Quote (beni @ Oct 12 2014 11:22am)
mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Quote (beni @ Oct 12 2014 11:27am)
Egy esetet fejts már ki légyszi részleteiben. Tehát mivel akartad jobbá tenni a világot, aztán ki gáncsolt el?
meg sehol nem irtam hogy helikopter vagyok, épp ellenkezőleg
meg csak a fele hülye a többi meg értetlen és csak ilyeneket néz, hogy "ez az intézkedés nem tudom miért van, ezzel nem tudom mit ér el az ország" ... mintha bárki is bármit is az országért és nem a saját maga javáért cselekedne ott fent
mivel akartam jobbá tenni a világot..... csak fősulis voltam és idealista, hogy egyszer vmi normális társadalomban élhetünk, ahol a sok tard nem egymást tapossa hanem azért küzd, hogy közösen jobb legyen nekünk
írni arról, hogy a cigány-magyar ellentét nem abban rejlik, hogy ki-milyen, hanem abban, hogy a vezetők szarnak rá a jelenségre (és nem, nem vagyok jobbikos - nehéz kérdés amin sokaknak kéne dolgoznia, hogy megoldódjon, ehhez képest kb le van szarva)
arról, hogy a környező országokkal nem baszakodni kéne, hanem összefogni.. felejtsük már el a gecis trianont, a faszom bele.. sokkal előrébb lennénk, ha közösen-egymást segítve próbálnánk jót tenni egymásnak (az ott élő kisebbségeknek, mi meg nekik etc).. szlovákul is akartam tanulni, hogy jobban foglalkozhassak azzal a témával
ki gáncsolt el
a társadalom
az értetlenség
amikor a 600. helyen a 600. fasznak 600. módon kell próbálni elmondani ugyanazt
de mindenki csak ragaskodik a saját maga kis hülyeségéhez és kb leszarja a tiedet, hogy mit szeretnél mondani
és akkor elgondolkodtam, hogy valojában minek törjem magam... egy egész élet is kevés lenne ahhoz, hogy valóban elérjek bármi normális dolgot is
+akkor is már érdekeltek az ügyek, hogy mik mennek a vezetésben és ott is mindenki szart mindenre és valójában én már megértem lázár jánosékat is
hogy a saját zsebüket tömik és leszarnak mindenkit... felesleges stresszelni magad egy jobb világért... egy életed van, halmozd a pénzt meg az élvezetet és szarj rá mindenkire
annak idején még Orbán is talán kis idealista volt, de aztán rájött minderre és már leszarja kb
én meg már olyan mélyre süllyesztettem magam, hogy hiába jöttem rá ezekre, hogy mindent és mindenkit le kell szarni/el kell taposni, egy életed van, már túl sok meló kéne hozzá, hogy visszajussak vhova is
és hát igen, lusta is vagyok mint a szar, az se egy utolsó szempont