Quote (Baleee @ 21 Jul 2013 18:26)
Nem, nem ide jovok baratokert, ellenben a d2-s idokbol talaltam olyanokat, akikre igen is szamithattam/ok. Most megjatszhatod ezt a lapot, hogy teljesen mas vagy irl, mint itt, de tokmindegy, mert ilyen hosszu tavon nem tudod a kettot szetvalasztani mar, irl is ugyan ugy megprobalod masok (nepszerubbek) jellemet felvenni es masnak latszodni ami vagy. Tudom mi az a baratsag, nincs 354647547, mert folosleges.
Jaras dolog: hat pedig az megy neked.
2-3 topic ahova rendszeresen postolsz, oks, nincs azzal gond, game topic, ki nem.
De, a lenezo faszkalap stilust kepviseled, hogy te mennyivel jobb vagy mindenkinel, mert kint elsz. Igen, nincsenek nagy igenyeim, nekem semmit nem jelent a 3254645763 nm-es haz, ellenben kurvara idegesit is a 'panel' (nem panelben lakom), de nem azert mert 33 nm, hanem mert zajos, mocskos belvaros, hiaba, hogy rendezett reszen, korbe parkositott, belso udvari, ami szinten 'parkositott'. Ez a nem nezlek le mert annyit sem ersz dolog, ez annyira mu. Igen te annyi mindent csinaltal mar, aranykesztyus kapus vagy, meg mittudomen, hogy micsoda, errol beszelek. Elitnek gondolod magad, holott a problemamegoldo keszseged egy nagy lofasz, de hat ezt orokolted, ilyen peldat lattal, nem a te hiabd, a szuleide.
Mire verem a nyalam veled szemben? Arra, hogy barmilyen szar is legyen a vilag nem doglok etlen-szomjan, hogy nem kell szarert-hugyert hivnom valakit, hogy megcsinalja dragan szarul, vagy megdragabban, hogy jo legyen. Johet Tamas is a megszakerted/mindenhez ertesz kommentjeivel, en erre buszke vagyok, hogy minel tobb dologhoz 'hozz tudok szolni/nyulni' es nem kell ulnom 2 hetig a szarban meg valaki jon es megcsinalja a hibakat, amik keletkeznek.
Nem kell magamba szallnom, nincs miert.
Ezzel most azt akarod implikálni hogy egy villanykörtét nem tudok kicserélni magamtól. Azért mert kitudsz cserélni egy bringa kereket nehogy már ennyire fenn hord az orrodat... Látod látod, nem ismersz te engem, kb gőzöd sincs róla hogy én mihez értek és mihez nem, ahogy én sem tudom hogy te mit tudsz és mit nem tudsz megcsinálni.
Problémamegoldó készség egy nagy lófasz. Röhögök. Bírom hogy te, meg még sok más ember ilyen egyszerűen látja mások életét, de a sajátját meg kurva komplikáltnak és bonyolultnak és próbálja ezt ráerőltetni a másikra.
Nem gondolom magam elitnek, de amit én már elértem, azt valószínűleg te soha nem fogod, amiért nem is hibáztatlak mert nem azt csinálod amit én, nem azokban a körökben mozogsz amikben én, ergo nincs rálátásod az ilyen dolgokra.
Mit nem tudok szétválasztani? Ha nekem irl nem tetszik valami, ott is megmondom, esetleg máshogy, de nem hazudok másnak a szemébe, inkább érezze magát egy kicsit szarul miatta de tudja hogy én nem röhögök rajta amikor nincs ott. Nem is kell hogy 47213216737 barátod legyen, nekem sincs sok, összesen 3 van, ebből 2 otthon él, egy pedig itt, és ez nekem bővel elég. Nem játszom meg azt a lapot hogy más vagyok irl, mert csak vernéd a billentyűzetet hogy de hát ez egy fórum itt mindegy hogy milyen vagy irl.