d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ez Valami Mese Volt Régen > Ki Emlékszik?
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 26 2012 03:03am
ez a topik sikeresen lezavart engem az internetről, inkább lelépek forrasztani
Member
Gold: 343.00
Jun 26 2012 03:06am
Quote (TassassinHc @ Jun 26 2012 09:02am)
attól mert dögevők én is szeretem a kutyákat...
3 méterre fekszik a vega :) kutyám.

BELEEGYEZETT ABBA, HOGY ELVEGÁSITSD??!?!! VAGY ÖNKÉNYESEN AZZÁ TETTED
amíg kicsi ok, te döntöd el, hogy mi a jó neki, mint a gyereknél, de ahogy felnő már meg kell neki adni a lehetőséget, hogy eldöntse szeretne-e húst enni vagy sem :XDF:XDGG

also hmamamhmamm, én erről pl soha nem mondanék le, sülthagymával, sültkrumplival

Member
Gold: 3.03
Jun 26 2012 03:10am
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 11:06)
BELEEGYEZETT ABBA, HOGY ELVEGÁSITSD??!?!! VAGY ÖNKÉNYESEN AZZÁ TETTED
amíg kicsi ok, te döntöd el, hogy mi a jó neki, mint a gyereknél, de ahogy felnő már meg kell neki adni a lehetőséget, hogy eldöntse szeretne-e húst enni vagy sem :XDF:XDGG

also hmamamhmamm, én erről pl soha nem mondanék le, sülthagymával, sültkrumplival

http://3.imgland.net/H5ltHO.png

régen is a kedvence a savanyú káposztalé volt :)

Quote (Smat @ 26 Jun 2012 11:00)
De imo még mindig nem érted...
Kezdem az elején. Én naponta 2x edzek, 7 napból 5öt. Izomlázam mint mondtam max 2x volt az elmúlt 2 évben. Nem azért mert hús zabálok orrba szájba, hanem azért mert edzések után nem lerohanok a pályáról és irány be az öltöző, hanem levezető gyakorlatokat csinálok(cooldown). Also, szoktam még teákat is inni, bár ezek nem a kedvenceim, hetente 2x iszok max. Ezekkel is lehet segíteni a testedet. Ott van még a szauna, jacuzzi etc. Amennyi extrát elköltesz a zöldségekre, azt beinvesztálnád egy havi uszoda bérletbe, ugyan ott lennél hó végén mintha csak zöldséget zabáltál, és akkor változatosan ettél, eljártál uszodába is, és még jó csajokat is láthatsz.

de imo, elbeszélünk egymás mellett.
húsevés / nem evés =/= izomláz / nincs izomláz.
nem ettől függ.
az én edzésem mellett (nem állítom, hogy mindent jól csinálok) elő-elő fordult, hogy volt izomlázam. nem mindig, de azért előfordult. és azóta, mióta nem eszem húst, kevesebbszer. de nem ez a lényeg.

bold
a vegetarianizmus olcsóbb, mint a húsevés.
sajnos jelenleg így sincsen lehetőségem rendszeresen szaunázni, jacuzzizni, bár nagyon szeretem ezeket :)

/e:

Quote (daneeka10 @ 26 Jun 2012 11:03)
ez a topik sikeresen lezavart engem az internetről, inkább lelépek forrasztani

nem bírod a vér szagát, mi?? :)

This post was edited by TassassinHc on Jun 26 2012 03:10am
Member
Gold: 120.00
Jun 26 2012 03:24am
Amugy igaza van abban, hogy lehet hús nélkül élni mert helyettesíteni tudunk mindent amit a hús ad. A kérdés csak az, hogy akarunk-e így élni.
Member
Gold: 343.00
Jun 26 2012 03:31am
Quote (MSZP @ Jun 26 2012 09:24am)
Amugy igaza van abban, hogy lehet hús nélkül élni mert helyettesíteni tudunk mindent amit a hús ad. A kérdés csak az, hogy akarunk-e így élni.

