d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev14567817Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 4 2013 06:47am
Altalanos iskolaban mindig sok baratom volt, ott nem jott meg elo valamiert a szellemi degeneraltsagom. Itthon jartam 2 evig gimibe mielott kimentunk volna angliaba, de ott ha basztattak is nem nagyon erdekelt + tudtam kivel kell joban lenni es inkabb mast basztattak helyettem (ami erdekes, hogy joban voltam azzal a gyerekkel az osztalyomban aki tipikus bully volt, majdhogynem baratok voltunk). Baratom nem volt, de haverom sok. Amit a mai napig nem ertek, h gimiben nagyon sok csajom volt - alkalmi es hosszabb is. Kint mindenki rendes volt, segitettek nagyon sokat, szereztem 1-2 baratot. Amikor hazajottem akkor maganiskolaba jartam, ahol egyaltalan nem volt basztatas, szereztem egy nagyon jo baratot, aki elinditott a helyes uton, eleg sok mindent koszonhetek neki. Nalam imo szimplan genetikai, vagy legalabbis sok koze van hozza ahhoz, hogy depresszios + autista vagyok.

:c
Member
Gold: 1,593.00
Jan 4 2013 06:52am
Quote (RRC @ 4 Jan 2013 12:47)
Altalanos iskolaban mindig sok baratom volt, ott nem jott meg elo valamiert a szellemi degeneraltsagom. Itthon jartam 2 evig gimibe mielott kimentunk volna angliaba, de ott ha basztattak is nem nagyon erdekelt + tudtam kivel kell joban lenni es inkabb mast basztattak helyettem (ami erdekes, hogy joban voltam azzal a gyerekkel az osztalyomban aki tipikus bully volt, majdhogynem baratok voltunk). Baratom nem volt, de haverom sok. Amit a mai napig nem ertek, h gimiben nagyon sok csajom volt - alkalmi es hosszabb is. Kint mindenki rendes volt, segitettek nagyon sokat, szereztem 1-2 baratot. Amikor hazajottem akkor maganiskolaba jartam, ahol egyaltalan nem volt basztatas, szereztem egy nagyon jo baratot, aki elinditott a helyes uton, eleg sok mindent koszonhetek neki. Nalam imo szimplan genetikai, vagy legalabbis sok koze van hozza ahhoz, hogy depresszios + autista vagyok.

RRC szomorú története
Member
Gold: Locked
Jan 4 2013 06:58am
Quote (RRC @ 4 Jan 2013 13:47)

hogy megy a nofap 2013? :D
Member
Trader: Scammer
Jan 4 2013 07:03am
Quote (beni @ Jan 4 2013 01:56pm)
a suliból minden nap úgy jöttem ki, hogy valamelyik cigány elballagott pereputtya ott várt valakit az ajtóban

hát a fasz tudja miért lehetett ez, pedig elvertem jó pár cigányt a suliban.. bár egyszer vártak volna meg többen tuti odahívtam volna az egész mmas brigádot azt lett volna hurr durr
Member
Gold: 5,390.00
Jan 4 2013 07:10am
egyébként én ilyen jóarc menősrác voltam, többször össze is vesztem azokkal akik bullyoztak másokat, még majdnem bunyó is lett belőle 10.-ben

kicsit bánt, hogy túl sok fiú volt az osztályomba gimiben (matfizes osztály volt, szóval nem csoda, 36-ból 23 fiú), és így 3 klikkre estünk szét, ezek akik bullyoztak, mi akik értelmiséginek hittük magunkat, meg voltak az ilyen antiszoc lúzerek. Gimi végére mindkét másik klikkel nagyon jóba voltam, meg kicsit elegem is lett a saját társaságomból, szóval közeledtem is feléjük. Erről a gimis életről mindenkinek külön külön szociológiai tanulmányt lehetne írni
Member
Trader: Scammer
Jan 4 2013 07:15am
szeretném hallani rici szomorú történetét
Member
Jan 4 2013 07:18am
Quote (jarabekg @ 4 Jan 2013 14:10)
egyébként én ilyen jóarc menősrác voltam, többször össze is vesztem azokkal akik bullyoztak másokat, még majdnem bunyó is lett belőle 10.-ben

kicsit bánt, hogy túl sok fiú  volt az osztályomba gimiben (matfizes osztály volt, szóval nem csoda, 36-ból 23 fiú), és így 3 klikkre estünk szét, ezek akik bullyoztak, mi akik értelmiséginek hittük magunkat, meg voltak az ilyen antiszoc lúzerek. Gimi végére mindkét másik klikkel nagyon jóba voltam, meg kicsit elegem is lett a saját társaságomból, szóval közeledtem is feléjük. Erről a gimis életről mindenkinek külön külön szociológiai tanulmányt lehetne írni

lol nekem csak 5 lány volt(ugyanaz az osztály)
Member
Gold: 0.18
Jan 4 2013 07:23am
Általánosban én is ki voltam közösítve, szakközépben már volt egy pár ember akivel elvoltam de ott se voltam túl népszerű. Amúgy nincs ilyen buli társaságom vagy ilyenek, de pl h ittvan jsp ez tök fontos nekem, akik itt haverjaim nem tartom őket kevesebbnek azért mert nem lakótelepi gangelésről vagy kocsmából ismerem őket.
Member
Gold: 2.84
Jan 4 2013 07:27am
Quote (peterqwer @ 4 Jan 2013 14:58)
hogy megy a nofap 2013? :D

Te mirol beszelsz?
Member
Gold: 0.00
Jan 4 2013 07:28am
talán 6. osztályban néha engem is betaláltak ilyesmivel, de az ilyen röhögcsélős baszogatás volt, amire vettem a lapot és hamar átfordult a dolog együtt röhögésbe. (suli összevonás miatt egy erősen "régi" és zárt közösségbe kerültem, akiknek egyszerűen képtelenség volt felvenni a stílusát és így beilleszkedni)
amúgy soha az életben nem voltam még megverve(kis box volt, de az is olyan, hogy pár nap múlva meg együtt röhögtünk) vagy ilyesmi viszont ált. 6-ban annyira kényelmetlenül kezdtem érezni magam a közösségben meg a tanári kar keretei között, hogy inkább sulit váltottam és egy olyan közösségbe kerültem, akikel annyira szerettük egymást, hogy a manapság is összejárunk egy csomóan találkozni meg ilyenek. jó váltás volt. korábbi suliból senkivel sem találkoztam hosszú-hosszú évek óta.
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567817Next
Add Reply New Topic New Poll