d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Topicot Erdemel > Discuss
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 22 2014 08:15am
Quote (josheide @ 22 Feb 2014 14:45)

Szoval vegso soron lehet eljutunk egy olyan tarsadalomhoz, ahol tok oke lesz mind a ferfiaknak es a noknek is az egyejszakas kaland, es nem lesz mar igazan szukseg a prostikra.

brave new world jutott most eszembe, ott van ez, hogy mindenki mindenkié és nyugodtan lefekszik mindenki mindenkivel, már a gyerekeket is szexuális játékokra nevelik etc
Member
Gold: 33,265.80
Feb 22 2014 08:16am
Quote (Rawen @ 22 Feb 2014 15:15)
brave new world jutott most eszembe, ott van ez, hogy mindenki mindenkié és nyugodtan lefekszik mindenki mindenkivel, már a gyerekeket is szexuális játékokra nevelik etc

Epik az a konyv, nem ertem miert nem kotelezo olvasmany.
Member
Feb 22 2014 08:19am
Quote (Moonflow @ Feb 22 2014 03:08pm)
Nagyon sokaknak (szerintem tobbseg) csak a tabu es a fantazia miatt csabito a one-night-stand, es ha megengedett, elveszitene a varazsat, szoval sztem sosem lesz tarsadalmilag elfogadott.

Nem biztos hogy ezek a dugos kapcsolatok csak egy ejszakaig tartananak de az viszont biztos, hogy kevesebb indok lenne hazasodni meg gyerekekkel maceralni szerintem. Marmint ha odaig visszamegyunk szabadsagba, hogy mindenki halgasson az osztoneire meg a belso hangra akkor biologiai okokbol a legtobb ferfi fiatal noket kefelgetne amig meg felall a farka.
Member
Feb 22 2014 08:21am
Quote (josheide @ 22 Feb 2014 15:16)
Epik az a konyv, nem ertem miert nem kotelezo olvasmany.

nekünk az volt
Member
Feb 22 2014 08:32am
Quote (daneeka10 @ 22 Feb 2014 15:19)
Nem biztos hogy ezek a dugos kapcsolatok csak egy ejszakaig tartananak de az viszont biztos, hogy kevesebb indok lenne hazasodni meg gyerekekkel maceralni szerintem. Marmint ha odaig visszamegyunk szabadsagba, hogy mindenki halgasson az osztoneire meg a belso hangra akkor biologiai okokbol a legtobb ferfi fiatal noket kefelgetne amig meg felall a farka.

De miert olyan nagy baj ha csokken a nepesseg?
Member
Feb 22 2014 08:43am
Quote (josheide @ Feb 22 2014 03:32pm)
De miert olyan nagy baj ha csokken a nepesseg?

lehet, hogy bizonyos szempontokbol nem baj de elobb utobb az lesz az eredmenye, hogy az olyan kulturak ahol nem indultak meg be ezek a folyamatok (pl. iszlam) ki fogjak verni a kezedbol a sort az utcan, kesobb meg maglyan fogjak egetni a buzikat es a feministakat stb.
lehet, hogy ez sem baj persze, tuntek mar el kurva nagy kulturak a tortenelem soran.
Member
Feb 22 2014 08:47am
Quote (daneeka10 @ 22 Feb 2014 15:43)
lehet, hogy bizonyos szempontokbol nem baj de elobb utobb az lesz az eredmenye, hogy az olyan kulturak ahol nem indultak meg be ezek a folyamatok (pl. iszlam) ki fogjak verni a kezedbol a sort az utcan, kesobb meg maglyan fogjak egetni a buzikat es a feministakat stb.
lehet, hogy ez sem baj persze, tuntek mar el kurva nagy kulturak a tortenelem soran.

De ott is megtortennek ezek a dolgok csak sokkal le vannak maradva es az olaj is hatraltatja oket a nemi egyenloseg kialakitasaban. Mellesleg kurva nagy elonyunk van minden teren ezekkel az orszagokkal szemben, es ha ezek utan sullyesztobe kerulnenk (amire nagyon nem latok eselyt) akkor meg is erdemeljuk.
Member
Gold: 355.92
Feb 22 2014 08:53am
Quote (daneeka10 @ Feb 22 2014 04:43pm)

4:20
Member
Feb 22 2014 08:57am
Quote (josheide @ Feb 22 2014 03:47pm)
De ott is megtortennek ezek a dolgok csak sokkal le vannak maradva es az olaj is hatraltatja oket a nemi egyenloseg kialakitasaban. Mellesleg kurva nagy elonyunk van minden teren ezekkel az orszagokkal szemben, es ha ezek utan sullyesztobe kerulnenk (amire nagyon nem latok eselyt) akkor meg is erdemeljuk.

en olyasmire gondoltam inkabb, hogy egyre tobb nagyvaros van ahol belathato idon belul tobbsegbe kerulhetnek bevandorlo kissebbsegek, (szoval nem kell, hogy az olajmezoikrol sarkunyhokbol megindulva igazzanak le minket) kvazi kihasznaljak a fejlett infrastrukturaink mikozben szellemileg korlatozva vannak a vallasuk altal, best of both worlds, mi meg meg ra is jatszunk azzal, hogy novekvo sebeseggel csokkentjuk a letszamunk
ahol meg elegen vannak mar most be akarjak tartatni neha a sajat vallasi torvenyeiket, nem hiszem, hogy megallnanak itt amikor mar totalis tobbsegben lesznek

szerk: olvastam amugy olyan kutatast is, hogy europai kornyezetbe beerve iszlam/muszlim kozossegeknek is visszaesett a nepszaporulata ugyhogy ki tudja

This post was edited by daneeka10 on Feb 22 2014 08:59am
Member
Feb 22 2014 09:06am
Quote (daneeka10 @ 22 Feb 2014 15:57)
en olyasmire gondoltam inkabb, hogy egyre tobb nagyvaros van ahol belathato idon belul tobbsegbe kerulhetnek bevandorlo kissebbsegek, (szoval nem kell, hogy az olajmezoikrol sarkunyhokbol megindulva igazzanak le minket) kvazi kihasznaljak a fejlett infrastrukturaink mikozben szellemileg korlatozva vannak a vallasuk altal, best of both worlds, mi meg meg ra is jatszunk azzal, hogy novekvo sebeseggel csokkentjuk a letszamunk
ahol meg elegen vannak mar most be akarjak tartatni neha a sajat vallasi torvenyeiket, nem hiszem, hogy megallnanak itt amikor mar totalis tobbsegben lesznek

szerk: olvastam amugy olyan kutatast is, hogy europai kornyezetbe beerve iszlam/muszlim kozossegeknek is visszaesett a nepszaporulata ugyhogy ki tudja

Pontosan ezt akartam mondani. Meg az obol menti orszagokban is, ahol a gyerekvallalasert tenyleg ket kezzel szorja az allam a penzt, mint a UAE (1.74) , Qatar (2.23) , ott is masszivan esik a fertility rate.

Az europai allamok nagyvarosai pedig barmennyire tamogatjak is a bevandorlokat, nem a 4-5 gyerekes csaladokra vannak tervezve.
Aki elso generacios amerikai muszlimot ismerek az mind viszonylag halado gondolkodasu, aki pedig masodik + generacios az szinte teljesen integralodott es a vallas mar egesz jol hatterbe szorult az eleteben, nem akar sok gyereket, etc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll