Quote (beni @ 14 Jun 2012 09:01)
Meg is érdemli, ha neki ilyen csávó kell : D
no offense
kösz

nemtom, én úgy vettem észre szeretik a nők ha szarnak a fejükre (asszony is mondta h vmiért engem sokkal jobban szeret mint az azelőtti pasiját aki kurva pénzes volt és mindent megvett neki + még a fasza is akkora volt mint a lónak)
egyébként tudom h én már túlzásba viszem, de szerintem az se normális hogy kinyalni a seggét
Hülye haverom minden szart megvesz a nőjének + ilyenek h jeggyürü 200k-ért (ami persze a szekrény legmélyén kötött ki), 90k-os telefon, etc..
Na én ezt egy baromságnak tartom... minek? Ha nem tetszik a csajnak hogy nem költök rá akkor lelép, nem fogok összetörni mivel rajta kívül van még pár pina a földön. (Megszoksz, vagy megszöksz

)
Így legalább nem kell "oh god why" arccal visszaemlékeznem arra amikor már nem leszünk együtt, hogy kidobtam több száz k Ft-ot az ablakon.
Am hazudtam, kurvára lehet költenék.

Quote (kusziyoker @ 14 Jun 2012 09:16)
this \ bar en ugyerzem hogy elkenyeztetem a csajaimat pl: 12k efott jegy meg kaja pia, 10k fullbevalo meg ilyen aprosagok.. Es igy is otthagynak a picsaba! Mert nem minden nonek a penz szamit akinek meg igen annak addig mig nem jon egy penzesebb ember.....
jah, ebbe van valami
This post was edited by fahrii on Jun 14 2012 02:21am