Quote (josheide @ 7 Apr 2012 08:47)
szerintem jó amit csinálsz, fektess csak nyersanyagba de csak 8500 forintosba. Én is gondolkoztam ilyenek vételén csak az a baj vele hogy akkor nem nagyon lenne wellnessem harcolni.
csak azt nem tudom mi eri meg jobban. a fegyveres valamivel dragabb volt korabban, olyan 0,30 korul mozgott mig a kajae 0,25 volt. most ez mar csak par szazad elterest mutat.
nem tudom mi erne meg jobban. a fegyveresbe feccolni, vagy mondjuk a kajabanyakba. utobbinal lehet hogy naponta 3-4 alkalommal kene felneznem mivel ugye 1-1 orat varni kell a visszatoltessel, viszont meg 1 q2 kajagyarral kesobb bodulet mennyisegu
wellnest tudnek kihozni.
meg alapjaraton mi a jobb. fegyver vagy a kaja hoz tobb penzt. a fegyver kevesebb de dragabb, mig a kaja meg sokat termel de persze olcsobb is
Quote (josheide @ 7 Apr 2012 08:47)
szerintem jó amit csinálsz, fektess csak nyersanyagba de csak 8500 forintosba. Én is gondolkoztam ilyenek vételén csak az a baj vele hogy akkor nem nagyon lenne wellnessem harcolni.
Matek hozzá:
építhetnék 34 darab 8500 forintos nyersanyaggyárat, amik naponta termelnének ~ 300 nyersanyagot az ország bónuszaitól függően. ez napi 10k nyersanyag amit el kéne valahova rakjak vagy rögtön eladjak, viszont napi 2448 forint bevétel is lenne
hmm lehet építenem kéne párat ^^
This post was edited by vtibor on Apr 7 2012 12:54am