Quote (sylke @ 5 Aug 2013 14:33)
nekem a selffound warcry barbom volt ilyen p8ban
a bossok nem tudtak megsebezni, de 40-50 percig kellett ott állnom és üvöltöznöm rájuk
néha ráraktam 1 könyvet az egérre és elmentem enni, annyira unalmas fightok voltak
Amugy sebezni engem sem sebezett veszesen diablo. A drop kep es elotte a fight kep diablorol, akozott eltelt 7-8 perc, es azalatt annyit vett le rolam, amennyi ott latszik a droppos kepen. Meg be is makoltam, mert a mercem amikor uccsonak visszamentem mar, nem is nagyon utotte. Levagta a 3 farkasom + oakom, aztan vegig engem utott. Furcsa mod amugy potit meg kb nem is vettem ezalatt a walk alatt. Csak ami esett.
Quote (qkatz @ 5 Aug 2013 14:15)
nekem dio elég könnyen lement.. nem volt 5 perc
de nyugtasson meg a tudat, hogy most én is 1 fal elött állok, uj fegyo nelkül nincs értelme tovabbmennem.
meg hogy a craftolasnal legyen 1 cél a szemed elött, itt az én beltem

http://2.ii.gl/5EGFIQ.png
Nekem is a fegyo az erosen szuk keresztmetszet most. Atm overser meg eldrunolok act5-ben, hogy ha mas nem gamblezni tudjak/gem essen, de hat nem nagyon eddig. ~5 kort nyomtam csak le. De sztem most egy kicsit eleg lesz, diabloval a tokom kivolt. : D
A masik, hogy haladok tovabb es erosen vagyom egy Io runara. Ha kiraknak egy Blacket, azzal mar szerintem ellennek egy ideig, ha mas nem csak bossokhoz.
This post was edited by Baleee on Aug 5 2013 07:03am