Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 01:11)
tényleg nem értem a ti elképzeléseteket a világról. szerintem simán csak bevagytok szarva ettől és ilyen önhazugságban éltek és próbáltok lehúzni ugyanúgy mint egyébként a társadalom nagyrésze mert így megnyugszik a lelketek hogy nemkell csinálni semmit tényleg
semmivel sem kevesebb vagy rosszabb az utcán vagy a deákon vagy 1 szorakozohelyen ismerkedni mint az interneten vagy könyvtárban vagy családi ebédnél vagy nemtom igazából nektek mi az elképzelésetek.
szerintem csak bevagy szarva és ezért keresed a kifogásokat, nincs semmilyen "szint"
Harom even at majdnem ugyan ezt csinaltam, csak nem az utcan random odamenve, megse hivom magam puanak, meg is dugtam es ismertem meg noket, rohadtul nem vagyok bepunnyadva es nem felek senkihez odamenni, csak mashogy szortirozok, de igen, abban igaza van gurkenek, hogy ki lehet noni ebbol. Mas, hogy mivel te nem elted meg ki magad igy, ezert neked ez most jott el, es ezzel nincs semmi gond, sztem jol teszed es en nem akarlak lehuzni, csak nehogy megmaradj ezen a pro pua szinten, aztan a lo tulso oldalara esve nem talalsz majd ertelmes not soha, mert annyira megnoveli az egod, hogy senkit nem erzel majd eleg jonak. Mert ez meg igy huszas eveid eleje-kozepen elmegy, de kesobb mar sztem a megiteleseden tobbet ront, mint javit, a nok szemszogebol.
Kb 1 eve meg ugy voltam vele, hogy nn fix, alkalmi ha ugy van eleg, de most mar kezd unalmas lenni, inb4 osztonok. Lehet, sot biztos, de nem csak a fix pina miatt, hanem jo az, hogy van valaki akivel megdumalhatod a napi nyugjeidet illetve akar lehetnek hosszu tavu terveid is.