Quote (ecneB @ 12 Jun 2012 14:12)
samsung egy undorito ceg ilyen szempontbol, mondjuk megertem ezt a fajta politikat, mert maskulonben nem tudnak eladni az ennel erosebb hw-rel szerelt telefonjaikat
a gyari rom egy szar, nincs mit szepiteni
bugos, fagy, akad
telis-tele van olyan appokkal, amiket meg rootolas utan is alig lehet lekaparni, persze folyamatosan futnak a processek
stock kernel is... khm...
raadasul az a hozzallas, hogy ics-t mi nem kapunk, mert samsung megmondta, hogy a mi telefonunk nem eleg eros hw-ileg az ics futtatasahoz, nekem ezt -400 mhz es UC-vel viszi.. helyette kidobtak egy value pack frissitest tobb honap utan, hogy ez mar jo nektek, igaz azt is bugosan adtak ki ^^ vicc kategoria
mondjuk nekem már azon a ponton nem kérdés a választás, hogy wp7-ből ki vannak tiltva a gyártó meg szolgáltató reklámok.
nincs a minden hardreset után leszedendő hanna montana guitar hero játék, meg a bekapcsoláskori 2 perc gyártó lógó + 2 perc szolgáltató lógó...
volt anno ilyen videó, hogy a wp7-t háromszor kapcsolták be mire elindult az andorid meg lementek az ilyen szarok. aztán mutattak reklám nélkülit, az is lassabb volt, de nem ilyen durván...
Nekem tetszik, hogy megveszem és kész az úgy jó is...
/e amúgy azt hallottad, hogy már hivatalosan is a samu a világ legnagyobb telefongyártója? (szerintem tiszta szar telókat csinál amúgy)
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 12 2012 07:25am