Quote (Psyclon @ 9 Mar 2015 12:11)
Szerintem, nőljenek fel es tüntetések helyett takarodjanak dolgozni.
Érdekes, anyám nem ment tüntetni meg stb, hanem szépen elment egyetemre, szerzett állást es dolgozik emellett szült 3 gyereket.
Es a fizetése is kurvajo.
Valaki itt irta mar nem tudom kinek, hogy "kérdezz meg egy egyedülálló anyát" aham. Es akkor egy egyedülálló apa?
Ez.
Apum minket is 2004 ota egyedul nevelt, mert akkor lettunk felarvak batyammal. Emellett dolgozik, mint mar irtam 47 eve lassan es meg 1,5 evet kene (lehet, hogy nem, mert az MSZP pont az egyenjogusagra hivatkozba nyomat egy eloterjesztest most, hogy a ferfiak is elmehessenek 40 ev munkaviszony utan nyugdijba, ne csak a nok).
A feministak kozul szerintem igen keves olyan van, aki olyan ertelmeben tiltakozik, mint amire anyd is gondolt pl, hogy az elonyok megmaradasa mellett nem agalnak, csak megint atestek a lo tulso oldalara, ahogy az lenni szokott. Meg pont a mai gepesitett tarsadalomnak _szerintem_ rohadtul nem elonye a szaporodas, mivel egyre tobb, foleg fizikai munkaban, mar gepek dolgoznak. Hamarosan oda jutunk, hogy ferfiakbol allo csoportosulasok jonnek letre a ferfi egyenjogusagot hirdetve.