d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Namelock Guide
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.18
Jul 19 2009 11:06am
Quote (-joey- @ Sun, 19 Jul 2009, 17:57)
Ez ugyanaz a kategória, mint a televízióban, újságokban stb. Kicsit durván nézne ki, ha a Népszabadságban az a cikk jelenne meg, ami az előző napi Magyar Nemzetben volt. Vagy a Hammeres lemezkritikát leközölnék a RockInformban. Legalábbis én így gondolom.

A tévében még sose láttál olyat hogy "A Magyar Televízió felvétele" címkével szerepelt valami egy másik adón?
Member
Gold: 124.45
Jul 19 2009 11:07am
Quote (-joey- @ Sun, 19 Jul 2009, 16:57)
Ez ugyanaz a kategória, mint a televízióban, újságokban stb. Kicsit durván nézne ki, ha a Népszabadságban az a cikk jelenne meg, ami az előző napi Magyar Nemzetben volt. Vagy a Hammeres lemezkritikát leközölnék a RockInformban. Legalábbis én így gondolom.

:) Azon milyen jót mulattunk anno... "Bár a korong nem hozta a várt soundot, gitár itt-ott kicsit KÁSÁS, azért még így is horzsol, igazi csemege a fémes hangzás szerelmeseinek, mondhatni kötelező darab". Noh ez a "szleng" az összes kritikába bele volt építve valahogy. :DDDDD

Ez a melyikoldalonmi-ről. Ha valaki ír egy leírást, szeretné, ha olyanok is elolvasnák, akiket ismer, és tudják hogy pl a konkurens oldalra nem járnak, mert csak szökőévente játszanak már d2-t, de nekik tanulságos a dolog. D2jsp hunsub és raka két teljesen más célcsoport, így nem értem miért kell ezen felháborodni. Nem foglak lehülyézni, flémelni, etc, mivel az a Te oldalad, Te vacakoltál vele sokat és Te szeretnéd kialakítani a profilját, de ennyire nem kéne felvenni ilyesmit imo.
Member
Gold: 1,111.11
Jul 19 2009 11:07am
Quote (-joey- @ Sun, Jul 19 2009, 06:57pm)

akkor máshogy gondolkozunk ^^

én így látom:
ez nem egy hír a nagyvilágból hanem segítség egy játékhoz amit eldugnad egy oldalon amiről lehet nem hallott az akinek esetleg jól jönne (én pl nem vagyok hajlandó sok oldalra regelni azért hogy minden cikket biztos megtaláljak)

tvkben/ujságok leközlik a ugyanazokat a híreket, mert ha pl nem nézed az x adot akkor nem tudnál arról hogy lesz vmi fontos esemény te mennyire rage-lnél? :P
Member
Gold: 28.95
Jul 19 2009 11:08am
koszi az infoer..
Banned
Gold: 4,646.10
Jul 19 2009 11:08am
Quote (-joey- @ Sun, 19 Jul 2009, 18:53)
Elfogadom, de akkor te is fogadd el el az én reakciómat.

Lehet, hogy jobb helye lesz itt, csak akkor máshogy kellett volna ezt az egészet intézni.

termeszetesen elfogadom es tiszteletben tartom

ezt a konkurencia dolgot viszont kicsit maskent elem meg

a kezdetektol fogva ugy tekintettem a Rakara, mint egy kis bekes szigetre, vagy egy oazisra ebben a sokszor elmebeteg jatekban
csupa jo ember, tobbnyire jo jatekos, es olyan noobok, akik tudtak hogy hany kilot nyomnak
mara ez sajnos kisse megvaltozott
legyen egy tema akar "szakmai", akar hetkoznapi, nagyreszt egy admin, egy helper es egy pro beszelget
es azzal a szokoevente odatevedo par noobbal is tele van a faszom, de ez a ligaszervezesnel mar egyszer a felszinre tort
igazabol egy pillanatra bevagtam a durcat es elkezdtem kitorolgetni a postjaimat, -nem mintha barki is ujraolvasna oket valaha, vagy lenne kulonosebb informaciotartalmuk- de feladom, ez nagyon gyerekes viselkedes reszemrol

udv

Member
Gold: 77.00
Jul 19 2009 11:09am
Quote (Anal_Jesus @ Sun, 19 Jul 2009, 18:54)
Ti még mindig nyomjátok ezt a szart?:evil:

ja , most költöttem 2, 5k -t rá !
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
Jul 19 2009 11:11am
Quote (Anamy @ Sun, Jul 19 2009, 05:09pm)
ja , most költöttem 2, 5k -t rá !

maradékot ide hogy vegyek *****
Member
Gold: 124.45
Jul 19 2009 11:12am
Quote (pellacini @ Sun, 19 Jul 2009, 17:08)
termeszetesen elfogadom es tiszteletben tartom

ezt a konkurencia dolgot viszont kicsit maskent elem meg

a kezdetektol fogva ugy tekintettem a Rakara, mint egy kis bekes szigetre, vagy egy oazisra ebben a sokszor elmebeteg jatekban
csupa jo ember, tobbnyire jo jatekos, es olyan noobok, akik tudtak hogy hany kilot nyomnak

mara ez sajnos kisse megvaltozott
legyen egy tema akar "szakmai", akar hetkoznapi, nagyreszt egy admin, egy helper es egy pro beszelget
es azzal a szokoevente odatevedo par noobbal is tele van a faszom, de ez a ligaszervezesnel mar egyszer a felszinre tort
igazabol egy pillanatra bevagtam a durcat es elkezdtem kitorolgetni a postjaimat, -nem mintha barki is ujraolvasna oket valaha, vagy lenne kulonosebb informaciotartalmuk- de feladom, ez nagyon gyerekes viselkedes reszemrol

udv

ilyen volt anno a páholy is. 4 éven át írtam minden kezdőnek, a "maxoltam a bash-t, milyen cuccot hordjak hogy jó legyen a barbom" tipusú postokra a választ. Már azért nem teszem, mert az ilyen kezdők is eltűntek nagyjából.
Member
Gold: 5,302.77
Jul 19 2009 11:14am
Quote (kopek66 @ Sun, Jul 19 2009, 06:07pm)
akkor máshogy gondolkozunk ^^

én így látom:
ez nem egy hír  a nagyvilágból hanem segítség egy játékhoz amit eldugnad egy oldalon amiről lehet nem hallott az akinek esetleg jól jönne (én pl nem vagyok hajlandó sok oldalra regelni azért hogy minden cikket biztos megtaláljak)

tvkben/ujságok leközlik a ugyanazokat a híreket, mert ha pl nem nézed az x adot akkor nem tudnál arról hogy lesz vmi fontos esemény te mennyire rage-lnél? :P

Nem hírekről van szó hanem cikkekről, teljesen más dolog a kettő. A cikk nálam egy unique dolog, egy alkotás, ami nem arra való, hogy egyik oldalról átmásolják a másikra.
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
Jul 19 2009 11:16am
Quote (-joey- @ Sun, Jul 19 2009, 05:14pm)
Nem hírekről van szó hanem cikkekről, teljesen más dolog a kettő. A cikk nálam egy unique dolog, egy alkotás, ami nem arra való, hogy egyik oldalról átmásolják a másikra.

Szerintem a cikk írója annak örül a legjobban ha minél többen olvassák azt az alkotást és minél több embernek használra válik
Go Back To Magyar Topic List
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll