d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Party Topic
Prev14567811Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
May 2 2011 08:57am
Szegeden JATE, meg SZOTE klubb, idefent meg old's, drönk, mori, korvintető, szimpla, zöldpardon, ezeken a helyeken voltam, és általános tapasztalatom, ha elég részegen megyek elég jó társasággal, akkor tök8 hogy milyen a hely, nagyon kevés volt az ami visszariasztott volna, és azért nem éreztem volna jól magam, mert nem tetszik a zene többi ember etc, ezekkel annyira nem foglalkozok, szimplába kicsit idősebbek voltak, talán a zp volt a lekjobb, mert van koncert a buli előtt, szabadtéri, előtte a parkba jól be lehet rúgni, van sok tinisuna, és gyalog is csak 20 percre van tőlem :)

This post was edited by jarabekg on May 2 2011 08:58am
Member
Gold: 7,149.00
May 2 2011 09:27am
nem sok helyen voltam eddig, morrisons nekem se tetszett, diesel klub fasza hely volt, de ott ritkán van jó koncert (pl depresszió koncert volt ott amit élveztem), Rádai kupola ahol vannak jókis metál estek, vagy Dürer kert, vörös+kék yuk
Member
Gold: 3,000.69
May 2 2011 11:03am
szerintem nincs komolyabb baj morrison's 2-vel, bár társaság nélkül be nem tenném a lában, de 5-9 tök jó piaakciók vannak (oké, hogy szar minőség, de pia), sok terem, kert elég hangulats, csak néha kicsit túl sok a tömeg meg vannak néha fura arcok, de eddig nem volt soha balhé. mondjuk 5ször ha lehettem, nem vagyok törzsvendég, de egész pozitív a véleményem a helyről (mondjuk láttam / hallottam pár elég ghb-gyanús esetet, de ez engem nem érint :P)

morri 1, 3 annyira nem jött be, living room semmi extra, de nem rossz, 4bro (nyugati, régi skála) durván kibaszottul nagy, de ott már tényleg érdekes arcok voltak (mondjuk kamionosok és kurvák partéy volt 8D).

mondjuk inkább vagyok kocsma / szabadtér párti, ha engedi az idő, pl. már mostanában is kurva hangulatos duna rakpartra kiülni piálni, margit híd tövéből látszik a parlament, a lánchíd, a vár kivilágítva, n1 (csak egy idő után veszélyes a duna közelsége :D).

kocsmákat meg főleg budán ismerek: bástya a batthyány mellett (drága, de hangulatos, kicsit sok a skinhead), kétlyukú, móri, a moszkván, és az új kedvencem, a shakesbeer a lövőház utcában (mammut utcája). kicsit kultúrabb hely a jános kórháznál a majorka, csak geci drága.
Member
Gold: 0.16
May 2 2011 04:37pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 2 2011 05:03pm)
szerintem nincs komolyabb baj morrison's 2-vel, bár társaság nélkül be nem tenném a lában, de 5-9 tök jó piaakciók vannak (oké, hogy szar minőség, de pia), sok terem, kert elég hangulats, csak néha kicsit túl sok a tömeg meg vannak néha fura arcok, de eddig nem volt soha balhé. mondjuk 5ször ha lehettem, nem vagyok törzsvendég, de egész pozitív a véleményem a helyről (mondjuk láttam / hallottam pár elég ghb-gyanús esetet, de ez engem nem érint :P)

morri 1, 3 annyira nem jött be, living room semmi extra, de nem rossz, 4bro (nyugati, régi skála) durván kibaszottul nagy, de ott már tényleg érdekes arcok voltak (mondjuk kamionosok és kurvák partéy volt 8D).

mondjuk inkább vagyok kocsma / szabadtér párti, ha engedi az idő, pl. már mostanában is kurva hangulatos duna rakpartra kiülni piálni, margit híd tövéből látszik a parlament, a lánchíd, a vár kivilágítva, n1 (csak egy idő után veszélyes a duna közelsége :D).

kocsmákat meg főleg budán ismerek: bástya a batthyány mellett (drága, de hangulatos, kicsit sok a skinhead), kétlyukú, móri,  a moszkván, és az új kedvencem, a shakesbeer a lövőház utcában (mammut utcája). kicsit kultúrabb hely a jános kórháznál a majorka, csak geci drága.

jaja, ezt énis leírtam hogy olcsó a pia a morrisson's 2ben, az emberek nekem nagyon unszimpik ott, büdös, és sztem elhanyagolt, nem szép :D
nekem a budapesti kocsmák közül az andersen, meg az osterbrau jött be
Member
Gold: 5,390.00
May 2 2011 06:33pm
kocsmák közül eddig oporto a favoritom, pinyó klubb se rossz, szocreál klubb érdekes, andersens jó csak mindig csurig van, kármán/csocsóklubb jó helyek, szimpla epic hangulatos, de 500 egy sör...
szegeden sok jó kocsma van, de most nem fogom leírni, mert az senkit nem érdekel
Member
Gold: 343.00
May 2 2011 06:42pm
Quote (jarabekg @ May 3 2011 12:33am)
kocsmák közül eddig oporto a favoritom, pinyó klubb se rossz, szocreál klubb érdekes, andersens jó csak mindig csurig van, kármán/csocsóklubb jó helyek, szimpla epic hangulatos, de 500 egy sör...
szegeden sok jó kocsma van, de most nem fogom leírni, mert az senkit nem érdekel

és ha valaki épp afelé jár, mondjuk átutazóban vagy ilyesmi és betérne valahova?
lehet emlékezne rá mit olvasott itt^

klubb
Member
Gold: 2,496.00
May 2 2011 07:34pm
Quote (AngryBug @ May 2 2011 11:37pm)
jaja, ezt énis leírtam hogy olcsó a pia a morrisson's 2ben, az emberek nekem nagyon unszimpik ott, büdös, és sztem elhanyagolt, nem szép :D
nekem a budapesti kocsmák közül az andersen, meg az osterbrau jött be

az andersen en eddig csak vizezett sort ittam

osterbrau korrekt hely, kulfoldieket tobbnyire vagy oda viszem vagy szimplaba

persze egyik sem ubereli csucsu bacsi kocsmajat a budafoki mellett, vagy a rongyvege koktelt obudan(szerintem neve sincs annak a helynek)
Member
Gold: 0.16
May 2 2011 07:39pm
Quote (jarabekg @ May 3 2011 12:33am)

oporto az ami a móriczon van a 6os villamos felé?
mert akkor asszem vágom
Member
Gold: 1.69
May 2 2011 10:19pm
alapozni:

gong café (blaha): sör 240, jäger 220
tetthely (kertész utca): sör180, jäger 240
andersen (baross utca): sör 1000 (1 méter, 3 liter)
roni abc: sör 160-240

bulik/koncertek:

úgyis csak olyanra megyek ami érdekel
Member
Gold: 3,065.00
May 5 2011 12:36pm
Május 21. bed beach nyitóparty. Ott lesz valaki?
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567811Next
Add Reply New Topic New Poll