Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 5 2012 08:33pm)
gecire nem CSAK a botok miatt van amúgy. ugyanabba a felvevőpiacba esnek folyamatosan az itemek, és ki pedig nem megy a piacról 1 item se. a botok max 1 kicsit meggyorsítják, amíg van olyan ember aki aktívan mfel, addig a cuccok árai folyamatosan menni fognak le. közel sincs az új karit kezdők száma arányban szerintem az eső set/legendary itemekével. ezért kéne valami ladder reset vagy ilyesmi
hát én nem értek a botoláshoz, de szerintem kicsit alábecsülöd a mértéket. Ha csak a fele igaz annak amit patrik az ázsiai botbandáról félig beszívva összeszokott haluzni, akkor nem kis üzemben nyomják az ipart. Szerintem a mezei playerek egyszerűen nem lennének elegen, hogy szinte óráról-órára így forgassák az árakat.
Én azt hittem engem nem fog zavarni a bot, mert d2ben is a kari építést szerettem, és nekem csak jóljött, hogy mindenhez olcsón hozzá jutottam...(én beismerem, hogy botterek/dupe nélkül kb soha nem lett volna enim, nemhogy ladderreset után 1 héttel)
CSak az a baj h közel se szeretem úgy ezt a játékot mint anno d2őt, és közel se lehet olyan jól mókázni a karakter építésekkel mint anno d2ben

csak az van bennem, hogy mfelek, és majd jól esik cucc, amit én majd eladok(akár rmahn) és az milyen jó lesz. Aztán lófaszt.