Quote (Senee @ 26 Jun 2012 11:06)
BELEEGYEZETT ABBA, HOGY ELVEGÁSITSD??!?!! VAGY ÖNKÉNYESEN AZZÁ TETTED
amíg kicsi ok, te döntöd el, hogy mi a jó neki, mint a gyereknél, de ahogy felnő már meg kell neki adni a lehetőséget, hogy eldöntse szeretne-e húst enni vagy sem :XDF:XDGG
also hmamamhmamm, én erről pl soha nem mondanék le, sülthagymával, sültkrumplival
http://3.imgland.net/H5ltHO.png
régen is a kedvence a savanyú káposztalé volt

Quote (Smat @ 26 Jun 2012 11:00)
De imo még mindig nem érted...
Kezdem az elején. Én naponta 2x edzek, 7 napból 5öt. Izomlázam mint mondtam max 2x volt az elmúlt 2 évben. Nem azért mert hús zabálok orrba szájba, hanem azért mert edzések után nem lerohanok a pályáról és irány be az öltöző, hanem levezető gyakorlatokat csinálok(cooldown). Also, szoktam még teákat is inni, bár ezek nem a kedvenceim, hetente 2x iszok max. Ezekkel is lehet segíteni a testedet. Ott van még a szauna, jacuzzi etc. Amennyi extrát elköltesz a zöldségekre, azt beinvesztálnád egy havi uszoda bérletbe, ugyan ott lennél hó végén mintha csak zöldséget zabáltál, és akkor változatosan ettél, eljártál uszodába is, és még jó csajokat is láthatsz.
de imo, elbeszélünk egymás mellett.
húsevés / nem evés =/= izomláz / nincs izomláz.
nem ettől függ.
az én edzésem mellett (nem állítom, hogy mindent jól csinálok) elő-elő fordult, hogy volt izomlázam. nem mindig, de azért előfordult. és azóta, mióta nem eszem húst, kevesebbszer. de nem ez a lényeg.
bolda vegetarianizmus olcsóbb, mint a húsevés.
sajnos jelenleg így sincsen lehetőségem rendszeresen szaunázni, jacuzzizni, bár nagyon szeretem ezeket

/e:
Quote (daneeka10 @ 26 Jun 2012 11:03)
ez a topik sikeresen lezavart engem az internetről, inkább lelépek forrasztani
nem bírod a vér szagát, mi??
This post was edited by TassassinHc on Jun 26 2012 03:10am