Quote (Floodban @ 14 Jul 2014 20:20)
overall annyit mondanek hogy blizz jatekokra jellemzo az hogy konnyu elkezdeni/belejonni, de nehez pronak lenni, ez nagyjabol igaz minden gamere
talan d3ra nem, oda azert telleg nem kell "skill" imo, geartol fugg majdnem minden, meg hogy kiallsz a fosbol a foldon
wow
cyberpunk hatvanszor megemlitette hogy mar nulla otletuk nincs sztorival kapcsolatban, igen, wodban feltunik nehany regi arc wc2/3bol, es akkor mi van?
ennyi erovel tbcben illidan meg wotlkban lich king is otlettelen szar volt, mert mar ottvoltak wc3ban
arrol nem is beszelve hogy nem teljesen "idoutazas" az egesz, alternativ univerzumrol van szo, tortenet meg tok mas mint volt, mashogy fognak alakulni dolgok mint elozoleg, de oke
d3
akarki akarmit mond, d3 semmivel nem votl roszabb mint d2, azon kivul hogy nem volt benne broken szar pvp (ami d2ben az volt, meg az ilyen megcsinalt szabalyokkal is voltak erdekes dolgok, pl bonenec vs fbes)
pve content nem volt d2ben (nem, p8 baal run az nem pve, ahol allsz es nezed a hammert hogyan oli a waveket), ellenben d3ban volt "progress" a regi infernon, de mondjuk most is van, nem lehet csak ugy t6ot letolni
d2 kicsit komplexebb volt nehany dologgal mint az ow meg hasonlok, d3 az "straightforward" ami szerintem nem egy rossz dolog
ha visszanezek, nemtudom hogy voltam kepes d2vel jaccani evekig, otletem sincs tenyleg, dueleztem azt kb ennyi
valoszinuleg a nosztalgia is rasegit a d3 hatere, nem mondom hogy tokeletes jatek, de d2hoz kepest nem szar egyaltalan, sot.
hearthstone
az teljesen igaz hogy a wow theme segitett a gamen, mert sokaknak ismeros arcok/mobok/etc vannak benne, de valoszinuleg e nelkul is sikeres lett volna
egyelore problemak vannak a metaval, ami varhato volt, mert nagyon keves card van a gameben (4 vagy hany honapja volt csak official launch), konkretan annyira rossz hogy elore meg tudod mondani mit fog jaccani az ellenfel
szerintem ha varunk egy par evet, tobb carddal, meg etc, eleg jo kis game lesz
annak nem ajanlom aki nem tud vesziteni viszont, mert ragequittelni fog 24/7 (mint en, imadom es utalom is egyszerre ezt a gamet)
hots
ugyanaz mint hsnel, beraknak dolgokat scbol/wowbol/diablobol, es maris sokan ki fogjak probalni
foleg hogy ingyenes lesz, ezert en is bele fogok nezni, mondjuk nem tervezek folyamatosan jaccani vele, de sztem sokan megnezik majd es maradnak is vele
nem ertek nagyon a dotahoz meg lolhoz nem nagyon szeretem a mobakat, emg azt se tudom mennyien jatszanak vele, de az biztos hogy hotsnak jol kell szerepelnie mert itt van eros konkurencia, nem ugy mint hsben pl
najo kicsit tldr lett
soha nem pvp-ztem komolyan d2-ben
mi volt a bone nec vs fbes ellen?