Quote (TresholdOfUniverse @ Dec 30 2012 05:46pm)
Normlis esetben az emberek ezeket a dolgokat megtanuljak... nem az iskolaban, hanem kozossegekben, ahova sportolni/szabadidejuket eltolteni jarnak.
Persze ez mindenkinel mas lesz, es nem feltetlenul fognak ismeretlen csajokat leszolitani, de az emberekhez valo viszunyolast ne iskolaban kelljen mar tanulni.
Lehet rosszul latom, de az h itt nehezen elegyedunk szoba lanyokkal, az a lanyok viselkedese miatt van. Kulfoldon sokkal nyitottabbak, erdeklodobbek szoktak lenni, legalabbis tobbnyire.
Jó, én sem úgy gondoltam, hogy tanóra legyen az ismerkedés, csak vicces, hogy mennyi mindent okítanak nekünk és ilyen tök alap dolgok kimaradnak. Hiába jár valaki sportolni, vagy közösségbe vagy ismeri az alapvető társadalmi normákat ... ez nem feltétlenül fogja kisegíteni, amikor egy ilyen szólítsd le a lányt parán túl akar esni.
Egyébként én amerikát is azért csípem nagyon, mert ha odajön hozzád valaki az utcán és megdicséri a polódat, akkor simán azt érzed, hogy tetszett a polód és nem akar apróval lehúzni, mint ami itthon az első gondolatom lenne. Ugyanez a lányokkal való ismerkedésnél. Ha meghívsz valakit egy kávéra, akkor többnyire elmegy veled beszélgetni, hisz nincs abban semmi. Itthon sokkal nagyobb gátat kell áttörni, hogy ez megvalósuljon.
Quote (Saenchai @ Dec 30 2012 04:17pm)
http://i.imgur.com/zS2Eb.gif