Quote (CyberPunk666 @ 4 Apr 2011 18:41)
az a vicces, hogy pont emiatt akartunk kikerülni az other languagesből (ez feltétele volt annak, hogy subforumunk lehessen), de amikor kijutottunk, akkor mindenki azt mondta, hogy felesleges.... De mivel neked tagod van, így most igent kell nyomni..
Amúgy ofc támogatom, mivel akkor is én vetettem fel... csak nekem nem kellett nyalni, mert nem volt tagom..
Quote (CyberPunk666 @ 4 Apr 2011 19:30)
de érted, én felvetettem és kurvára feleslegesnek tartotta mindenki, mivel akkor akiket nem érdekel, azok nem nézik és nem fognak segíteni, mert nem lesz szem előtt, meg ilyen kifogások voltak.
Most egy TT bedobja ugyanazt a dolgot, erre pedig pont a fordítottja lesz az arány... akkor alig volt pár igen és tele volt nem szavazattal. Aki akkor a nemre nyomott és most igent, az segget csinál a szájából.
szerintem meg egyértelműen a reset-láz miatt van ennyi diablos topic, meg mostanában többet látok belőle mint régebben, semmi köze a taghez
Quote (josheide @ 4 Apr 2011 19:14)
Igazából ez egy nagyon jó karrierépítési lehetőség: gondolj bele ha csak van egy tt-d de lófaszt nem csinálsz sose fognak előléptetni.
ezzel meg nem értem mire akarsz kilyukadni