Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 2 2011 05:03pm)
szerintem nincs komolyabb baj morrison's 2-vel, bár társaság nélkül be nem tenném a lában, de 5-9 tök jó piaakciók vannak (oké, hogy szar minőség, de pia), sok terem, kert elég hangulats, csak néha kicsit túl sok a tömeg meg vannak néha fura arcok, de eddig nem volt soha balhé. mondjuk 5ször ha lehettem, nem vagyok törzsvendég, de egész pozitív a véleményem a helyről (mondjuk láttam / hallottam pár elég ghb-gyanús esetet, de ez engem nem érint :P)
morri 1, 3 annyira nem jött be, living room semmi extra, de nem rossz, 4bro (nyugati, régi skála) durván kibaszottul nagy, de ott már tényleg érdekes arcok voltak (mondjuk kamionosok és kurvák partéy volt 8D).
mondjuk inkább vagyok kocsma / szabadtér párti, ha engedi az idő, pl. már mostanában is kurva hangulatos duna rakpartra kiülni piálni, margit híd tövéből látszik a parlament, a lánchíd, a vár kivilágítva, n1 (csak egy idő után veszélyes a duna közelsége :D).
kocsmákat meg főleg budán ismerek: bástya a batthyány mellett (drága, de hangulatos, kicsit sok a skinhead), kétlyukú, móri, a moszkván, és az új kedvencem, a shakesbeer a lövőház utcában (mammut utcája). kicsit kultúrabb hely a jános kórháznál a majorka, csak geci drága.
jaja, ezt énis leírtam hogy olcsó a pia a morrisson's 2ben, az emberek nekem nagyon unszimpik ott, büdös, és sztem elhanyagolt, nem szép

nekem a budapesti kocsmák közül az andersen, meg az osterbrau jött be