d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Olcsó Egyszerû Kaják Etc
Prev14567814Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Apr 22 2014 07:31am
Életem legjobb krumplisalátáját készítettem el a Zöld Szofitól rendelt petrezselyemből. Egész este nevettünk a barátommal, olyan finom volt!

:DDDD

Quote (TrollBoss @ Apr 22 2014 03:28pm)
ez a tócsi receptje

wtf man

eddig nem tudtam, hogy kell tócsnit csinálni

This post was edited by cowding on Apr 22 2014 07:31am
Member
Gold: 355.92
Apr 22 2014 07:31am
Quote (Flutter @ Apr 22 2014 03:16pm)

15 perce azon gondolkozom, hogy valaki csak kurvára unatkozott, vagy tényleg lehet itt zöldet rendelni
Member
Gold: 95.00
Apr 22 2014 07:32am
ha nem megyek haza hetvegen mindig csinalok magamnak szombaton rantot csirkemellt 2 napra, gondolom ehhez nem kell guild, azonkivul hetkoznap stoczek menza elegge gz

lakotarsam eszi mindig ezeket zacskos leveseket meg egyeb rakos kajakat, egyszer kiprobaltam en is, ki is hanytam a faszba
ha nincs kedvem kajat csinalni, akkoris veszek valami konzervet legalabb, pl bab amit fej is irt, azok egesz jok

This post was edited by putincykavodka on Apr 22 2014 07:36am
Member
Apr 22 2014 07:34am
Quote (cowding @ Apr 22 2014 03:27pm)
Actually ez értelmesnek néz ki, lehet majd kipróbálom
Ügyesvagy

12 eves kisgyerek megdicseri a 25eves retardalt gyereket
aranyos

tojasleves patrik modra etc
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2014 07:35am
A PETREZSELYEM TUDOMÁNYOS MAGYARÁZATA

Harapdálni egy szál vagy két petrezselyem akar ad semmiféle valódi javulás az egészségre. A legjobb módja annak, hogy élvezze az összes egészségügyi előnyei a csoda gyógynövény azáltal, hogy a lé . Egy vagy két uncia naponta rendszeresen akar a csodák , de ne vigyük túlzásba !
Member
Apr 22 2014 07:38am
a topikrol eszembejutott a jelenet amikor hannibal agyagban megsuti az aldozata egyik labat, majd felszolgalja neki, na az se lehet rossz
Member
Apr 22 2014 07:38am
Jézus beszél a választás?

Azt mondta, hogy nem kritizálni más emberek szokásait . ” Nem azt, ami bemegy a szájon fertőzteti ember , a mi kijön a szájából fertőzteti az ember . ” ( Máté 15:11 ) Pál apostol írta: Tudom , és meg vagyok győződve az Úr Jézusban , hogy semmi sem tisztátalan önmagában : de ez neki, hogy esteemeth semmi tisztátalan , hogy neki, hogy tisztátalan . … Mert az Isten országa nem evés, nem inni ; hanem igazság, békesség és öröm a Szentlélekben . (Paul : Róma 14:14,17 )
Member
Gold: 1,593.00
Apr 22 2014 07:43am
Teveszar mar megint vereti ide a nyomoreksagat..

Amugy meg vannak ezek az uncle bens felkesz szoszok, piritassz egy kis csirkemellet, hozzaontod a szoszt, fozol rizst, es kesz a kinai/thai/indiai kaja 25 perc alatt.

Sajtos makaroni:
Csinalsz hozza sajtos besamel martast, kozben kifozol egy tepsibe eleg adag tesztat, amikor kesz tepsibe rakod a tesztat, ra a besamelt, majd sajtot reszelsz meg a tetejere izles szerint. Esetleg pirithatsz bacont hozza vagy csirket es azt is hozzaadod a tesztahoz es ugy keszre sutod kb 20 perc alatt 180 fokon, kb 30 perc alatt kesz van az egesz a tesztafozessel meg mindennel.

Kinai csibefalatok:
Megcsinalod a panirt egy kozepes kotlaban(liszt, tojas, pici viz, olaj), a csirkefalatokat vagy szeleteket belemartod, es megsutod forro olajban, akkor a legjobb amikor meg pont nem ropogos de nem is ilyen nyulos, elsore nehez kitapasztalni de egyszeru megcsinalni magat a receptet. Sultkrumplival a legjobb, 40 perc alatt kesz van, ezt lehet mezes csilis mazba forgatni ha tetszik, ugy is nagyon finom.

Amerikai burger ahogy smatyi csinalja:
250g daralt barany, 250g daralt marha, petrezselyem, so, bors, szoja szosz, paprika, pici bbq szosz, ketchup, egy kisebb fej hagyma osszevagva nagyon aprora, 1-2 gerezd fokhagyma. Ezeket jol osszegyurod, amikor megvan akkor huspogacsat formazol, a kozepet egy kicsit lenyomod hogy sutes kozben de ugorjanak ossze es serpenyoben vagy grillben megsutod, hamburger buciknak a belsejet megpirithatod racson vagy a serpenyoben, salata, hagyma, paradicsom, ketchup, majonez, lapka sajt es kesz a kiraly hazi burger. Ez kb 35 perc alatt keszul el ha minden mar kint van az asztalon es csak ossze kell szerelni.

Majd meg irok 1-2t de most hirtelen ezek jutottak csak eszembe.

This post was edited by Smat on Apr 22 2014 07:47am
Member
Gold: 13,000.00
Apr 22 2014 07:43am
Quote (Rawen @ Apr 22 2014 02:38pm)
Jézus beszél a választás?

Azt mondta, hogy nem kritizálni más emberek szokásait . ” Nem azt, ami bemegy a szájon fertőzteti ember , a mi kijön a szájából fertőzteti az ember . ” ( Máté 15:11 ) Pál apostol írta: Tudom , és meg vagyok győződve az Úr Jézusban , hogy semmi sem tisztátalan önmagában : de ez neki, hogy esteemeth semmi tisztátalan , hogy neki, hogy tisztátalan . … Mert az Isten országa nem evés, nem inni ; hanem igazság, békesség és öröm a Szentlélekben . (Paul : Róma 14:14,17 )

en is pont ezeket olvastam :D
Member
Apr 22 2014 07:49am
Quote (Smat @ 22 Apr 2014 15:43)
Teveszar mar megint vereti ide a nyomoreksagat..

Amugy meg vannak ezek az uncle bens felkesz szoszok, piritassz egy kis csirkemellet, hozzaontod a szoszt, fozol rizst, es kesz a kinai/thai/indiai kaja 25 perc alatt.

Sajtos makaroni:
Csinalsz hozza sajtos besamel martast, kozben kifozol egy tepsibe eleg adag tesztat, amikor kesz tepsibe rakod a tesztat, ra a besamelt, majd sajtot reszelsz meg a tetejere izles szerint. Esetleg pirithatsz bacont hozza vagy csirket es azt is hozzaadod a tesztahoz es ugy keszre sutod kb 20 perc alatt 180 fokon, kb 30 perc alatt kesz van az egesz a tesztafozessel meg mindennel.

Kinai csibefalatok:
Megcsinalod a panirt egy kozepes kotlaban(liszt, tojas, pici viz, olaj), a csirkefalatokat vagy szeleteket belemartod, es megsutod forro olajban, akkor a legjobb amikor meg pont nem ropogos de nem is ilyen nyulos, elsore nehez kitapasztalni de egyszeru megcsinalni magat a receptet. Sultkrumplival a legjobb, 40 perc alatt kesz van, ezt lehet mezes csilis mazba forgatni ha tetszik, ugy is nagyon finom.

Amerikai burger ahogy smatyi csinalja:
250g daralt barany, 250g daralt marha, petrezselyem, so, bors, szoja szosz, paprika, pici bbq szosz, ketchup, egy kisebb fej hagyma osszevagva nagyon aprora, 1-2 gerezd fokhagyma. Ezeket jol osszegyurod, amikor megvan akkor huspogacsat formazol, a kozepet egy kicsit lenyomod hogy sutes kozben de ugorjanak ossze es serpenyoben vagy grillben megsutod, hamburger buciknak a belsejet megpirithatod racson vagy a serpenyoben, salata, hagyma, paradicsom, ketchup, majonez, lapka sajt es kesz a kiraly hazi burger. Ez kb 35 perc alatt keszul el ha minden mar kint van az asztalon es csak ossze kell szerelni.

Majd meg irok 1-2t de most hirtelen ezek jutottak csak eszembe.

es ezt megis ki fogja elolvasni
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567814Next
Add Reply New Topic New Poll