Quote (TouchCow @ Jun 19 2012 03:31am)
nem tudom megnézni, amíg nem vagy a friendem(tudomásom szerint), és egy ilyen bőrfejű hajógyárin pumpáló görényt, mint te meg minek vegyek fel
mind1 rezs, verd csak tovább a faszod a szilikonmellű feltöltött szájú kurvákra(meg a d3 karidra), azt láttuk, hogy ezek jönnek be neked, ha már semmilyen normális csajt nem bírsz összekaparni (amit megértek, senki nem viseli el az idegbeteg, mindentől bepöccenő faszfejeket)
jöhet a magyarázkodásod, telibeszarom, majd holnap elolvasom, inkább megyek aludni
jó diablózást és rejszolást reggelre
csók
;D
Bőrfejű hajógyárin pumpáló görény?! Miről beszélsz ember? Te összekeversz valakivel, nem járok hajógyárira és még bőrfejem sincs mert van hajam is.

Verjem a faszom a szilikonmellű feltöltöttszájú kurvákra meg a d3 karimra? Miért verném rá ha van aki megteszi helyettem?
Semmilyen normális csajt nem tudok "összekaparni"? Te aztán kurvasokat tudsz az én életemről.
Nem kell itt semmiféle magyarázkodás, ilyen kitalált dolgokkal dobálózol jobbra-balra, csak nézek hogy wtf.

Biztos nekem akartad írni ezt a postot?
Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy egy ilyen magadfajta "ember" miért jön ide osztani az észt.
Quote (CyberPunk666 @ Dec 22 2011 11:52am)
Inkább leszek szánalmas, mert béna és erőltetett amit csinálok, mint legyek egy gerinctelen tolvaj alja senki.
Quote (CyberPunk666 @ Dec 22 2011 12:01pm)
a subon mindenki tudja aki anno itt volt, azért mert nem vágják fejedhez minden nap...
So true.
Látod, nem csak én gondolom így, hogy egy szánalmas kis féreg vagy.
Quote (Inakwo @ Dec 22 2011 12:16pm)
amugy azt a sztorit azota sem értem
mi volt az inditék hogy lenyuld a lovét? ha igy volt egyáltalán
mert a jelen tények ismeretében Cp-nak igaza van.
Quote (Vismajor @ Dec 22 2011 12:46pm)
Vergődj még egy kicsit, de ne aggódj, egiyküknek sem kell a tolvajozásnál leragadni, a fogyatékosságod más fogalmak is kitűnően jellemzik

Na bb tacskó, jó lopkodást a munkahelyeden, azért vigyázz nehogy észrevegyék a dolgokat.
csók
This post was edited by Bendeguz on Jun 18 2012 08:51pm