Quote (Resouler @ 17 Dec 2011 03:10)
most megint azért sirsz mivel nem tudsz pvpzni? most kurvanagy baj igazadvan hogy kihivnek par embert pvpre es kiirtam 1 szobat h jöjjenek és tényleg igaza van dirnek hogy faszlama az egesz brigad mivel basznak jonni pvpzni mert retkek ennyi elmentek ti a picsába komolyan mondom diablo2 meghalt ugy ahogy van .... a magyar legit pvpvel 1ütt xD .... ezért megérte csinálni 1 pvpkarit gratulálok inkább eladom a gecibe azt enis tradelek olyan majom leszek mint ti gz xD najo nem ... én jobb vagyok mindenkinél! ezt ne felejtsétek el... és az a szégyen hogy touchcow az hogy még mindig foglalkozol vele hogy mit irtam pedig nemkéne le is szarhatnád de a kurva gép mögül mindenkinek nagy a pofája xd jameg másnak mindenki 14 éves ugye?:D:D na gz szépvolt csalódtam xD
Elég vicces, hogy DIR és a legit pvpt egy postban említed.
Ki nem szarja le a magyar d2 pvpt, látom még mindig nem fogtad fel, amit az előző postban magyaráztam. A madarammal értelmesebben lehet beszélni, mint veled.
Képzeld, a magyar pvp d2-ben már régóta halott, gratulálunk, hogy sikerült végre észrevenned. Szűkebb körökbe keresgélj embereket (pl. eupvp), vagy menj a duel-duell-duelll gamekbe, vagy op duel, de húzz már innen te szerencsétlen, mert mindenki leszarja a random pvpseket, akik erre verik magukat. (lásd diren meg kajnin is csak röhögni tudunk).
De úgy érzem, hogy megint feleslegesen írtam neked, downkórosokkal nem kéne társalognom.
csak mert rendes vagyok lefordítom a postot a nyelvezetedre
DERPA HERPA DERP HURR DERPA DURR xD xD
This post was edited by TouchCow on Dec 16 2011 07:19pm