d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Késes Angel Progress Topique
Prev14567822Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Jul 30 2014 12:01am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 01:11)
tényleg nem értem a ti elképzeléseteket a világról. szerintem simán csak bevagytok szarva ettől és ilyen önhazugságban éltek és próbáltok lehúzni ugyanúgy mint egyébként a társadalom nagyrésze mert így megnyugszik a lelketek hogy nemkell csinálni semmit tényleg

semmivel sem kevesebb vagy rosszabb az utcán vagy a deákon vagy 1 szorakozohelyen ismerkedni mint az interneten vagy könyvtárban vagy családi ebédnél vagy nemtom igazából nektek mi az elképzelésetek.

szerintem csak bevagy szarva és ezért keresed a kifogásokat, nincs semmilyen "szint"

Harom even at majdnem ugyan ezt csinaltam, csak nem az utcan random odamenve, megse hivom magam puanak, meg is dugtam es ismertem meg noket, rohadtul nem vagyok bepunnyadva es nem felek senkihez odamenni, csak mashogy szortirozok, de igen, abban igaza van gurkenek, hogy ki lehet noni ebbol. Mas, hogy mivel te nem elted meg ki magad igy, ezert neked ez most jott el, es ezzel nincs semmi gond, sztem jol teszed es en nem akarlak lehuzni, csak nehogy megmaradj ezen a pro pua szinten, aztan a lo tulso oldalara esve nem talalsz majd ertelmes not soha, mert annyira megnoveli az egod, hogy senkit nem erzel majd eleg jonak. Mert ez meg igy huszas eveid eleje-kozepen elmegy, de kesobb mar sztem a megiteleseden tobbet ront, mint javit, a nok szemszogebol.

Kb 1 eve meg ugy voltam vele, hogy nn fix, alkalmi ha ugy van eleg, de most mar kezd unalmas lenni, inb4 osztonok. Lehet, sot biztos, de nem csak a fix pina miatt, hanem jo az, hogy van valaki akivel megdumalhatod a napi nyugjeidet illetve akar lehetnek hosszu tavu terveid is.
Member
Jul 30 2014 12:06am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 01:38)
én elfogadom, de azt is látom hogy ezek a "gondolatok" csak visszafogják őket. az emberi gondolkodásmód nem egy kőbe vésett dolog, hanem meglehet változtatni, ezért próbálom őket baszogatni hogy hátha 1 kis változást elő tudok idézni. abban lehet igazad hogy a stílusom nem mindig a legkultúráltabb, rossz beidegződés a régi fórumos flamek miatt

most azon lehetne vitatkozni hogy én tudom-e jól hogy mi korlátoló gondolat meg mi nem, de ha elgondolkozol rajta hogy melyik a limiting belief, az hogy lehet utcán jócsajt találni, vagy nemlehet utcán jócsajt találni, szerintem elég obvious. habár abban igazad van hogy sok olyan dologba is beleugatok teljes meggyőződéssel amiben nembiztos hogy igazam van

De ertsd mar meg, hogy nem fog mast se vissza, sztem gurket se, akar tizeneves emo kurvulasat nezed, akar mast, mindegy, o is kielte magat, en is, ettol meg nem leszek insecure fasz. Azert mert az elozo harom evemben en nem postolgattam errol, meg nem hivtam pua progressnek, meg nem irasokbol es videokbol 'tanultam', attol meg megvolt es innentol kezdve nincd mirol beszelni.
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jul 30 2014 12:24am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 00:51)
szeretnék szociálisan teljesen szabad lenni, abszolut független mások véleményétől meg a szociális társadalmi korlátoktól. akkoris csinálnám valszleg ha megjelenne A SÁTÁN és aztmondaná hogy 2 évig senkit nemfogsz megdugni, szóval abszolut nem a szex része motivál.

meg olyan is van bennem hogy hiszek benne hogy vannak olyan csajok akikkel teljesen kompatibilisek vagy és megtudsz maradni mellette sokáig, de nem olyan sok és ezeket csak úgy tudod megtalálni ha nagyon sokat megismersz, és én szeretnék ilyet találni. de ez még nem személyes tapasztalat, majd kiderül.

de amúgy nekedis biztos van olyan hogy látsz 1 kurvajó csajt és nemmered leszólítani és utána szarul érzed magad tőle, na ezt se szeretném érezni már többé, 10+ éven keresztül elég volt

ígysem érthetőbb?

Nekem igazából fel sem merül (viccen kivul) hogy leszólitok egy random csajt az utcán. kizárólag akkor ha van szemkontaktus, vonzalom, és tényleg 10/10 a lány vagy valamit meglátok benne. Random nők nn.
ja és amúgymeg gf
Member
Gold: 0.00
Jul 30 2014 12:40am
Haggyuk már meg a topicot a blogolásnak pls, minden más mehetne a csaj topicba.
Member
Gold: 0.00
Jul 30 2014 12:41am
Quote (fahrii @ 30 Jul 2014 08:40)
Haggyuk már meg a topicot a blogolásnak pls, minden más mehetne a csaj topicba.

ami nem tetszik azon továbbgörgetsz, ne sírj már
Member
Gold: 2,496.00
Jul 30 2014 12:49am
Quote (dotosport @ Jul 30 2014 12:08am)
miert, mennyivel rosszabb az, hogyha az utcan leszolitottad, es o lett eleted szerelme, full random, minthogy valami szorakozohelyen talalkoztatok, vagy az interneten, vagy strandon vagy akarhol mashol amit eltudsz kepzelni? Semmivel sem lesz kevesebb imo.

szolitsd le az illatos uton eleted szerelmet, biztos siker
Member
Gold: 343.00
Jul 30 2014 12:51am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 30 2014 06:49am)
szolitsd le az illatos uton eleted szerelmet, biztos siker

én ha gazdag lennék (nem mutatva, hogy az vagyok) de megmentenék onnan lányokat
kihoznék a menhelyről egy aranyos kutyát meg egy lányt az utszelerol és megmenteném az életüket

This post was edited by Senee on Jul 30 2014 12:52am
Member
Jul 30 2014 01:08am
Quote (Senee @ 30 Jul 2014 08:51)
én ha gazdag lennék (nem mutatva, hogy az vagyok) de megmentenék onnan lányokat
kihoznék a menhelyről egy aranyos kutyát meg egy lányt az utszelerol és megmenteném az életüket

En is megmentenek parat, orankent 500 ft-ert, amikor jol esik.
Member
Gold: 62.00
Jul 30 2014 03:02am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 00:29)
meg még annyit hozzáteszek hogy 1 férfi élete arra elég hogy 1-2 skillt kimaxoljon teljesen, többre nemnagyon. van aki egész élete alatt 1 dolgot nem sajátít el maximális szinten, max a faszverést

valakinek ez mondjuk 1 hangszer, valakinek programozás, diy cuccok etc

na most mivel azért élsz hogy REPRODUKÁLJ, ez a legesszenciálisabb dolog az egész férfiéletben, nemhiába forog sokmindenkinek a pina körül az egész élete

körülbelül ez a skill az amit az egyik legnehezebb kimaxolni, de az egyik legjövedelmezőbb is. volt egy ilyen quote hogy épp kezdte a pickupot 1 csávó és 1 csajhoz nembírt odamenni és mondta hogy ez milyen gecinehéz, és akkor mondták neki hogy "pickup is 50 times harder than you now think it is, but also 50000 times more rewarding". szerintem még nemnagyon bírjuk felfogni mennyivel boldogabbak és elégedettebbek azok az emberek akiknek ez a skillje már nagyon nagyon fejlett, de rohadtul kíváncsi vagyok rá.

nyilván kurvanehéz, meg a társadalom se akarja hogy eztcsináld, minden ezellen szól, pedig kb ez az egyetlen dolog az életben amit tényleg érdemes. főleg hogy ösztönlény szinten mindent a pina miatt csinálsz, azért dolgozol, azért tanulsz, azért fejleszted magad, azért jársz bulizni, azért akarsz sok pénzt, azért gyúrsz, még ha úgyis hiszed hogy ez nem így van, minden erre vezethető vissza. mennyi fölösleges dolgot kitudsz baszni az életedből, ha nemkell ilyen "kerülőutakon" szerezned a csajokat, rengeteget sztem

eddig csendben olvastam a dolgokat es az elejen tetszett is amit csinalsz, de ez a felfogas szerintem mar kicsit beteges, es nem azt fogod talalni ebben a pua dologban amit keresel.
persze attol meg csajozol, meg ismerkedsz, szoval vesziteni nem fogsz vele, glhf
Member
Gold: 343.00
Jul 30 2014 03:09am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 29 2014 11:29pm)
na most mivel azért élsz hogy REPRODUKÁLJ, ez a legesszenciálisabb dolog az egész férfiéletben, nemhiába forog sokmindenkinek a pina körül az egész élete

amúgy ez mekkora rák felfogás
ösztönből jön de ha belegondolsz akkor kurvára elvethető

mi a faszt érdekel téged hogy mi marad utánad ha már megdöglöttél
reprodukálni geic hát egyszer élsz és azt is elbasznád egy gyerekkel aki sir-rí-pofázik bönböl akaratoskodik etc
nem tudod csinálni amit akarsz, de legalább elmondhatod, hogy reprodukáltál, na .... nagy érdem.. a gazdagoknak kitermelted a következő gen rabszolgát gg
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567822Next
Add Reply New Topic New Poll