Quote (Coolface @ 13 Jul 2011 20:40)
nekem jobb klikk kilepesre leall, ez csak egy tipp volt, de nyugodtan kuldj el mindenkit a picsaba aki nemert valamihez de van 1 otlete, igazad van, mert tevagy itt a helyi basszajba
a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Akár valami kárt is okozhatsz a rendszerében, ha hülyeséget írsz. Egyes esetekben a vírusirtó lelövéssel való leállítása is okozhat gondot. Például örökre bebukhatsz fájlokat, amiket éppen kezelt, mert ezeket a rendszer legmagasabb jogosultságán végzi, és bármikor "odaragadhat", bekövetkezhet az is, hogy a vírusirtó meghibásodik és nem fog megfelelően üzemelni, ne adj isten akár a win is csak csökkentett módban indul.
Még lehetne sorolni, de ebből már látható, miért nem érdemes beleszólni abba, amihez nem értünk, mert ha mondjuk én nem találom el a hibát (ilyen is előfordult már), azért tisztában vagyok azzal, hogy egyes lépéseknek milyen kockázatai vannak, és mi történhet kb. Értem mi zajlik le ilyenkor.
A jobbclick kilépésre pedig nem áll le, csak a valós idejű védelem ignorál minden riasztást, ami nem magát a programot támadja.
Quote (ecneB @ 14 Jul 2011 21:53)
szívj el egy e-cigit, látom túllépted a 6 órát.
ha valamihez nem értek, akkor nem pofázok bele, meghagyom ezt a nemes feladatot azoknak, akik konyítanak a dologhoz. nem egyszer segítettem már a subon infos kérdésben bizonyos embereknek, de mindegy.. felesleges rád pazarolnom a karaktereket.
Pontosan. Több kárt csinál, mint hasznos, akkor igenis le kell ugatni.
Quote (Cpt_Ghost @ 15 Jul 2011 05:25)
mondjuk még nem értem miért segítesz ennyire sub0-nak.
salvador = sub0?