Quote (Flutter @ Oct 16 2012 06:03pm)
Postold milyen vállalkozást nyitnál, ha lenne rá kezdőtőkéd és elég tököd hozzá.
Vagy ha nem is kezdenél bele, milyen tuti ötleted van egy termékre/szolgáltatásra.
Ha egy korábbi ötlethez van valami kiegészíteni valód nyugodtan szólj hozzá.
Ha úgy érzed, hogy nem akarsz ilyen információt megosztani amíg meg nem vetted a szabadalmi jogot akkor ne tedd. Szíved joga.
Én eddig ezeken tűnődtem:
#1: Egy riasztórendszer- szerű panel, amit felrakhatsz a falra valahova. Ehhez jár sok kis baszás, ami - ha bekapcsolod a panelen - hang és fényeffekteket okád magából.
Ezeket a kis szarokat rá lehetne tenni, ragasztani, csatolni, kötni bármire, és ha elveszett/nem találod az adott kulcsot/töltőt/pendrive-ot/bármit csak megnyomod a gombot és már tudod is lokalizálni.
A panelt tudod szinkronizálni a telefonoddal is, onnan is be lehetne kapcsolni ezeket a kis bigyókat.
Esetleg eladod a szabadalmat egy telefongyártó cégnek, akik már panel nélkül, telefontartozékként is tudnák árulni a cuccost.
#2: Egy globálisan elfogadott, független osztályozási rendszer az összes élelmiszertípusra, ami a tápanyagtartalmat, egészségességet és ilyen szarokat venne figyelembe.
Saját vegyészekkel vizsgáltatnád be jó áron aki szerződni akar veled.
Így nem a márkát figyelné a paraszt, hanem az adott termék besorolását. Hasonló lenne a szállodák csillagos rendszeréhez.
Persze ehhez előbb el kell indítani pár lejáratókampányt az egészséges ételek ellen, de amekkora trend manapság egészségesen táplálkozni szerintem lenne létjogosultsága a dolognak.
h3h3h3h3
filmrendező lennék