS: WHEAT.

SOUTHERN STYLE CRISPY BREAKFAST CHICKEN BREAST FIL:
Ingredients: Chicken Breast with Rib Meat, Water, Sugar, Salt, Modified Tapioca Starch, Spice, Yeast Extract, Sodium Phosphates, Carrageenan, Maltodextrin,
Natural (Plant Source) and Artificial Flavors, Gum Arabic, Sunflower Lecithin. Battered and Breaded with: Wheat Flour, Water, Sugar, Salt, Modified Food Starch,
Yellow Corn Flour, Leavening (Baking Soda, Sodium Aluminum Phosphate, Sodium Acid Pyrophosphate, Monocalcium Phosphate), Wheat Gluten, Spice, Gum
Arabic, Natural Flavors (Plant Source), Extractives of Paprika

pl Nátrium-aluminium-foszfat, sutoporban is van, meg sok masban is, vesed a folos aluminiumot kivalasztja, mar ha rendesen mukodik es ki tudja valasztani, ha nem akkor felhalmozodik, bumm szivtal.
Gumi arabikum mondjuk eleg faszsag volt, amikor felhypeoltak, mert azt konnyebben feldolgozza a szervezeted ilyen mennyisegekben.

Keresem bazdmeg a huspogacsa osszetevoit, de csak nem akar meglenni.

De pl ott van egy rakas tartosito szer, amiknek legtobbjenel szerintem hosszutavu mellekhatasai csak siman nem ismertek meg.

Nem 1-2 alkalommal ott evesrol van szo (pl en is kajalok ott nagyjabol evente egyszer), hanem a folyamatosrol es nem azt kell nezni baszki, hogy zoldseg van benne, meg faszom, hanem az, hogy minden egyes etelukbe itt van peneszedesgatlo/tartosito/izfokozo adalek es sok mestersegesen eloallitott. Majd lehet, hogy 100 ev mulva ismerni fogjuk a hosszutavu mellekhatasait.

Na jo aluminiumtultenges elvileg alzheimerert felelos vagy mi, vagy is valoszinuleg(?)

Member
Gold: 122.92
May 22 2015 05:39am
Quote (Baleee @ May 22 2015 01:37pm)

pl Nátrium-aluminium-foszfat, sutoporban is van, meg sok masban is, vesed a folos aluminiumot kivalasztja, mar ha rendesen mukodik es ki tudja valasztani, ha nem akkor felhalmozodik, bumm szivtal.
Gumi arabikum mondjuk eleg faszsag volt, amikor felhypeoltak, mert azt konnyebben feldolgozza a szervezeted ilyen mennyisegekben.

De pl ott van egy rakas tartosito szer, amiknek legtobbjenel szerintem hosszutavu mellekhatasai csak siman nem ismertek meg.

Nem 1-2 alkalommal ott evesrol van szo (pl en is kajalok ott nagyjabol evente egyszer), hanem a folyamatosrol es nem azt kell nezni baszki, hogy zoldseg van benne, meg faszom, hanem az, hogy minden egyes etelukbe itt van peneszedesgatlo/tartosito/izfokozo adalek es sok mestersegesen eloallitott. Majd lehet, hogy 100 ev mulva ismerni fogjuk a hosszutavu mellekhatasait.

Na jo aluminiumtultenges elvileg alzheimerert felelos vagy mi, vagy is valoszinuleg(?)

Overall ennek a postodnak nem volt sok ertelme
Member
Gold: 280.00
May 22 2015 05:41am
Quote (Baleee @ May 22 2015 12:37pm)

Nézz már rá a dezodorodra, már ha használsz, valszeg abban is van aluminium. Amúgy én pont emiatt nem használok, csak mást, mivel az aluminiumtol begyullad a hónaljamban valami mirigy
Member
Gold: 122.92
May 22 2015 05:44am
Quote (anyd @ May 22 2015 01:41pm)
Nézz már rá a dezodorodra, már ha használsz, valszeg abban is van aluminium. Amúgy én pont emiatt nem használok, csak mást, mivel az aluminiumtol begyullad a hónaljamban valami mirigy

1 db mirigy es megduzzad + faj aztan elmulik 3-4 nap alatt?
Member
Gold: 280.00
May 22 2015 05:46am
Quote (cowding @ May 22 2015 12:44pm)
1 db mirigy es megduzzad + faj aztan elmulik 3-4 nap alatt?

röviden ja
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567814Next
Add Reply New Topic New Poll