d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gz Lacketto
Prev14567811Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 29 2013 11:34am
Member
Gold: 80.00
Apr 29 2013 11:38am
Quote (-joey- @ 29 Apr 2013 17:35)
Igazi prémium topic, úgyhogy betolok még egy sztorit. Én ugyan szerencsésen megúsztam, de hajszálon múlott. Azon a télen történt, amikor először voltam kint Angliában és sikerült Olival is összefutnom pár sör erejéig. Hosszú utazások előtt biztos ami biztos alapon be szoktam venni egy-két Lopediumot, így volt ez akkor is. Két-három napja voltam Manchesterben egy régi zenész cimborámnál, és ahogy jó turistához illik folyamatosan tömtem a fejemet, steakek, pubos hamburgerek, angol reggelik, és ofc sok-sok pint sör. Egyik városnézésem közben beugrottam egy Starbucksba, mert itthon még nem volt, gondoltam kipróbáljuk, miféle mosogatólevet isznak nyugaton. Rendeltem egy fél literes tejeskávét, és séta közben iszogattam. Az utolsó 1-2 decinél jött az első görcs, akkor még úgy voltam vele, hogy majd elmúlik. Aztán, úgy mint szülésnél, egyre gyakoribbak lettek a fájások. Nagyon fasza, hirtelen nem tudtam hol vagyok, elindultam a pláza felé, hogy ott majd WC. Mire odaértem, már kivert a víz, full pánik. A pláza mocskosul nagy, kb. 2x Westend, és természetesen azon a végén, ahol bementem nem volt mosdó. Megnéztem az eligazítást, és elindultam a másik vége felé. Akkor már folyamatos volt a görcs, olyan szinten kellett szorítanom a záróizmokat, hogy ha belém ütközött volna valaki, ott helyben fosom össze magamat. Nem tudom, hogyan de valahogy megsegített a Jóisten, és nagy küszködve eljutottam a WC-ig. Feltéptem az ajtót, nadrág egy mozdulattal le, és seggem még csak félúton járt, de már sugárban ömlött a 3 napja felhalmozódott Anglia. Életemben nem éreztem még ekkora megkönnyebbülést, még fel is nevettem hangosan. Az angol hidegvér természetesen nem kommentálta, de kb. ugyanaz a jelenet volt, mint a Trainspottingban. :D

fúj, a starbucksos cuccokkal nekem is jo elmenyem van, meg amikor las vegasbol repultunk at san franciscoba a repteren ettem/ittam ilyen starbucksos szarokat, es a repulon ugy ramjott a fosas, hogy az valami hihetetlen, es azert amikor higfosas kozben a repulon turbulencia megdobja gepet, meg razkodik, az nem a legmegnyugtatobb erzesek koze tartozik, szaros lett a fel seggem, ugy kellett torolgetni, eleg n1 volt.
Member
Gold: 4,747.73
Apr 29 2013 12:10pm
jó a topik
Nekem volt olyan, hogy pilisszántón álltam a megállóba, csak egy csaj állt ott rajtam kívül, szóba elegyedtünk(pua skill obv) beszélgettünk cosmót, ki hova jár etc
sztori elején még úgy volt h árpád hídig megyek mert onnan metró
aztán bécsi úton dugó volt, nekem meg elkezdett izzadni a homlokom, mert a szarkatonák erősen tülköltek a végbelembe, hogy márpedig ők kigyalogolnak
okok csaj magyarázott tovább a szavai elmosódtak a szenvedésem görbe tükrében, a végén már hunyorítottam minden bajom volt
okj eurocenter, mondom bocs de én leszállok emr tőőő hát itt dolgom van őő csá
ok át az úton már erősen gyors-kacsa járásban, ahogy próbáltam a gravitációt legyőzve bent tartani a kulakatonákat, berontok a plázába, obv reggel 9 volt, tök üres, HOL A WC??
fasza, pont jobb oldalt, berontok, kis wc, csak három fülke, elsőt próbálom, bevan zárva, de nincs bent senki, középsőbe vannak, másik szélső megint bezárva
dörömbölök a csávónak hogy BAZDKI KURVA SÜRGŐS kiesik a szemem, csákó rendes volt kiviharzott, én berontottam aztán mámorító pisa a seggemből bombákkal üdvözöltem a kerámia istenséget

remélem még jön 1-2 poszt, és akkor még elsüthetek párat, van rogyásig
ja sylke irta milyen amikor buszon rádjön a fosás és beszél hozzád ismerős
na nekem általánosba ez megvolt, csak be is kullantottam rendesen, de az nem fosás volt, hanem iylen rendes rudak, szal ültem ott a 160 centimmel 170 centi magasan
erre mellém ül egy kiscsávó aki alattam járt egy évvel, hogy izé hogy vagyok stb
nah hát akkor a kulabácsi már rendesen a combonon csúszott lefelé, gondolom a szag is áradt elfele mert a gyerek gyorsan elült mellőlem
aztán mikor megérkeztünk a mars térre berongyoltam a cukrázdába, vettem egy deci vizet 10 forintért, bementem gyorsan a wcre és mentettem a menthetőt, ami azt jelenti h kikellett dobnom az alsógatyámat, de sajnos a nadrág is eléggé bélsáros lett
aztán felszálltam a távolsági buszra ami hazavitt, leültem a lépcső legalsó fokára és próbáltam semmire se nézni és semmire se gondolni
otthon sietek haza, bese megyek a nappaliba, egyből fürdőszoba, fürdés
bemegyek utána apámékhoz, anyám rámnéz: fürödtél? mivan beszartál? itt már gyülekeztek a könnycseppek, hogy lebuktam, szégyen, úristen, de apám a gép mellől csak annyit mondott, hogy "áh, edzésen volt, én mondtam h olyankor fürödjön le utána", thatfeel muhahah
Member
Gold: 710.00
Apr 29 2013 12:19pm
Quote (Vismajor @ Apr 29 2013 06:10pm)
jó a topik
Nekem volt olyan, hogy pilisszántón álltam a megállóba, csak egy csaj állt ott rajtam kívül, szóba elegyedtünk(pua skill obv) beszélgettünk cosmót, ki hova jár etc
aztán bécsi úton dugó volt, nekem meg elkezdett izzadni a homlokom, mert a szarkatonák erősen tülköltek a végbelembe, hogy márpedig ők kigyalogolnak
okok csaj magyarázott tovább a szavai elmosódtak a szenvedésem görbe tükrében, a végén már hunyorítottam minden bajom volt
ok át az úton már erősen gyors-kacsa járásban, ahogy próbáltam a gravitációt legyőzve bent tartani a kulakatonákat, berontok a plázába, obv reggel 9 volt, tök üres, HOL A WC??
fasza, pont jobb oldalt, berontok, kis wc, csak három fülke, elsőt próbálom, bevan zárva, de nincs bent senki, középsőbe vannak, másik szélső megint bezárva
dörömbölök a csávónak hogy BAZDKI KURVA SÜRGŐS kiesik a szemem, csákó rendes volt kiviharzott, én berontottam aztán mámorító pisa a seggemből bombákkal üdvözöltem a kerámia istenséget

na nekem általánosba ez megvolt, csak be is kullantottam rendesen, de az nem fosás volt, hanem iylen rendes rudak, szal ültem ott a 160 centimmel 170 centi magasan
erre mellém ül egy kiscsávó aki alattam járt egy évvel, hogy izé hogy vagyok stb
nah hát akkor a kulabácsi már rendesen a combonon csúszott lefelé, gondolom a szag is áradt elfele mert a gyerek gyorsan elült mellőlem
aztán mikor megérkeztünk a mars térre berongyoltam a cukrázdába, vettem egy deci vizet 10 forintért, bementem gyorsan a wcre és mentettem a menthetőt, ami azt jelenti h kikellett dobnom az alsógatyámat, de sajnos a nadrág is eléggé bélsáros lett
aztán felszálltam a távolsági buszra ami hazavitt, leültem a lépcső legalsó fokára és próbáltam semmire se nézni és semmire se gondolni
bemegyek utána apámékhoz, anyám rámnéz: fürödtél? mivan beszartál? itt már gyülekeztek a könnycseppek, hogy lebuktam, szégyen, úristen, de apám a gép mellől csak annyit mondott, hogy "áh, edzésen volt, én mondtam h olyankor fürödjön le utána", thatfeel muhahah

MI A FASZT OLVASOK :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Apr 29 2013 12:28pm
Quote (Vismajor @ 29 Apr 2013 20:10)
jó a topik

aztakurva
Member
Gold: 1.00
Apr 29 2013 12:48pm
némi google után megtaláltam, nem volt kedvem újra leírni.

Quote (CyberPunk666 @ 4 May 2011 19:53)
habár nekem inkább az a durva szarásos storym amikor osztálykiránduláson az erdei túráról visszafele jött rám a szarás, és már közel volt a tábor, így befutottam, berontottam a wcbe, idegen helyen nem ülök rá, így csak odatoltam fölé azt elengedtem, ez annyira jól sikerült, hogy mikor kilőtt, akkor egy része a deszka és a tartály közé ment, mert olyan erővel tört ki, mint a Vezúv fénykorában, de még a tartály teteje is olyan lett, annyira felfröcskölt, szal gondolhatod... egy ipari méretű wcpapír tekercsbe került, hogy annyira rendbe tegyem a wct, mintha csak simán összeszarták volna... szerencsére pont olyan szögben fröcskölt, hogy én nem lettem olyan. A tulajdonos elég nagy patáliát csapott a táborban, de végül nem derült ki, hogy én voltam. Pedig megpróbáltam eltüntetni, de annak annyi volt....

Member
Gold: 1.00
Apr 29 2013 12:49pm
Member
Gold: 0.16
Apr 29 2013 12:50pm
best topic in 2013
Member
Gold: 4,747.73
Apr 29 2013 12:53pm
Quote (CyberPunk666 @ Apr 29 2013 07:49pm)

ott is leírtam a szántós sztorit, csak tömörített formátumban
Member
Apr 29 2013 01:02pm
kicsit elszomorít, hogy egy néhány szónál hosszabb postot lusta vagyok elolvasni, ezeket a storykat viszont egész nap olvasgatnám xd
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567811Next
Closed New Topic New Poll