d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Blizzcon > 2013
Prev14567812Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Nov 9 2013 08:17am
Quote (RRC @ Nov 9 2013 02:15pm)
lol, milyen nevetséges vagy :D

te is jutsz még ide, kedves 20 éves barátom

ahogy nézem mennyire laza vagy és szenvedsz mikor tanulni kell
előbb-utóbb feladod, lecsúszol és neked is csak a gyár vagy a vergődés marad :)
Member
Gold: 343.00
Nov 9 2013 08:25am
alig várom már 100as szintü leygek :XD
Member
Gold: 0.00
Nov 9 2013 11:25am
Titan-t várom a legjobban, de szerintem még jövőre sem lesz róla szó, tekintve, hogy egyelőre annyit tudunk róla, hogy év elején lenullázták az egész projectet és az elejéről kezdték.

Mindazonáltal ez a WoD eléggé úgy tűnik, mintha az utolsó kieg lenne. Ismét +10 szint, az egész Warcraft univerzum alapkonfliktusát képező eseményhez való hozzányúlás... Valószínűleg soon jön WC4. Ám ez a pre-legion Draenor ls orkok bejönnek, egyelőre nem tudok olyat mondani a WoW bejelentéseivel kapcsolatban, ami ne tetszene, ami nálam elég nag szó, tekintve, hogy Cata óta fikázom. Valószínűleg megvásárlom, bár ez függ attól is, milyen lesz TESO. Mindazonáltal ami engem érdekelne, csak sajnos valószínűleg soha nem csinálják meg, az érintetlen Azeroth, pre-Maelstorm; tekintve, hogy egy egész mmo-ra való mapot kellene megcsinálni, soha nem fogok ott járni.

Mindazonáltal az felbasz HS és HotS kapcsán, hogy kezdenek az EA útjára lépni, utolsó eredeti játékuk 1998-ban volt, SC. Wtb Titan.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 9 2013 11:31am
Quote (*varti @ 9 Nov 2013 19:25)
Titan-t várom a legjobban, de szerintem még jövőre sem lesz róla szó, tekintve, hogy egyelőre annyit tudunk róla, hogy év elején lenullázták az egész projectet és az elejéről kezdték.

Mindazonáltal ez a WoD eléggé úgy tűnik, mintha az utolsó kieg lenne. Ismét +10 szint, az egész Warcraft univerzum alapkonfliktusát képező eseményhez való hozzányúlás... Valószínűleg soon jön WC4. Ám ez a pre-legion  Draenor ls orkok bejönnek, egyelőre nem tudok olyat mondani a WoW bejelentéseivel kapcsolatban, ami ne tetszene, ami nálam elég nag szó, tekintve, hogy Cata óta fikázom. Valószínűleg megvásárlom, bár ez függ attól is, milyen lesz TESO. Mindazonáltal ami engem érdekelne, csak sajnos valószínűleg soha nem csinálják meg, az érintetlen Azeroth, pre-Maelstorm; tekintve, hogy egy egész mmo-ra való mapot kellene megcsinálni, soha nem fogok ott járni.

Mindazonáltal az felbasz HS és HotS kapcsán, hogy kezdenek az EA útjára lépni, utolsó eredeti játékuk 1998-ban volt, SC. Wtb Titan.

mondjuk tényleg igen fura volt a tegnapi beszélgetés, néztem azt a re-stream-et, megkérdezték hogy "milyen közönséget szánnak a Storm-nak", "miért játszanának ezzel LOL és egyéb utánzatok helyett"
"mi ezzel igazából nem foglalkoztunk eddig, úgy véljük ha alkotunk valami fun-t, az megtalálja a célközönségét"
lényegében ezt elmondta három féle képpen, de a mondanivalója az elég furán jött át

This post was edited by Anarkin on Nov 9 2013 11:32am
Member
Gold: 27,943.00
Nov 9 2013 11:36am
Quote (*varti @ 9 Nov 2013 19:25)

Mindazonáltal ez a WoD eléggé úgy tűnik, mintha az utolsó kieg lenne. Ismét +10 szint, az egész Warcraft univerzum alapkonfliktusát képező eseményhez való hozzányúlás... Valószínűleg soon jön WC4. Ám ez a pre-legion  Draenor ls orkok bejönnek, egyelőre nem tudok olyat mondani a WoW bejelentéseivel kapcsolatban, ami ne tetszene, ami nálam elég nag szó, tekintve, hogy Cata óta fikázom. Valószínűleg megvásárlom, bár ez függ attól is, milyen lesz TESO. Mindazonáltal ami engem érdekelne, csak sajnos valószínűleg soha nem csinálják meg, az érintetlen Azeroth, pre-Maelstorm; tekintve, hogy egy egész mmo-ra való mapot kellene megcsinálni, soha nem fogok ott járni.

100%-ra mondom, hogy nem az utolso kieg lesz WoD
Member
Gold: 710.00
Nov 9 2013 11:37am
Quote (Anarkin @ 9 Nov 2013 19:31)
mondjuk tényleg igen fura volt a tegnapi beszélgetés, néztem azt a re-stream-et, megkérdezték hogy "milyen közönséget szánnak a Storm-nak", "miért játszanának ezzel LOL és egyéb utánzatok helyett"
"mi ezzel igazából nem foglalkoztunk eddig, úgy véljük ha alkotunk valami fun-t, az megtalálja a célközönségét"
lényegében ezt elmondta három féle képpen, de a mondanivalója az elég furán jött át

jo, azért még sem lehet azt mondani, hogy kurvasok pénz van benne és mi is akarunk belöle
Member
Nov 9 2013 12:17pm
Quote (Anarkin @ 9 Nov 2013 19:31)

A legtöbb online játék tervezésénél ott buknak el a fejlesztők, hogy azt hiszik, elég annyi a közönségcsábításhoz, hogy jobbat csinálunk valaminél, pedig kurvára nem így van. Lehet, hogy csinálnak 3-4 sokkal jobb mmo-t a WoW-nál, vagy moba-t a LoL-nál, de az emberek többsége szimplán azért nem fog átmenni, mondván, "ha már ennyi pénzt beleöltem a gc-be, rp-be, akkor kurvára nem fogok nulláról kezdeni mást".
Member
Gold: 710.00
Nov 9 2013 12:38pm
Quote (*varti @ 9 Nov 2013 20:17)
A legtöbb online játék tervezésénél ott buknak el a fejlesztők, hogy azt hiszik, elég annyi a közönségcsábításhoz, hogy jobbat csinálunk valaminél, pedig kurvára nem így van. Lehet, hogy csinálnak 3-4 sokkal jobb mmo-t a WoW-nál, vagy moba-t a LoL-nál, de az emberek többsége szimplán azért nem fog átmenni, mondván, "ha már ennyi pénzt beleöltem a gc-be, rp-be, akkor kurvára nem fogok nulláról kezdeni mást".

szerencsére az ilyen emberek inkább loloznak és nem dotáznak 8d
Member
Nov 9 2013 03:45pm
Quote (worldofwarcraft.hu)
21:08 Az itemek jönnek. Egy új cucc megszerzése örömet kéne hogy okozzon; de ma túl sok modifikáció lehetséges (gem, enchant, reforge, Valor upgrade). A változások: a hit és az expertise megszűnik, ahogy a dodge és a parry is. A tankok továbbra is fognak parryzni és dodge-olni, de más mechanizmusokkal és ezt nem befolyásolják a statok.

21:10 - A Reforging elméletben jó ötlet, de a gyakorlatban nem igazán működik; így megszűnik. Az enchantok is átalakulnak: kevesebb slotra tehetünk enchantot, de a megmaradóakra több lehetőség is lesz és nem csak 1 enchant fog működni egy-egy sloton.

21:11 - A gemek is módosulnak: kevesebb itemen lesz socket, de maguk a gemek erősebbek lesznek. Megszűnik a socket bónusz, mert maga a socket léte lesz a bónusz, ez ugyanis nem számít a statbüdzsébe.

21:13 - A statok is durván átalakulnak: nem lesznek fix elsődleges statok az itemeken! Minden cucc annak megfelelően kap ilyeneket, hogy milyen specen vagyunk (vége az Int-es plate-nek). Ugyanez igaz lesz a szettbónuszokra is, vagyis minden tier armorból 1 db lesz csak.

okj
Member
Gold: 95.00
Nov 9 2013 07:50pm
Quote (Anarkin @ Nov 9 2013 07:31pm)

Mert erre a kerdesre, te milyen valaszt tudnal elkepzelni? Sok ujat ez a moba se fog tudni felmutatni a tobbihez kepest. Neztem par videot es nekem tetszik igy elsore, van benn egy ket jonak igerkezo valtozas a megszokott moba jatekhoz kepest. A lol playerek maradjanak a lolnal, azt viszont nem banom egyaltalan, hogy dota es blizzard moba kozt versenges lesz. Csinalnak ertelmes report systemet, ertelmes matchmakinget ranking rendszerrel, akkor en meg is kiprobalom, mivel ez a dota2ben nagyon hianyzik.

Ahogy most allnak a dolgok kicsit orulok, hogy a dota2t nem a blizz, hanem a valve csinalja, mind esport meg balance szempontjabol, persze nondom ezt ugy, hogy nem tudjuk mar meg, milyen lett volna, ha a blizz
csinalja, illetve majd most latjuk meg, lel
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567812Next
Add Reply New Topic New Poll