Quote (Vismajor @ Apr 29 2013 06:10pm)
jó a topik
Nekem volt olyan, hogy pilisszántón álltam a megállóba, csak egy csaj állt ott rajtam kívül, szóba elegyedtünk(pua skill obv) beszélgettünk cosmót, ki hova jár etc
sztori elején még úgy volt h árpád hídig megyek mert onnan metró
aztán bécsi úton dugó volt, nekem meg elkezdett izzadni a homlokom, mert a szarkatonák erősen tülköltek a végbelembe, hogy márpedig ők kigyalogolnak
okok csaj magyarázott tovább a szavai elmosódtak a szenvedésem görbe tükrében, a végén már hunyorítottam minden bajom volt
okj eurocenter, mondom bocs de én leszállok emr tőőő hát itt dolgom van őő csá
ok át az úton már erősen gyors-kacsa járásban, ahogy próbáltam a gravitációt legyőzve bent tartani a kulakatonákat, berontok a plázába, obv reggel 9 volt, tök üres, HOL A WC??
fasza, pont jobb oldalt, berontok, kis wc, csak három fülke, elsőt próbálom, bevan zárva, de nincs bent senki, középsőbe vannak, másik szélső megint bezárva
dörömbölök a csávónak hogy BAZDKI KURVA SÜRGŐS kiesik a szemem, csákó rendes volt kiviharzott, én berontottam aztán mámorító pisa a seggemből bombákkal üdvözöltem a kerámia istenséget
remélem még jön 1-2 poszt, és akkor még elsüthetek párat, van rogyásig
ja sylke irta milyen amikor buszon rádjön a fosás és beszél hozzád ismerős
na nekem általánosba ez megvolt, csak be is kullantottam rendesen, de az nem fosás volt, hanem iylen rendes rudak, szal ültem ott a 160 centimmel 170 centi magasan
erre mellém ül egy kiscsávó aki alattam járt egy évvel, hogy izé hogy vagyok stb
nah hát akkor a kulabácsi már rendesen a combonon csúszott lefelé, gondolom a szag is áradt elfele mert a gyerek gyorsan elült mellőlem
aztán mikor megérkeztünk a mars térre berongyoltam a cukrázdába, vettem egy deci vizet 10 forintért, bementem gyorsan a wcre és mentettem a menthetőt, ami azt jelenti h kikellett dobnom az alsógatyámat, de sajnos a nadrág is eléggé bélsáros lett
aztán felszálltam a távolsági buszra ami hazavitt, leültem a lépcső legalsó fokára és próbáltam semmire se nézni és semmire se gondolni
otthon sietek haza, bese megyek a nappaliba, egyből fürdőszoba, fürdés
bemegyek utána apámékhoz, anyám rámnéz: fürödtél? mivan beszartál? itt már gyülekeztek a könnycseppek, hogy lebuktam, szégyen, úristen, de apám a gép mellől csak annyit mondott, hogy "áh, edzésen volt, én mondtam h olyankor fürödjön le utána", thatfeel muhahah
MI A FASZT OLVASOK :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD