Quote (Vismajor @ Jan 6 2014 02:55pm)
Én is röhögtem meg minden de azért ne könnyelműsköd el, ez kurvára nem normális. Csomóan nem mennek orvoshoz mert nagyjából panaszmentesek és csak néha-néha üt be a crach azt meg túlélik... Kitudja milyen fertőzésed van, bélgyulladás, vastagbélrák?
Most nem akarok én itt pattogni, hogy biztosan meghalsz soon, vagy ilyesmi, de rengeteg-rengeteg betegség és egyéb van amit tök jól lehetne kezelni ha az ember elmenne orvoshoz, ha rendelleneset észlel. És az, hogy kifosol 10 liter vizet és majdnem elájulsz szerintem ebbe a kategóriába tartozik...
És meddig tart elmenni a háziorvoshoz rákérdezni? Elkell felejteni azt, hogy "kínos a fosásomról beszélni" meg ilyen baromságok, hall ő rosszabbakat is a nyuggerektől, higgyétek el. Aztán az orvos megmondja h np, levolt gyengülve a szervezeted, vedd be ezt 2-3 napig etc, de legalább te elmondhatod h megtetted amit lehetett az egészségedért. Mert ha azt egyszer elveszíted...
Aggódom az életedért tacsi! Én mindenképp rákérdeznék a dokinál.
itt van az én esetem is, fájt a fogam, gyökérkezelték 2x, megint fájt, kettérepedt, kiesett belőle a tömés meg fityegett a fél fogam de legalább nem fáj. Aztán a fityegős rész is letört, mostmár csak a fél fogam van meg, nem fáj. És nem megyek el orvoshoz(pedig amikor kettétört és kiesett belőle a tömés kb akkor elkellett volna) mertlsuta keci vagyok és kifog törni a másik fele is, és akkor csak a gyökér marad bent, azt meg kikell műteni, felvágják az ínyem, altatás, etc. Napokig vért fogok fosni a fájdalomtól etc, de MOST nem fáj ezért leszarom. Aztán jó lenne, ha engem is elvonszolna valaki orvoshoz, gondolom.
na megyek fosni(srsly)
egy sima aranyértől is lehet visítva szarni, szerintem nem kell egyből eltemetni
de azért orvoshoz ofc el kell menni