túl sok finom ételt lehet a húsokból készíteni
így is nélkülözünk ebben a kurva országban, nem majd még magamat is fosztogatom minden élvezettől csak hogy ne legyek náthás, ne legyen izomlázam (én szeretem, ha izomlázam van.. valamiért) meg 10 évvel tovább éljek.. mondjuk lehet mikor meg kéne majd halni az a 10 év nagyon jó lenne és visszasírom, hogy nem lettem vega
Member
Jun 26 2012 03:36am
Quote (Senee @ Jun 26 2012 11:31am)
így is nélkülözünk ebben a kurva országban, nem majd még magamat is fosztogatom minden élvezettől csak hogy ne legyek náthás, ne legyen izomlázam (én szeretem, ha izomlázam van.. valamiért) meg 10 évvel tovább éljek.. mondjuk lehet mikor meg kéne majd halni az a 10 év nagyon jó lenne és visszasírom, hogy nem lettem vega

Inkább arra kell csak törekedni, hogy ne ess túlzásokba.
Member
Gold: 3.03
Jun 26 2012 03:40am
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 11:31)

alakul a téma.
a húsevés szenvedély, élvezeti cikk. semmi mást nem ad hozzá az ember életéhez. csak elvesz.
de az én élvezetemet arra alapozzam, hogy más élőlényeket vágóhídra küldök?
ugyan!
vegetáriánus ételek annyira nagyon durván finomak, hogy az elképzelhetetlen. néha még számomra is :)
Member
Gold: 1,593.00
Jun 26 2012 03:48am
Quote (TassassinHc @ 26 Jun 2012 09:10)
régen is a kedvence a savanyú káposztalé volt :)

de imo, elbeszélünk egymás mellett.
húsevés / nem evés =/= izomláz / nincs izomláz.
nem ettől függ.
az én edzésem mellett (nem állítom, hogy mindent jól csinálok) elő-elő fordult, hogy volt izomlázam. nem mindig, de azért előfordult. és azóta, mióta nem eszem húst, kevesebbszer. de nem ez a lényeg.

bold
a vegetarianizmus olcsóbb, mint a húsevés.
sajnos jelenleg így sincsen lehetőségem rendszeresen szaunázni, jacuzzizni, bár nagyon szeretem ezeket :)

/e:

nem bírod a vér szagát, mi?? :)

Én alapból nem értek egyet ezzel a jajj vega vagyok mert szegény állatok... Mi vagyunk elvileg a tápláléklánc csúcsán, akkor viselkedjünk is úgy és ne répát együnk borsóval reggelire(jó tudom nem ebből áll a vega étrend, de akkor is..)
Ez volt az egyik ok, a másik meg a húsban vannak olyan dolgok amik a zöldségekben nincsenek.(igen igen, vannak készítmények amikben viszont van, de szerintem az emberek nagy többsége inkább megeszik egy rántott csirkemellet mint hogy beszedjen egy tablettát, holott ugyan az a végeredmény. Elvileg.)
Tl;dr
Butaság ez a vega vagyok ezért és ezért duma, egyél húst. Attól mert te nem eszel azért ugyan úgy odakerül a polcra a csirkeszárny-csirkecomb.
Member
Jun 26 2012 03:49am
Quote (TassassinHc @ Jun 26 2012 11:40am)
alakul a téma.
a húsevés szenvedély, élvezeti cikk. semmi mást nem ad hozzá az ember életéhez. csak elvesz.
de az én élvezetemet arra alapozzam, hogy más élőlényeket vágóhídra küldök?
ugyan!
vegetáriánus ételek annyira nagyon durván finomak, hogy az elképzelhetetlen. néha még számomra is :)

Én nem mondanék le erről az élvezeti cikkről, mert ha mértékkel fogyasztod (mint ahogy az élvezeti cikkeket általában) akkor nem vesz el tőled.
Member
Gold: 1,593.00
Jun 26 2012 03:51am
Bocs csak közben suspendelt valami korrupt álat.
Gondolom lomtár vagy anarkin volt
!!
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll