Quote (fahrii @ 15 May 2014 15:54)
Amúgy egy wow mi újat tud mutatni egy olyan embernek aki már belevert 10000 órát. Tényleg érdekel, nekem fingom sincs ezekről. Egyszer elkezdtem (mikor adtak freebe egy startert) és 25. szint után meguntam.
a jatek lenyege a raid
van 10+ boss, amik geci nehezek, es azokon progresselsz, par boss konkretan hetekig tarthat, es altalaban felevente jon uj kontent
illetve ezek a bossok dobjak a legjobb itemeket is a gameben, semmi mas modon nem lehet azokhoz hozzajutni
most igy nehez atadni ha nem wowoztal soha, de geci jo erzes eloszor megolni azt a bosst amin napokig dolgoztal, es ugye progression race is van a tobbi guilddal a realmeden
d3ban nekem az a bajom hogy nincs igazi progression, a devek szerint az lenne hogy t6ra juss es kenyelmesen farmold, de nalam nincs semmi motivacio, mert a cuccok amik t6on esnek tok ugyanaz mint t1en, csak kicsit tobb esik
csinalhatnanak uber diablo fele bossokat phasekkel meg minden, aminek a difficultyjat nem allitgathatod, es minimum 4 ember kell hozza, es ne legyen faceroll az egesz
ja es lehet nem volt egyertelmu, de egyedul szart se tudsz csinalni a raidben, 10 vagy 25 emberrel megy az egesz
This post was edited by Floodban on May 15 2014 08:26am