Quote (Rawen @ Aug 27 2013 03:36pm)
hát ha nincsen normális alapja annak amit mondani akarok akkor inkább megtartom magamnak addig amíg nem találok valami bizonyítékot és legalább nem néznek hülyének
intelligens emberek nem dobálóznak mindenféle alaptalan hülyeséggel, és nem azért teszik mert félnek, hogy kiröhögik őket
Nem értettél egyet velem abban amit írtam, ahelyett, hogy érvekkel támasztottad volna alá, hogy mivel nem értessz egyet, benyögtél egy mondat, amiben olyat állítottál amit nem is mondtam.
Ha te ebben a témában a tudásodat nem tartod elegendőnek ahhoz, hogy saját véleményt nyilváníts, akkor mi alapján tartod alaptalan hülyeségnek amit más írt?
Quote (Rawen @ Aug 27 2013 03:47pm)
Nem tudom észrevetted-e de amióta bepostolt ide azóta mások ugyanazt mondták amit én, hogy semmi alapja annak amit mond de azért ofc csak én csinálom, igen, ahelyett, hogy elismételtem volna amit már mások leírtak inkább szimplán megmondtam, hogy hülyeség, tudlak sajnálni ha nem tetszik, nyugodtan sírhatsz még ahogy szoktál.
Cyberpunk/Vismajor voltak akik ellenem érveltek, mindketten csak a nyugati média által közölt információkat mondták, tessék pl itt egy videó ami másik oldalról közelíti meg a témát:
Például a RT csatorna is egy olyan ami nem csak a Nyugati oldalról közli a híreket, nem tudom mikor írtam, hogy a nyugati oldal csak hazudik, de érdemes mindkét oldalról követni az eseményeket a híreket pedig fenntartásokkal kezelni.
This post was edited by championmath on Aug 27 2013 07:57am