Quote (BmA_BeMyAngel @ 23 Jun 2014 16:53)
ezzel nem nagyon vitatkozni
az hogy mi a normális élet az teljesen objektív, szerintem hozzátartozik 1 normális emberi élethez hogy legyen 1 saját szép lakásod és ne kelljen mindenen maximálisan spórolni, egyébként az ésszerű pénzköltés határain belül maradtam ezekkel a számokkal szerintem.
de ha valakinek az a normális élet hogy albérletben lakik eljár dolgozni este hazamegy aludni és amúgy a gép előtt ül meg nem nagyon csinál semmit nincsenek materiális céljai, akkor elég 150ezer is ja
amúgy ha beleszülettem volna elkényeztetett világba akkor nem magamnak kéne venni a lakást meg etc, szerintem én itt a legkevésbé elkényeztetettebbek között vagyok, de az az egészséges meg "normális élet" szerintem ha az embernek vannak céljai meg kilátásai, nem csak elvegetálgatni 1 albérletben
én is csak szolidaritásból mondom hogy mi normális élet meg mi nem,
ilyeneket figyelembe véve, amit pl előbb írt valaki: "Mo-n az emberek túlnyomó többsége nyomorog kb.", illetve
hogy most aki szarul él, az is jobban él mint a föld történetében xx évvel ezelőttig bárki
én is minden sarkon beülök a gyorskajáldába minden nap, zsíros dollárokat kibaszva az ablakon... nem álszent akarok lenni, csak szeretek ugrálni a fogalmakon ("normális")