Quote (ElCapitano @ 24 Apr 2013 08:00)
Hát inkább akkor nézek majd valami diákmunkát, azt hittem ilyen napi 5-6 óra időráfordítással össze lehet szedni 60-70 ezer HUF-ot. De akkor ez inkább ilyen végletes dolog, gondolom azért is nem csinálják túl sokan.
napi 5-6 óra bőven elég, viszont ha nem vagy valami kiveteles ember nehez napi 5-6 minőségi órát rászánni más egyéb dolgok mellett, mert mind az elmélet, mind a játék közel 100%os koncentrációt igényel.
Quote (Makkertest @ 24 Apr 2013 08:08)
Unokatesóm most 23 éves és remekül megél belőle. Elmondása szerint csak a halakat kell figyelni és tudni kell játszani. Hosszú távon csak a biztos kézzel és jó pozícióból való játék a megengedett. Viszont nincs kecmec, napi 8 óta munka ebben is benne van, akár eltérő szerveren is.
Szerintem semmi újat nem mondtam.
elmondása alapján microlimit játékos lehet, mondjuk 8 óra embertelen robottal ott is meg lehet élni, ez tény.
Quote (Makkertest @ 24 Apr 2013 08:16)
Magyarul nem eun kell játszani hanem késő este és hajnalban, amikor az amcsik. Pöppet felborul az életed de megoldható mint minden éjszakai munkánál.
Olyan szélsőséges példát is tudok mondani hogy a srác otthagyta az egyetemet és most 10/20 as tétben eszi az embereket vegasban. Persze a sikertelen történet több.
Szerintem cask akkor kezdd el ha értessz is hozzá és van biztos tőke.
csak ugy szolok, hogy az amerikaiak kozel 2 éve ki vannak tiltva minden nemzetközi teremből.
Quote (ElCapitano @ 24 Apr 2013 11:40)
Lel azért ez nem ilyen egyszerű. : D
Amúgy 60$-t szánnék rá.
el lehet kezdeni 60$-ból is. belekóstolni, hogy érdekel-e a dolog, viszont az tényleg nem az a pénz, amiből gyakran csoda lesz, főleg manapság.
a tobbi hsznel nagyon nem volt mire valaszolni.