Quote (josheide @ Sep 16 2013 06:51pm)
Van egy olyan erzesem, hogy a finn csajt proxynak hasznalod a kulfoldi elet fele. Amikor talalkoztam vele nagyon eretlennek tunt, es bar el tudom kepzelni, hogy beleszerettel, nem latom, hogy mennyire lesz tartos a kapcsolatotok.
Szerintem ami neked kene az nemi ido egyedul, hogy letisztazd az erzeseid, eldontsd mit kezdj az eleteddel, etc.
Btw amúgy tényleg nem mondanám éretlennek. Teljesen jó felfogása van a dolgokról, életről etc. Csak mielött veled taliztunk volna szerintem megijesztettem, mert mondtam h most össze kell kapnunk magunkat mert te prau vagy angolból. De nem igazán tudom, hogy miért volt ilyen szégyenlős amikor veled találkoztam, nem volt rá jellemző, bár elég sok idegen ember között találta magát amikor visszajött hozzám finnországból, amikor először találkoztunk itt volt a barátnője az gondolom sokat számított
És leírtam a first postban is, hogy valóban szerepet játszik a külföldi dolog(illetve jól fogalmaztál, hogy proxy külföldhöz) de közel sem akkora mértékben mint azt te, vagy az exem gondolná