Sztem alapvetően egy jól sikerült játék, rengeteg hibával, de ezeket mind-mind lehet később orvosolni.
A story-val kapcsolatban alapból nem értem miért nagy az elvárás, diablo minden játékban feltámad varázslatos módon, aztán megjelennek késöbb a testvérei, meg barátai a pokolból. Persze,h faszább volt a kettő, mert az az Etalon, ahhoz méred, akkor lényegesen kisebb korban voltál nagyobb volt a hatás. Nehéz ezt a nosztalgiát kizárni, de ha csak egy kicsit is sikerül, akkor látszik, h alapvetően nem rossz az egész.
Persze van egy csomó faszság, amit már írtatok, h semmi haszna a magic & fehér tárgyaknak,de ebből arra is lehet következtetni,h akarnak velük vmit kezdeni,csak nem akarták rögtön kiteríteni az összes kártyájukat a blizz-ék. ( pl. rúnaszavak )
Ami nekem az egyik legnagyobb csalódás volt, az a kibaszott mellék quest-ek, azt hittem,h az ilyen Fable, és társaihoz hasonló mellékszálak lesznek, rengeteg hosszabb mellék questtel, mert igy ezek elég gagyik, pl a Thieves Guild-el is egy csomó fasza mellék questet lehetett volna összedobni.
A balance meg chat meg egyéb ilyen hibák meg mind orvosolhatók. előbb vagy utóbb...