Quote (Tommy_hun @ Jul 23 2013 06:03pm)
Natúr zabpehely (lidl-ben 200 forint egy 500g-os) 77 ch, 8g fehérje és minimális zsír /100g (nem pontosak a számok de kb ennyi) Napi 2x iszol egy fehérje turmixot zabbal már kitesz 2 étkezést)
Durum tészta,rizs, húsok közül meg darált hús,tonhal (tonhal ha akciós és nem riomare-t veszel akkor nem drága mert 500-600 ft 3 konzerv, vagy esetleg ilyen konzerves bab (magas ch és fehérje tartalma van a babnak és olcsó is )
btw ha akciósan veszel csirkemellet pl 1300 ft /kg és megeszel 500g-ot / nap az csak 650 ft, a maradék 350-ből pedig kijön a rizs,zab.
btw ez a Tejtermék megvonás pattanásra nem biztos hogy ér is valamit, én alapból évek óta pattanásos vagyok (genetika alapú mert fater is ilyen volt)
Nekem ami használt az Cink szedése az átlagnál nagyobb dózisban pl a hátamon 1 hónap alatt nagyon szépen leszárította a pattanásokat és az arcomon is javított (nem drága)
vágom hogy nembiztos, csak gondoltam kipróbálom magamon aztán meglátom, amúgy kösz a tippeket! babot azt így magában tolod vagy hogy?