Quote (*varti @ 9 Nov 2013 19:25)
Titan-t várom a legjobban, de szerintem még jövőre sem lesz róla szó, tekintve, hogy egyelőre annyit tudunk róla, hogy év elején lenullázták az egész projectet és az elejéről kezdték.
Mindazonáltal ez a WoD eléggé úgy tűnik, mintha az utolsó kieg lenne. Ismét +10 szint, az egész Warcraft univerzum alapkonfliktusát képező eseményhez való hozzányúlás... Valószínűleg soon jön WC4. Ám ez a pre-legion Draenor ls orkok bejönnek, egyelőre nem tudok olyat mondani a WoW bejelentéseivel kapcsolatban, ami ne tetszene, ami nálam elég nag szó, tekintve, hogy Cata óta fikázom. Valószínűleg megvásárlom, bár ez függ attól is, milyen lesz TESO. Mindazonáltal ami engem érdekelne, csak sajnos valószínűleg soha nem csinálják meg, az érintetlen Azeroth, pre-Maelstorm; tekintve, hogy egy egész mmo-ra való mapot kellene megcsinálni, soha nem fogok ott járni.
Mindazonáltal az felbasz HS és HotS kapcsán, hogy kezdenek az EA útjára lépni, utolsó eredeti játékuk 1998-ban volt, SC. Wtb Titan.
mondjuk tényleg igen fura volt a tegnapi beszélgetés, néztem azt a re-stream-et, megkérdezték hogy "milyen közönséget szánnak a Storm-nak", "miért játszanának ezzel LOL és egyéb utánzatok helyett"
"mi ezzel igazából nem foglalkoztunk eddig, úgy véljük ha alkotunk valami fun-t, az megtalálja a célközönségét"
lényegében ezt elmondta három féle képpen, de a mondanivalója az elég furán jött át
This post was edited by Anarkin on Nov 9 2013 11:32am