d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szavazás > önkormányzati Választások
Prev14567841Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Oct 12 2014 05:41am
Quote (beni @ Oct 12 2014 11:22am)
mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Quote (beni @ Oct 12 2014 11:27am)
Egy esetet fejts már ki légyszi részleteiben. Tehát mivel akartad jobbá tenni a világot, aztán ki gáncsolt el?

meg sehol nem irtam hogy helikopter vagyok, épp ellenkezőleg
meg csak a fele hülye a többi meg értetlen és csak ilyeneket néz, hogy "ez az intézkedés nem tudom miért van, ezzel nem tudom mit ér el az ország" ... mintha bárki is bármit is az országért és nem a saját maga javáért cselekedne ott fent

mivel akartam jobbá tenni a világot..... csak fősulis voltam és idealista, hogy egyszer vmi normális társadalomban élhetünk, ahol a sok tard nem egymást tapossa hanem azért küzd, hogy közösen jobb legyen nekünk
írni arról, hogy a cigány-magyar ellentét nem abban rejlik, hogy ki-milyen, hanem abban, hogy a vezetők szarnak rá a jelenségre (és nem, nem vagyok jobbikos - nehéz kérdés amin sokaknak kéne dolgoznia, hogy megoldódjon, ehhez képest kb le van szarva)
arról, hogy a környező országokkal nem baszakodni kéne, hanem összefogni.. felejtsük már el a gecis trianont, a faszom bele.. sokkal előrébb lennénk, ha közösen-egymást segítve próbálnánk jót tenni egymásnak (az ott élő kisebbségeknek, mi meg nekik etc).. szlovákul is akartam tanulni, hogy jobban foglalkozhassak azzal a témával

ki gáncsolt el
a társadalom
az értetlenség
amikor a 600. helyen a 600. fasznak 600. módon kell próbálni elmondani ugyanazt
de mindenki csak ragaskodik a saját maga kis hülyeségéhez és kb leszarja a tiedet, hogy mit szeretnél mondani
és akkor elgondolkodtam, hogy valojában minek törjem magam... egy egész élet is kevés lenne ahhoz, hogy valóban elérjek bármi normális dolgot is

+akkor is már érdekeltek az ügyek, hogy mik mennek a vezetésben és ott is mindenki szart mindenre és valójában én már megértem lázár jánosékat is
hogy a saját zsebüket tömik és leszarnak mindenkit... felesleges stresszelni magad egy jobb világért... egy életed van, halmozd a pénzt meg az élvezetet és szarj rá mindenkire
annak idején még Orbán is talán kis idealista volt, de aztán rájött minderre és már leszarja kb

én meg már olyan mélyre süllyesztettem magam, hogy hiába jöttem rá ezekre, hogy mindent és mindenkit le kell szarni/el kell taposni, egy életed van, már túl sok meló kéne hozzá, hogy visszajussak vhova is
és hát igen, lusta is vagyok mint a szar, az se egy utolsó szempont
Member
Gold: 6,440.13
Oct 12 2014 05:45am
Quote (Senee @ Oct 12 2014 12:41pm)
meg sehol nem irtam hogy helikopter vagyok, épp ellenkezőleg
meg csak a fele hülye a többi meg értetlen és csak ilyeneket néz, hogy "ez az intézkedés nem tudom miért van, ezzel nem tudom mit ér el az ország" ... mintha bárki is bármit is az országért és nem a saját maga javáért cselekedne ott fent

mivel akartam jobbá tenni a világot..... csak fősulis voltam és idealista, hogy egyszer vmi normális társadalomban élhetünk, ahol a sok tard nem egymást tapossa hanem azért küzd, hogy közösen jobb legyen nekünk
írni arról, hogy a cigány-magyar ellentét nem abban rejlik, hogy ki-milyen, hanem abban, hogy a vezetők szarnak rá a jelenségre (és nem, nem vagyok jobbikos - nehéz kérdés amin sokaknak kéne dolgoznia, hogy megoldódjon, ehhez képest kb le van szarva)
arról, hogy a környező országokkal nem baszakodni kéne, hanem összefogni.. felejtsük már el a gecis trianont, a faszom bele.. sokkal előrébb lennénk, ha közösen-egymást segítve próbálnánk jót tenni egymásnak (az ott élő kisebbségeknek, mi meg nekik etc).. szlovákul is akartam tanulni, hogy jobban foglalkozhassak azzal a témával

ki gáncsolt el
a társadalom
az értetlenség
amikor a 600. helyen a 600. fasznak 600. módon kell próbálni elmondani ugyanazt
de mindenki csak ragaskodik a saját maga kis hülyeségéhez és kb leszarja a tiedet, hogy mit szeretnél mondani
és akkor elgondolkodtam, hogy valojában minek törjem magam... egy egész élet is kevés lenne ahhoz, hogy valóban elérjek bármi normális dolgot is

+akkor is már érdekeltek az ügyek, hogy mik mennek a vezetésben és ott is mindenki szart mindenre és valójában én már megértem lázár jánosékat is
hogy a saját zsebüket tömik és leszarnak mindenkit... felesleges stresszelni magad egy jobb világért... egy életed van, halmozd a pénzt meg az élvezetet és szarj rá mindenkire
annak idején még Orbán is talán kis idealista volt, de aztán rájött minderre és már leszarja kb

én meg már olyan mélyre süllyesztettem magam, hogy hiába jöttem rá ezekre, hogy mindent és mindenkit le kell szarni/el kell taposni, egy életed van, már túl sok meló kéne hozzá, hogy visszajussak vhova is
és hát igen, lusta is vagyok mint a szar, az se egy utolsó szempont

Már (túlzás nélkül) évek óta hallgatjuk, hogy ilyen szar a világ, olyan elkúrt a társadalom, de ennek ellenére egy konkrét példát se sikerült még előadnod.

Mert ebből az egészből annyi jött le, hogy elmentél főiskolára, ahol rájöttél, hogy Lázár a saját zsebét tömi és nem maradt más választásod, mint a wowozás és a begubózás. Egyszer még az is átfutott az agyadon, hogy szlovákul kéne tanulni, de aztán visszajött az internet és letettél róla.
Member
Gold: 22,413.07
Oct 12 2014 05:47am
nem megyek mert harmadik ciklusra is magasan meg fogják választani azt akire amúgy is szavaznék
Member
Gold: 95.00
Oct 12 2014 05:49am
Quote (beni @ Oct 12 2014 01:45pm)
Már (túlzás nélkül) évek óta hallgatjuk, hogy ilyen szar a világ, olyan elkúrt a társadalom, de ennek ellenére egy konkrét példát se sikerült még előadnod.

Mert ebből az egészből annyi jött le, hogy elmentél főiskolára, ahol rájöttél, hogy Lázár a saját zsebét tömi és nem maradt más választásod, mint a wowozás és a begubózás. Egyszer még az is átfutott az agyadon, hogy szlovákul kéne tanulni, de aztán visszajött az internet és letettél róla.

Valakinek eleg ennyi ahhoz h feladja
Kar igy itelkezned amig nem te voltal a helyebe es nem tudod mit elt at
Inkabb donolj neki wowra)))))
Member
Gold: 343.00
Oct 12 2014 05:49am
Quote (beni @ Oct 12 2014 11:45am)

lázár még sehol nem volt amikor én főiskolára jártam
egyrészt

másrészt meg milyen konkrét példát nem hallottál
tele vele a politika topic, de persze az én postjaimat ne nézd meg

de látom a megértés ellen te is zsigerből küzdesz, bármit is írnék ami tény és köztudott; addig forgatnád, hogy csak én legyek a hülye a végén és nem, ez a társadalom aztán teljesen jó és lehet tenni benne mindent amit csak akar az ember
majdnem beirtam, hogy nem tudom mi a faszt nem értesz azon amit irok, hiszen te is benne élsz.. de aztán igazából tudom, hogy te is pontosan érted amikről írok, de ez már ilyen CSAKAZÉRTSINCS IGAZA SENEENEK faszság

szóval kár is beszélgetnünk

én elismerem, hogy én vagyok a szar, a nyomorult, ahogy mindig
te győztél

bb

megyek wowozni

This post was edited by Senee on Oct 12 2014 05:50am
Member
Gold: 69.85
Oct 12 2014 05:50am
Quote (lacketto @ 12 Oct 2014 13:47)
nem megyek mert harmadik ciklusra is magasan meg fogják választani azt akire amúgy is szavaznék

Akira szavazz, hatha akkor poezni fog.
Member
Oct 12 2014 06:00am
Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 12:49pm)
Valakinek eleg ennyi ahhoz h feladja
Kar igy itelkezned amig nem te voltal a helyebe es nem tudod mit elt at
Inkabb donolj neki wowra)))))

Arról egy szót nem mesél, hogy mit élt át, csak halandzsázik össze vissza. Hallottam már depresszióról, pánikbetegségről, mindenféle mentális problémáról és arról is van fogalmam, hogy ezek racionális érvekkel nem egykönnyen felülírhatóak. Van aki a családja elvesztését is fel tudja dolgozni, van akinek elég a kiboruláshoz ha nem érintheti meg háromszor küszöböt, mielőtt belép az ajtón. Ami a problémám, hogy Senee el sem mondja, hogy mi a szitu, csak össze vissza utalgat dolgokra, amik kvázi egyáltalán nem befolyásolják az életét.

Quote (Senee @ Oct 12 2014 12:49pm)
lázár még sehol nem volt amikor én főiskolára jártam
egyrészt

másrészt meg milyen konkrét példát nem hallottál
tele vele a politika topic, de persze az én postjaimat ne nézd meg

de látom a megértés ellen te is zsigerből küzdesz, bármit is írnék ami tény és köztudott; addig forgatnád, hogy csak én legyen a hülye a végén és nem, ez a társadalom aztán teljesen jó és lehet tenni benne mindent amit csak akar az ember
majdnem beirtam, hogy nem tudom mi a faszt nem értesz azon amit irok, hiszen te is benne élsz.. de aztán igazából tudom, hogy te is pontosan érted amikről írok, de ez már ilyen CSAKAZÉRTSINCS IGAZA SENEENEK faszság

szóval kár is beszélgetnünk

én elismerem, hogy én vagyok a szar, a nyomorult, ahogy mindig
te győztél

bb

megyek wowozni

De a politika topic a te személyes ellehetetlenítéseddel van tele? Csak felhasználod, hogy a saját hülyeségedet magyarázhasd vele. Ha mindenkinek jól menne a sora, akkor meg azon keseregnél, hogy te meg otthon ülsz és wowozol egész nap.
Member
Gold: 95.00
Oct 12 2014 06:13am
Quote (beni @ Oct 12 2014 02:00pm)
Arról egy szót nem mesél, hogy mit élt át, csak halandzsázik össze vissza. Hallottam már depresszióról, pánikbetegségről, mindenféle mentális problémáról és arról is van fogalmam, hogy ezek racionális érvekkel nem egykönnyen felülírhatóak. Van aki a családja elvesztését is fel tudja dolgozni, van akinek elég a kiboruláshoz ha nem érintheti meg háromszor küszöböt, mielőtt belép az ajtón. Ami a problémám, hogy Senee el sem mondja, hogy mi a szitu, csak össze vissza utalgat dolgokra, amik kvázi egyáltalán nem befolyásolják az életét.

De a politika topic a te személyes ellehetetlenítéseddel van tele? Csak felhasználod, hogy a saját hülyeségedet magyarázhasd vele. Ha mindenkinek jól menne a sora, akkor meg azon keseregnél, hogy te meg otthon ülsz és wowozol egész nap.

Hogyne befolyasolna
Hogy milyenek az emberek korulotted az eleg sokmindent befolyasol
Nem csak a poltitikusokra gondolok
Member
Gold: 3,000.00
Oct 12 2014 06:16am
most akarok elmenni, csak meg nem tom kire :S
Member
Oct 12 2014 06:16am
Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 01:13pm)
Hogyne befolyasolna
Hogy milyenek az emberek korulotted az eleg sokmindent befolyasol
Nem csak a poltitikusokra gondolok

Igen, de erről mégis hol volt szó? Konkrét példát kérek és felhozza, hogy az Orbán meg a Lázár meg a Trianon....
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567841Next
Add Reply New Topic New Poll