d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Megyek Inni > Siófokra 4 Napra
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 15 2013 11:17am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 07:14pm)
Itt arról van szó, hogy azt hiszed, hogyha valaki nem adja meg az általános emberi tiszteletet, azt megütheted. Hát nem.

elképzeltem a fejed ahogy részegen magyarázol és simán felpofoználak minden lelkiismeret furdalás nélkül
de hát én sittes köcsög vagyok, ez van :(

amúgy meg alap persze, hogy mindig a kidobó a geci és sose a vendég : D

This post was edited by SnoopDogg on Aug 15 2013 11:18am
Member
Gold: 5,390.00
Aug 15 2013 11:20am
Quote (SnoopDogg @ Aug 15 2013 06:17pm)
elképzeltem a fejed ahogy részegen magyarázol és simán felpofoználak minden lelkiismeret furdalás nélkül
de hát én sittes köcsög vagyok, ez van :(

amúgy meg alap persze, hogy mindig a kidobó a geci és sose a vendég : D

Mindig a vendég a geci, én elhiszem neked, könnyű felidegesíteni egy buta embert, de a munka lényege az lenne, hogy normálisan tudd kezelni az ilyen dolgokat. Ez olyan mint, ha egy könyvelő azt mondaná, hogy a számok gecik.
Member
Gold: 710.00
Aug 15 2013 11:22am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 05:08pm)
téged is le kéne csukni

ja várj, hogy le is csuktak

Meg milyen tiszteletről beszélsz? :DDDD Egy kibaszott kidobó iránt? Egy iskolázatlan paraszt, akinek az a dolga hogy ott álljon és csúnyán nézzen? :DD Senki másban nem kéne hogy tisztelet legyen, csak a securitysben a vendég iránt, és nem azért mert emberileg jobb nála, hanem ha másnem azért mert valószínűleg pénzt fog költeni/költött az adott szórakozó helyen, ami a fizetését adja. Komoly gondok vannak a fejedben...

az igen
hát remélem a jövöben többet kapsz majd
Member
Gold: 0.00
Aug 15 2013 11:23am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 05:20pm)
Mindig a vendég a geci, én elhiszem neked, könnyű felidegesíteni egy buta embert, de a munka lényege az lenne, hogy normálisan tudd kezelni az ilyen dolgokat. Ez olyan mint, ha egy könyvelő azt mondaná, hogy a számok gecik.

>a számok nem gecik
Member
Gold: 1.00
Aug 15 2013 11:24am
Quote (jarabekg @ 15 Aug 2013 19:08)
Meg milyen tiszteletről beszélsz? :DDDD Egy kibaszott kidobó iránt? Egy iskolázatlan paraszt, akinek az a dolga hogy ott álljon és csúnyán nézzen? :DD Senki másban nem kéne hogy tisztelet legyen, csak a securitysben a vendég iránt, és nem azért mert emberileg jobb nála, hanem ha másnem azért mert valószínűleg pénzt fog költeni/költött az adott szórakozó helyen, ami a fizetését adja.Komoly gondok vannak a fejedben...

Minden embernek meg kell adni a tiszteletet. Ezen megnyilvánulásod alapján inkább téged illetne meg az "iskolázatlan paraszt" kifejezés.

Egyébként érdemes az ilyennel csínján bánni, mert érhetnek meglepetések. Azon túl, hogy megvernek, sok ember nem önszántából került oda ahová. Nálunk dolgozott olyan parkolóőr, aki diplomás könyvelő volt 30 évet letolt egy cégnél, megszűnt és 55 éves fejjel rákényszerült, hogy felköltözzön pestre, és parkolóőrként dolgozzon, mert sehova nem vették fel ennyi idősen.

De ez csak egy példa. Nem érdemes lekezelni az embereket. Már azért sem, mert tulajdonképpen ezzel nem őt, hanem magadat minősíted.
Member
Gold: 4,747.73
Aug 15 2013 11:24am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 06:08pm)
téged is le kéne csukni

ja várj, hogy le is csuktak

Meg milyen tiszteletről beszélsz? :DDDD Egy kibaszott kidobó iránt? Egy iskolázatlan paraszt, akinek az a dolga hogy ott álljon és csúnyán nézzen? :DD Senki másban nem kéne hogy tisztelet legyen, csak a securitysben a vendég iránt, és nem azért mert emberileg jobb nála, hanem ha másnem azért mert valószínűleg pénzt fog költeni/költött az adott szórakozó helyen, ami a fizetését adja. Komoly gondok vannak a fejedben...

úristen
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 15 2013 11:25am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 07:20pm)

amúgy elég nehezen tudtak felidegesíteni és nyilván nem rögtön csaptam szájba az embereket, hanem először odamentem szépen, hogy öreg állítsál magadon vagy hagyd el a helyet
és ezután attól függően , hogy reagáltak folytatódtak az események
többnyire azért ilyenkor bocsánatot kértek és megköszönték, hogy nem rögtön kibasztam őket amit amúgy megtehettem volna
de, ha nekem elkezd ugatni, meg szájalni annak ellenére, hogy nem dobtam ki pedig balhézott akkor bizony a jó kurva anyját
Member
Gold: 710.00
Aug 15 2013 11:26am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 15 2013 05:24pm)
Minden embernek meg kell adni a tiszteletet. Ezen megnyilvánulásod alapján inkább téged illetne meg az "iskolázatlan paraszt" kifejezés.

Egyébként érdemes az ilyennel csínján bánni, mert érhetnek meglepetések. Azon túl, hogy megvernek, sok ember nem önszántából került oda ahová. Nálunk dolgozott olyan parkolóőr, aki diplomás könyvelő volt 30 évet letolt egy cégnél, megszűnt és 55 éves fejjel rákényszerült, hogy felköltözzön pestre, és parkolóőrként dolgozzon, mert sehova nem vették fel ennyi idősen.

De ez csak egy példa. Nem érdemes lekezelni az embereket. Már azért sem, mert tulajdonképpen ezzel nem őt, hanem magadat minősíted.

de ha egy lakatos rámszesz bökné meg épp akkor persze sikitozva futna az iskolázatlan paraszt kidobohoz

This post was edited by sylke on Aug 15 2013 11:26am
Member
Gold: 5,390.00
Aug 15 2013 11:26am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 15 2013 06:24pm)

Valószínűleg nem az ilyenek járnak szórakozóhelyekre fiatalokat verni.

Érzem én hogy kicsit sok volt, de azóta nem nagyon tudok egyáltalán emberként gondolni az ilyenekre, amióta a hajógyárin halálra verték azt a szerencsétlen gyereket és beledobták a dunába
Member
Gold: 1.00
Aug 15 2013 11:29am
Quote (jarabekg @ 15 Aug 2013 19:26)
Valószínűleg nem az ilyenek járnak szórakozóhelyekre fiatalokat verni.

Érzem én hogy kicsit sok volt, de azóta nem nagyon tudok egyáltalán emberként gondolni az ilyenekre, amióta a hajógyárin halálra verték azt a szerencsétlen gyereket és beledobták a dunába

A világ egyik legbutább dolga, ha valaki pár eset alapján általánosít mindenki másra.

Képzeld, van olyan BME-s tanuló, aki elaludt a volánnál és halálra gázolt több embert. Én azóta ezeket a BME-seket nem tudom emberszámba venni, kialvatlan gázoló az összes.
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll