d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > >tfw Gf
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Apr 15 2013 05:30am
Quote (xGurke @ 15 Apr 2013 13:28)
nagyjából végigolvastam az első postot, a replyket még nem, de már most megvan hogy mit akarok hozzáfűzni a dologhoz
az a csaj olyan kibaszott gyönyörű, nem csak hozzád képest (no offense), hanem amúgy is (amikor összefutottunk király utcánál, nem tudtam nem megbámulni :$ ), úgyhogy tedd le a füvet és nyald addig a seggét amíg baja van veled, mert az életbe több ilyen nőd nem lesz

Azert eleg komoly onertekelesi problemai lehetnek.
Member
Gold: 0.00
Apr 15 2013 05:33am
Quote (TouchCow @ Apr 15 2013 11:30am)
nem hozza be a képet

facebookon keresgettem képeket, de nem az igaziak

Quote (Baleee @ Apr 15 2013 11:30am)
Azert eleg komoly onertekelesi problemai lehetnek.

esélyes, de most nem ez a lényeg

This post was edited by xGurke on Apr 15 2013 05:33am
Member
Apr 15 2013 05:36am
de ha nagyon nem működik, küldd át hozzám, én tegnap szakítottam :$
Member
Gold: 69.85
Apr 15 2013 05:51am
Amugy mesh nem hallgat meg mar, nincs kivel megbeszelni a maganeleti problemaidat?

Oh wai-
Member
Gold: 22,413.07
Apr 15 2013 05:53am
Quote (xGurke @ Apr 15 2013 12:28pm)
nagyjából végigolvastam az első postot, a replyket még nem, de már most megvan hogy mit akarok hozzáfűzni a dologhoz
az a csaj olyan kibaszott gyönyörű, nem csak hozzád képest (no offense), hanem amúgy is (amikor összefutottunk király utcánál, nem tudtam nem megbámulni :$ ), úgyhogy tedd le a füvet és nyald addig a seggét amíg baja van veled, mert az életbe több ilyen nőd nem lesz

őt nem dugtad meg?
Member
Gold: 5,390.00
Apr 15 2013 06:14am
Quote (Namechange @ Apr 15 2013 02:46am)
Nos előre leszögezném hogy nekem nincsen komolyabb problémám a fűvel morális szinten. Még régebben 1-2 évig napi rendszerességgel szívtam, ám mindig is féltem bárminemű tudatmódosítástól.
Azt a korszakot betudhatjuk annak hogy a baráti társaságom 95 százaléka használta, így fiatalon én is, és jó móka volt meg minden de valahogy úgy éreztem hogy ez nem nekem való. Sokszor "szorongtam" tőle és furán éreztem magam ami idővel zavaróbb volt mint az élvezet amit nyújtott. Nem tagadom, társaságban sokszor hihetetlen élményt nyújtott a történések egyfajta másféle megélése, és nem is úgy hagytam abba hogy elhatároztam, hanem egyszer csak megtörtént. És itt vissza kanyarodva hozzád Jara, lehet hogy veled is ez fog történni, és egyszer csak már nem fogod kívánni. Az a te döntésed ha a lány miatt abbahagyod, vagy tovább csinálod. Lehet hinni abban hogy megváltoztatni és beleszólni más életébe nem erkölcsös dolog, és hát "na de miért nem fogadsz el annak aki vagyok" felfogásnak is biztosan van alapja néhány embernél.

A lényeg amit mondani próbálok, hogy noha én abbahagytam, azok a barátaim még mindig megvannak és ugyanúgy jól érzem magam velük, és soha nem próbáltam még szólni nekik ezért, persze ez nem is egy barát-barátnő viszony. Ők továbbra is úgy használják hogy élvezik, és szociális élményként élik meg, de sajnálatos módon látom ennek az ellenpéldáját is. Más barátaim napi rendszerességgel többször is szívnak, egyedül javarészt, és tudom hogy sok embernek fennakad a szeme ha ezt hallja, de függenek tőle.

A kérdés csak az hogy megmaradsz e ilyennek, és 30 évesen majd ha gyereked lesz elgondolkozol rajta hogy "ja, lehet abba kéne hagyni", vagy leteszed most és örömet szerzel a lánynak, ha csak addig is amíg veled van.
Persze amiről nem tud az nem fáj.  ^_^

Quote (Saenchai @ Apr 15 2013 02:57am)
de szerintem ez az aktuális füves témától eltekintve inkább érzelmi kérdés, mert ugye a kapcsolatból az egyik ember változtatni akar a másikon, és most viselkedhet úgy a másik, hogy "oké, okos enged, erről is szól egy kapcsolat", viszont ha te ezt képes vagy megtenni érte, ő miért nem képes elfogadni téged úgy, ahogy vagy?
az megint más kérdés, hogy mikor mondjuk egy ön-és környezetpusztító viselkedés miatt jön létre ez a konfliktus, akkor persze ez nem érvényes, de most jara esetében szerintem nem egy ilyen dologról van szó

This
Quote (Makkertest @ Apr 15 2013 05:10am)
thread

na jó leírom miért ne
én az a fajta gyökér vagyok (vagy pont h nem gyökér), aki még sosem szívott cigit se semmi ilyen szart.
viszont a mostani nő akit kinéztem magamnak, nos ő szokott.
és bármikor amikor előveszi azt a vékony szálas cigit, elszomorodok, de nagyon :(
talán az egyetlen negatívum benne, és úgy sajnálom szegényt, hogy szüksége van erre
nem szív egy dobozzal napi szinten, de akkor is :(
ami meg fura, hogy ennek ellenére annyira szeretem, hogy átlépek ezeken a dolgokon
Szerintem ha te is szereted ezt a nőt, akkor hagyd a fenébe a cigit, csináljatok valami mást, valami közöset
nagyra fogja értékelni, ha csak miatta lerakod a dohányt meg társait

Quote (TouchCow @ Apr 15 2013 06:10am)

itt más cigiről van szó.

erre meg this

Azt valahol meg tudnám érteni, hogy a sima bagózás miatt szólna, attól konstans büdös az ember, és egy értelmetlen dologgal teszi tönkre magát.

Átbeszéltük egyébként egy kicsit a dolgokat, lényegében az zavarja benne, hogy illegális, mire kiröhögtem. Szakítás biztosan nem lesz belőle, itt közben előkerültek más dolgok is ezzel kapcsolatban, mondtam neki, hogy az adott életszakaszomban nem feltétlenül arra vágytam, hogy lényegében a nagy ővel azaz vele találkozzak, és hogy sok dologban is egy kicsit merev, akkor egy kicsit kétségbe esett, és mondta, hogy igyekszik változni (ehhez hozzátartozik, hogy a szülei elég merevek, és otthon szinte szenvedett, mert annyira rosszul érezte magát). Ezt még ma este egyszer átbeszéljük, szerintem nem lesz gond.

A fű dologgal kapcsolatban, meg nyilván az igaz amit ede mondott. Ha egyszer megszületett benne az érzés azzal már elég nehéz mit kezdeni. Ezt nyilván figyelembe kell venni, valószínűleg megmondom neki, hogy a lehető legkevesebbszer fogok előtte tépni, viszont ha egy-egy szituáció úgy hozza, hogy nagyon jól esne tekerni egy dzsót, akkor azt előtte is fogom tenni, miután szerintem alapvetően nem egy feltétlenül rossz dolog. Szerintem ez szépen lassan el fog simulni íly módon.
Ízt is megmondtam neki, hogy ez is inkább csak az összeköltözés miatt zavar, mert ha mindig itt van, akkor ez azt jelentené hogy sohasem szívhatok. Nem mondom, hogy nem érné meg, de itt nálam is olyan érzések kerülnek előtérbe, amiknek a füvezéshez semmi köze nincs, hanem simán kapcsolat szinergiai dolog, - az egymáson történő indokolatlan változtatás az ami nem csúszik le a torkomon.
Member
Gold: 1.00
Apr 15 2013 07:15am
szerintem az, hogy nem tetszik neki az még önmagában nem gáz. Sőt, ha ez nem a birtoklás, hanem aggódás, akkor talán még jó is.

Amúgy mióta nem dohányzom el sem tudnám képzelni, hogy el tudnék viselni egy dohányos nőt. (inb4 vegyvédelmi fétis)

Itt azt kell eldönteni, hogy te le tudsz-e mondani a cigiről, vagy ő el tudja-e viselni. Amúgy józanon nem mindig viccesek a betépett emberek, még akkor sem, ha nem "zoknira" tépik magukat.
Simán elképzelhető, hogy őt zavarja, hogy nem vagy teljesen önmagad. Akár a tudat is elég.

Néha kell engedni és nem kell mindennek oka legyen. Mérlegelni csak azt kell, hogy valahogy (egyik vagy másik) túl tudtok-e lépni rajta.
Member
Gold: 710.00
Apr 15 2013 07:39am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 15 2013 01:15pm)
szerintem az, hogy nem tetszik neki az még önmagában nem gáz. Sőt, ha ez nem a birtoklás, hanem aggódás, akkor talán még jó is.

Amúgy mióta nem dohányzom el sem tudnám képzelni, hogy el tudnék viselni egy dohányos nőt. (inb4 vegyvédelmi fétis)

Itt azt kell eldönteni, hogy te le tudsz-e mondani a cigiről, vagy ő el tudja-e viselni. Amúgy józanon nem mindig viccesek a betépett emberek, még akkor sem, ha nem "zoknira" tépik magukat.
Simán elképzelhető, hogy őt zavarja, hogy nem vagy teljesen önmagad. Akár a tudat is elég.

Néha kell engedni és nem kell mindennek oka legyen. Mérlegelni csak azt kell, hogy valahogy (egyik vagy másik) túl tudtok-e lépni rajta.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(a sigen röhögök)
Member
Warn: 10%
Apr 15 2013 10:32am
Quote (Jancsipapa @ Apr 15 2013 12:39am)
most jönni fog a lolxd azoktól, akik füveznek ilyen-olyan rendszerességgel, de ez egy illegális drog, mégis hol lenne vonzó egy olyan valaki, aki kisebb-nagyobb erősségű drogot használ? teljes mértékben érthető azoknak az álláspontja, akit taszítanak az ilyen dolgok, legyen ez akár a fű, akár a sima cigaretta, akár az alkohol. mondjuk a csaj is mondhatna ilyen általánosságokat, hogy illegális, nem akar belőle bajt, büdös tőle a helyiség vagy te, de szerintem nem kell annyira pöpec 10/10 magyarázatokat adni mindenre egy párkapcsolatban

őt zavarja, te ezt tudod, innentől fogva meg csak annyi a kérdés, hogy alkalmazkodsz-e hozzá vagy vállalod a balhékat adott esetben

ezzel összefoglaltál mindent
felesleges volna hit-téríteni a csajt
a vallásos emberek is rendre berágnak, ha logikus úton megvétózod a több száz/ezer éves hitüket
Banned
Apr 15 2013 10:34am
Quote (sylke @ Apr 15 2013 03:39pm)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(a sigen röhögök)

amit előtte írtál azt ügyesen kitörölte ^_^
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll