d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rák > 7 Részes Sorozat
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Aug 28 2014 03:50am
Quote (championmath @ Aug 28 2014 10:40am)
Miután kb 1 évig jártam orvosokhoz, és ~200 ezret költöttem csak a vizitekre miközbe egyre szarabbul lettem és nem tudtak semmit se csinálni, elegem lett, és nem mentem többet orvoshoz, el kezdtem utánna nézni, hátha van más megoldás,

aztán elkezdtem foglalkozni az étrend/egészség közti kapcsolatról, egyszóval nem a betegségemnek kerestem az okát, hanem minél többet próbáltam megtudni arról mi egy egészséges étrend/életmód mert kb halálomon voltam.

Úgy fél év után sikerült felépülnöm a károkból amit a napi két savcsökkentő gyógyszer tett az emésztésemmel, és szinte teljesen megszűnt az alap probléma is, ami folytonos nagyon erős torokfájás volt. (+fogytam 40 kilót)

Aztán kíváncsiságból utánna néztem pár betegségnek mint a rák/szívinfarktus/cukorbetegség, amikről én is ugyanígy gondoltam, hogy teljesen genetiika semmit nem lehet ellene csinálni ha diagnosztizálják baszhatod.

A rák meg főleg azért érdekes mert az tényleg az ami a legtitokzatosabb, nincs nagyon magyarázat rá, nem tudja szinte senki, hogy mi, mi okozza stb. Míg a szívinfarktust/cukorbetegséget már rég tudják, és vissza is lehet fordítani egyszerű életmódváltással.

Egyébként a zöldségek/gyógynövények nagyon hatásosak rengeteg betegség ellen, persze ha étrend/alvás stb rendbe van, de itt benne van, hogy semelyik gyógyszergyártó cég nem fog kutatást fizetni, ami a fokhagyma rákellenes hatását vizsgálni, mivel azt akarják kutatni amit el akarnak adni.

Még annyi, hogy azok alapján amiket olvastam az elmúlt hónapokban, klinikai kutatásokat is beleértve az alvás/napfény/egészséges étrend/mozgás/stresszmentes életmód minden krónikus betegség ellen sokkal hatásosabb mint bármi amit az orvostudomány tud ajánlani

tehát fájt a torkod, elmúlt
Member
Gold: 2.00
Aug 28 2014 03:53am
Quote (championmath @ 28 Aug 2014 11:17)
Kibeszél spiritualistáról te szerencsétlen, a videóban is szerepelnek orvosok, csak a szkeptikusabb fajtából, egyáltalán nem vagyok az orvosok ellen direkt írtam, hogy a vészhelyzeteknél nagyon hasznosak,

csak a krónikus betegségekkel nem tudnak mit kezdeni, második sorra meg, írod, hogy van aki felépül rákból/szívrohamból, implikálod, hogy a kezelésektől épült fel, úgy, hogy egy kibaszott cikket/kutatást nem olvastál el, a kezelések hatékonyságáról, vagy arról, hogy hogy működnek

pl szívinfarktusnál, statin drogok, katéter, stb. sőt lefogadom fingod sincs, hogy egyáltalán mi a protokoll ilyen esetekbe, de bejössz a topikba és írsz egy ide nem illő faszságot, úgy, hogy bele se néztél a videóba, csak elolvastad a többiek kommentjét és egyből úgy érzed írnod kell egy hasonlót, csak, hogy ne tagadjanak ki, nevetséges

.

sajnálom, de én tanultam ezekről és olvastam (tudományos, nem blikk meg bors) cikkeket ebben a témában. de biztos vagyok benne h te sokkal jobban értesz hozzá az ilyen videók nézegetésétől
Member
Gold: Locked
Aug 28 2014 03:56am
Quote (zsansaccount @ Aug 28 2014 11:53am)
sajnálom, de én tanultam ezekről és olvastam (tudományos, nem blikk meg bors) cikkeket ebben a témában. de biztos vagyok benne h te sokkal jobban értesz hozzá az ilyen videók nézegetésétől

Na mesélj mit tanultál mi okozza a szív és érrendszeri betegségeket kíváncsi vagyok

Quote (anyd @ Aug 28 2014 11:50am)
tehát fájt a torkod, elmúlt

Kicsit leegyszerűsítettem hónapokon keresztül fájt és nem múlt el sőt egyre szarabb lett közbe rengetegszer lázam volt és hetente fogytam 1-2 kilót, úgy hogy nem változtattam semmit az étrenden, mindent követtem amit az orvosok mondtak antibiotikum kúrák stb, és semmit nem ért egyik se

utólag derítettem ki, hogy vírusfertőzés amire szart se ér az antibiotikum, de azért kb 5x azt írtak fel aztán lélegezni is alig bírtam pár alkalommal+utánna az emésztésem is teljesen szar lett, a savcsökkentőtől

This post was edited by championmath on Aug 28 2014 04:03am
Member
Gold: 80.00
Aug 28 2014 03:57am
Quote (championmath @ 27 Aug 2014 21:00)
De arra nem sajnálod az időd, hogy kommentelj faszságokat

e: Gondolom mindenkinek volt már családtagja aki rákban hunyt el, illetve itt van Angrybug aki húsz évesen lett rákos, tekintve, hogy 100 éve alig volt példa rá, imo nem árt ha többet tudunk ezekről a dolgokról.

Bár nyilván mindenki leszarja, faszságnak gondolja így voltam én is, csak akkor szarja össze magát mindenki ha ő kapja el.

Honnan veszed h szaz eve alig volt ra pelda? Miert mondasz ökörségeket?
Member
Gold: 95.00
Aug 28 2014 04:01am
Quote (championmath @ Aug 28 2014 11:56am)
Na mesélj mit tanultál mi okozza a szív és érrendszeri betegségeket kíváncsi vagyok

hagyd mar jspt, itt mindenki okosabb mindenkinel
foleg aki jart egyetemre es ugy erzi tud mindent
pmemre valaszolj inkabb
Member
Gold: 2.00
Aug 28 2014 04:17am
Quote (championmath @ 28 Aug 2014 11:56)

Kicsit leegyszerűsítettem  hónapokon keresztül fájt és nem múlt el sőt egyre szarabb lett közbe rengetegszer lázam volt és hetente fogytam 1-2 kilót, úgy hogy nem változtattam semmit az étrenden, mindent követtem amit az orvosok mondtak antibiotikum kúrák stb, és semmit nem ért egyik se

utólag derítettem ki, hogy vírusfertőzés amire szart se ér az antibiotikum, de azért kb 5x azt írtak fel aztán lélegezni is alig bírtam pár alkalommal+utánna az emésztésem is teljesen szar lett, a savcsökkentőtől

várj, elkezdem begépelni az eddigi összes tudományos eredményt és az összes kórélettani könyvet. addig is annyit, h valszeg többet mint te, miután elolvastál néhány random cikket az interneten.

a vita margójára meg annyit, h mindig az hiszi, h mindent tud, aki a legkevesebbet tudja. aka te
Member
Aug 28 2014 04:19am
Quote (zsansaccount @ Aug 28 2014 12:17pm)
várj, elkezdem begépelni az eddigi összes tudományos eredményt és az összes kórélettani könyvet. addig is annyit, h valszeg többet mint te, miután elolvastál néhány random cikket az interneten.

a vita margójára meg annyit, h mindig az hiszi, h mindent tud, aki a legkevesebbet tudja. aka te

Kár, hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni, pedig elég egyértelmű volt

Quote (Cpt_Ghost @ Aug 28 2014 11:57am)
Honnan veszed h szaz eve alig volt ra pelda? Miert mondasz ökörségeket?

Jó túlzás volt, hogy nem volt rá példa, de az emberek 5%-a halt meg benne míg most közel 50, és ha mondjuk valaki cukorbetegségben hal meg, valószínű annak rákja is van csak nem abba halt meg, vagy még nem diagnosztizálták, ergo simán lehet 70-80%-is. Tekintve, hogy évek kellenek mire egyáltalán diagnosztizálni tudják

e: nem tudom ide mit lehet és mit nem linkelni, keress rá google: Death rates from cancer 1900 van pár akkora cikk pdf formátumban

This post was edited by championmath on Aug 28 2014 04:25am
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2014 04:22am
Quote (zsansaccount @ 28 Aug 2014 12:17)

seggedből előhúzott számokkal kellene dobálóznod, így nem elég meggyőző
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2014 04:23am
Quote (championmath @ 28 Aug 2014 11:19)
Kár, hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni, pedig elég egyértelmű volt

mondjuk nem ertem miert kene egyalatlan valaszolnia, miutan olyan stilusban irtal neki, amilyenben

a masik az orvosira jar, te elolvastal x cikket es maris jobban tudsz mindent, kicsit visszavehetnel, aztan utana lehetne normalis hangnemben folytatni a vitat
Member
Aug 28 2014 04:27am
Quote (Fej @ Aug 28 2014 12:23pm)
mondjuk nem ertem miert kene egyalatlan valaszolnia, miutan olyan stilusban irtal neki, amilyenben

a masik az orvosira jar, te elolvastal x cikket es maris jobban tudsz mindent, kicsit visszavehetnel, aztan utana lehetne normalis hangnemben folytatni a vitat

Igen, ő nagyon szép hangnemben írta az első postját, témától teljesen elszakadva, mintha valami spiritualista faszság lenne, miközben egyáltalán nem arról szól

Igen járt az orvosira, azt tanulta amit tanítottak neki, nem értem miért lenne ez mérvadóbb mint ha valaki saját maga olvassa el a kutatásokat, amiket ő akar nem a manipulált szarokat amire épül a medikus rendszer.

Nem kell egyébként megvárnom a válaszát mert tudom magamtól is, magas koleszerin/telített zsír, ez az amit tanítanak még ma is magyarországon az orvosoknak, tudom mert bementem a kórházba és megkérdeztem.

Ez a hipotézis mint a rövid videóból kiderül egy manipulált baromság, azóta számtalan kutatás bizonyítja, hogy a telített zsírnak semmi köze nincs a szív és érrendszeri megbetegedésekhez.

Illetve, hogy az össz koleszterin semmit nem számít, ennek ellenére még januárban mikor kórházban voltam szegény férfinak aki velem volt egy szóbában ugyanúgy felírtak egy statin drogot.

Sajnos az, hogy orvosira jár nem mérvadó tekintve, hogy a már évek óta praktizáló orvosok se tudják mit csinálnak sokszor.

tessék koleszterin nem okoz szívinfarktust http://chriskresser.com/cholesterol-doesnt-cause-heart-disease - referenciák a cikkben

telített zsír nem okoz szívinfarktust: http://ajcn.nutrition.org/content/early/2010/01/13/ajcn.2009.27725.abstract

This post was edited by championmath on Aug 28 2014 04:37am
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll