d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Melyik állatot > Kedveled
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 5,390.00
Oct 13 2012 04:50am
Quote (rapiddani @ Oct 13 2012 11:09am)
imádom a kutyákat is , de macskám van és férfi vagyok, szóval egyben a sok post között ahogy kivettem meleg is.

ez hogy a macska nem tud szeretni szöveg ez nekem túl mély. Jöttök itt a tldr érvekkel ami mögött az van hogy a kutya szeret a macska meg csak a kajáért van ott, kérd meg a szomszédodat hogy etesse a kutyádat 2 hétig, meglátjuk kitfog szeretni

BUZIK

: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536515_471875546177610_1354579304_n.jpg

2 hétig etette a szomszéd a kutyát is meg a macskát is, és amikor hazaértünk akkor örült nekem a kutya, a macska meg ugyan úgy le sem szart, viszont azóta hagyja magát megsimogatni a szomszédnak
Member
Gold: 794.44
Oct 13 2012 04:51am
hat egyiket se szeretem ugy hogy odabujjak meg "ügyürübügyürü" szeretgessem, de a ketto kozul inkabb kutyaparti vagyok. Igaz van kutyam is meg macskam is.

A macskak ostoba allatok, dorgolik magukat hozzad, tiszta szor leszel. Ami kicsit vadabb az karmol, nem csinal semmi hasznosat, csak eszik. Egy dolog van amit a macska tud es a kutya is, de csak a macska teszi meg hogy az uruleket elassa. es nem nekem kell takaritani.
A kutyat viszont be lehet tanitani, ül , fekszik, menj innen, ne szagolj...... es ha nincs hozza kedved akkor nem zaklat. Mikor jatszok az enyemmel akkor harap, de fel tudja merni hogy mennyire harapjon hogy ne fajjon, egy macska meg ugy meg tud karmolni hogy verezzen. +a kutya hazorzo, nekunk egy bullmasztiffunk van es ha elkezd ugatni akkor senki be nem mer menni a kapun az tuti.

(a zsebkutyak nem szamitanak, belerugnek es repulne merfoldeket)

Es ami nagyon ellenem van , az az hogy egy allat a hazba legyen az emberrel. Annal gusztustalanabb dolog nincs hogy ott jarkal a kutya/macska az ember szobajaba. Sok embert ismerek aki beengedi, de az mar az igenytelenseg netovabbja.
Member
Gold: 710.00
Oct 13 2012 04:55am
Quote (kusziyoker @ Oct 13 2012 10:51am)
hat egyiket se szeretem ugy hogy odabujjak meg "ügyürübügyürü" szeretgessem, de a ketto kozul inkabb kutyaparti vagyok.  Igaz van kutyam is meg macskam is.

A macskak ostoba allatok, dorgolik magukat hozzad, tiszta szor leszel. Ami kicsit vadabb az karmol, nem csinal semmi hasznosat, csak eszik. Egy dolog van amit a macska tud es a kutya is, de csak a macska teszi meg hogy az uruleket elassa. es nem nekem kell takaritani.
A kutyat viszont be lehet tanitani, ül , fekszik, menj innen, ne szagolj...... es ha nincs hozza kedved akkor nem zaklat. Mikor jatszok az enyemmel akkor harap, de fel tudja merni hogy mennyire harapjon hogy ne fajjon, egy macska meg ugy meg tud karmolni hogy verezzen. +a kutya hazorzo, nekunk egy bullmasztiffunk van es ha elkezd ugatni akkor senki be nem mer menni a kapun az tuti.

Es ami nagyon ellenem van , az az hogy egy allat a hazba legyen az emberrel. Annal gusztustalanabb dolog nincs hogy ott jarkal a kutya/macska az ember szobajaba. Sok embert ismerek aki beengedi, de az mar az igenytelenseg netovabbja.

ezt nem értem
Member
Gold: 5,390.00
Oct 13 2012 04:56am
Quote (sylke @ Oct 13 2012 11:55am)
ezt nem értem

én értem, kusziék évente egyszer takarítanak, és így elég nagy mocsok gyűlne fel ha kutya vagy macska is lenne
Member
Gold: 0.92
Oct 13 2012 05:03am
Quote (kusziyoker @ Oct 13 2012 10:51am)
hat egyiket se szeretem ugy hogy odabujjak meg "ügyürübügyürü" szeretgessem, de a ketto kozul inkabb kutyaparti vagyok.  Igaz van kutyam is meg macskam is.

tehát azért tartasz egy állatot hogy parancsolgass neki, mivan anyád egésznap rajtad tombol?
Member
Oct 13 2012 05:08am
Quote (sylke @ 13 Oct 2012 11:55)
ezt nem értem

hat a macska/kutyat az udvarrol beengedni? koszos a talpa, koszos a bundaja, mert lehet 10masodperce meg a fube hempergett , ilyenkor osszel hullik a szore. es en nem szeretnek olyan szonyegen jarni ahol a kutya fekudt vagy olyan agyba fekudni ahol netalan a macska volt. mert akkor ennyi erovel befekudhetnek a kutyaolba mi bajom lesz tole.

Quote (jarabekg @ 13 Oct 2012 11:56)
én értem, kusziék évente egyszer takarítanak, és így elég nagy mocsok gyűlne fel ha kutya vagy macska is lenne

nem csak nem egy kibaszott haziallat utan akarok takaritani, te fogyatekos

Quote (rapiddani @ 13 Oct 2012 12:03)
tehát azért tartasz egy állatot hogy parancsolgass neki, mivan anyád egésznap rajtad tombol?

a te anyad

This post was edited by kusziyoker on Oct 13 2012 05:09am
Member
Gold: 1,593.00
Oct 13 2012 05:11am
Quote (kusziyoker @ 13 Oct 2012 11:08)
hat a macska/kutyat az udvarrol beengedni? koszos a talpa, koszos a bundaja, mert lehet 10masodperce meg a fube hempergett , ilyenkor osszel hullik a szore. es en nem szeretnek olyan szonyegen jarni ahol a kutya fekudt vagy olyan agyba fekudni ahol netalan a macska volt. mert akkor ennyi erovel befekudhetnek a kutyaolba mi bajom lesz tole.

nem csak nem egy kibaszott haziallat utan akarok takaritani, te fogyatekos

a te anyad

Nálunk ki se mehet az udvarra, csak szobamacska, és százszor tisztább mint egyes emberek...
Member
Oct 13 2012 05:11am
Quote (Smat @ 13 Oct 2012 12:11)
Nálunk ki se mehet az udvarra, csak szobamacska, és százszor tisztább mint egyes emberek...

jo egy szobamacska az mas, nem is azokrol beszeltem.

de annak is csak hullik a szore, vagy nem?

This post was edited by kusziyoker on Oct 13 2012 05:12am
Member
Gold: 280.00
Oct 13 2012 05:14am
mind kettőt szeretem
Member
Gold: 1,593.00
Oct 13 2012 05:22am
Quote (kusziyoker @ 13 Oct 2012 11:11)
jo egy szobamacska az mas, nem is azokrol beszeltem.

de annak is csak hullik a szore, vagy nem?

Hullik, de nem annyira mint egy olyan macskának aki kint is meg bent is van.. Meg annyira változó, pl a herélt macskák 100x nyugodtabbak, kevesebb is velük a baj, a szőrük se hullik annyira etc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll