Quote (Taszilo.^ @ 30 Sep 2012 08:32)
azt nem lehet erteni, hogy a szakerto ur azt mondta, hogy 10-11 liternel kevesebbrol ne is almodjak
erre fel van <6 vegyes
szakértő úr nem érti, hogy minek vesz valaki 225 lóerős autót, ha aztán úgy közlekedik vele, mint a nagyapja a 20 éves Suzukival.
Quote (Baleee @ 29 Sep 2012 20:18)
De ha mekkora a gázfröccs alapján megszakérti, akkor pont, hogy fentebb vált 1-et, nem? Előzésnél meg a nagyobb nyomaték (és ezzel együtt a jobb gyorsulás) miatt váltasz vissza.
gázadásra levált, gázelvételkor felvált, ezelőtt 50 évvel a 3 sebességes automaták is képesek voltak már erre
Quote (Smat @ 29 Sep 2012 20:26)
Annyira változó amúgy hogy kinek mi, annyi minden befolyásolja.. Városban pl automata már fél siker, de autópályán meg azért csak szeretnék döngetni az imprezammal.
Mivel én többet vagyok autópályán meg "gyorsabb" utakon, ezért sima váltós>
autópályán járáshoz Imprezára vágyni olyan, mintha nagy csomagterű autóra lenne szükséged és vennél egy Ikarus 280-ast. A feladatra alkalmas, de gecire nem arra találták ki, és nem is a legjobb ezért.
Quote (TassassinHc @ 29 Sep 2012 20:33)
egyik barátom mondta:
a luxus és a kényelem minden pénzt megér.. ő így érvelt az automata mellett...
amúgy érdekes, a nagybátyám autókereskedő és vele 2 hete kiveséztük a témát.
hosszútávon a hybridek a legolcsóbbak, még ha jelentős mennyiségű autópályázás is van a dologban. - amin mondjuk kissé meglepődtem.
ez az év faszsága
Quote (Flutter @ 30 Sep 2012 00:01)
van benne egy funció, ami a beprogramozott sebességre gyorsítja/lassítja az autót
kibaszott kényelmes

kanyar után csak megnyomod a gombot és kész
30ról (vagy 40-ről, nem emlékszem de volt egy minimum) úgy gyorsul fel 100ra mint állat
nagyobb fordulatoknál váltott mint amikor simán nyomtam a gázpedált
szinte az összes tempomatos autóban van ilyen fuknció, hogy visszaáll a legutóbb beállított sebességre, tökmindegy, hogy automata vagy kéziváltós