Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Fri, Apr 3 2009, 05:14pm)
nem en mondom meg

pl beninek is megvan a velemenye rolad csak o ilyenkor inkabb kussban van, najo ot most haggyuk ki ebbol
a lenyeg hogy mik szulettek ott lajorol: penz/haszon miatt csinalja, bar ezt nem te irtad, de aki irta az tenyleg embertelenul buta
az hogy a nyeremenyjatek topikot be kene zarni ( nem nem kene, rakanishutol fuggetlenul is onallo temat kepez, sokan meg nekem pmeltek a megoldast mert nem is tudtak mirol van szo, lol )
es hogy miert lettek bezarva a topikjaid azt mar megvalaszoltak: itt reklamoztad magad, amit nem szabad, van benne par olyan amit a jsp nem tamogat
Ismerem beni rólam alkotott véleményét, bár feltételezem veled egészen bizalmas viszonyban van, így te többet tudsz bárkinél. Nekem btw semmi bajom vele, értelmes, szellemes embernek találom. ( a képért se haragudtam, sztem poén volt)
Szal, ha jól értettem, te nyithatsz az oldalammal kapcsolatban topicokat, csak én nem. Ok, most már ezt is tudjuk, ezentúl, ha hírezés kell, majd neked szólok, pajti.

Köszönöm az újabb kioktatást a Szabályzatból, teljesen felesleges volt, de mivel ez neked szemmel láthatóan fontos dolog, hagyom, hagy csináld. Én sajnos nem érek rá veled szórakozni. Egy ideig mulattató, amit csinálsz, bizonyos szint fölött viszont már unalmas, sőt mi több: egyenesen nonszensz. Elhiszem, hogy neked ez itt az otthonod, meg az életed, de nekem igencsak másról szól, mint veled ökörködni nap-mint-nap. Lehet neked is a tanulással kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy itt vergődsz. 19 éves vagy... Én már elvégeztem amit el kellett, dolgozom, méghozzá nem is könnyű munkát - igencsak jó felfogóképességet igényel, mivel emberéletekkel játszom. Emellett még fusizok is, hogy legyen mit félrerakni, és miután mindezzel végeztem, még egy honlapot meg egy fórumot is összerakok nektek, teljesen ingyen.
Szóval köszönöm, de kurvára nem vagyok kíváncsi a napi szintű cirkuszaidra, a jövőben 100% ignorállak. Ez volt az utolsó hozzád intézett postom.
Szervusz, hülyegyerek!