d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ez Itt Kerem Szepen A Reklam Helye > öntörvénykezés
Prev1456789Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 30,091.51
Apr 3 2009 10:09am
Quote (vtibor @ Fri, 3 Apr 2009, 16:58)
Van egy olyan erzesem, hogy ez a topik is tiszavirag-eletu lesz

Tevedtem.
Member
Gold: 5,302.77
Apr 3 2009 10:10am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Fri, Apr 3 2009, 05:06pm)
nalam ez potolja az rlt, es eleg sikeresen !

ez a topik meg jo
mutatja mennyire nem birsz felfogni alapdolgokat

Hogyne főnök. A felfogóképességem köszöni jól van. De majd pont egy 19 éves netfüggő, retardált hülyegyerek fogja itt mindenkinek megmondani a tutit. :)

Nevetséges, ahogy te kóstolgatsz engem. ^^
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Apr 3 2009 10:14am
Quote (-joey- @ Fri, Apr 3 2009, 05:10pm)
Hogyne főnök. A felfogóképességem köszöni jól van. De majd pont egy 19 éves netfüggő, retardált hülyegyerek fogja itt mindenkinek megmondani a tutit. :)

Nevetséges, ahogy te kóstolgatsz engem. ^^

nem en mondom meg :)
pl beninek is megvan a velemenye rolad csak o ilyenkor inkabb kussban van, najo ot most haggyuk ki ebbol
a lenyeg hogy mik szulettek ott lajorol: penz/haszon miatt csinalja, bar ezt nem te irtad, de aki irta az tenyleg embertelenul buta
az hogy a nyeremenyjatek topikot be kene zarni ( nem nem kene, rakanishutol fuggetlenul is onallo temat kepez, sokan meg nekem pmeltek a megoldast mert nem is tudtak mirol van szo, lol )
es hogy miert lettek bezarva a topikjaid azt mar megvalaszoltak: itt reklamoztad magad, amit nem szabad, van benne par olyan amit a jsp nem tamogat
Member
Gold: 5,302.77
Apr 3 2009 10:24am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Fri, Apr 3 2009, 05:14pm)
nem en mondom meg :)
pl  beninek is megvan a velemenye rolad csak o ilyenkor inkabb kussban van, najo ot most haggyuk ki ebbol
a lenyeg hogy mik szulettek ott lajorol: penz/haszon miatt csinalja, bar ezt nem te irtad, de aki irta az tenyleg embertelenul buta
az hogy a nyeremenyjatek topikot be kene zarni ( nem nem kene, rakanishutol fuggetlenul is onallo temat kepez, sokan meg nekem pmeltek a megoldast mert nem is tudtak mirol van szo, lol )
es hogy miert lettek bezarva a topikjaid azt mar megvalaszoltak: itt reklamoztad magad, amit nem szabad, van benne par olyan amit a jsp nem tamogat

Ismerem beni rólam alkotott véleményét, bár feltételezem veled egészen bizalmas viszonyban van, így te többet tudsz bárkinél. Nekem btw semmi bajom vele, értelmes, szellemes embernek találom. ( a képért se haragudtam, sztem poén volt)

Szal, ha jól értettem, te nyithatsz az oldalammal kapcsolatban topicokat, csak én nem. Ok, most már ezt is tudjuk, ezentúl, ha hírezés kell, majd neked szólok, pajti. ;)

Köszönöm az újabb kioktatást a Szabályzatból, teljesen felesleges volt, de mivel ez neked szemmel láthatóan fontos dolog, hagyom, hagy csináld. Én sajnos nem érek rá veled szórakozni. Egy ideig mulattató, amit csinálsz, bizonyos szint fölött viszont már unalmas, sőt mi több: egyenesen nonszensz. Elhiszem, hogy neked ez itt az otthonod, meg az életed, de nekem igencsak másról szól, mint veled ökörködni nap-mint-nap. Lehet neked is a tanulással kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy itt vergődsz. 19 éves vagy... Én már elvégeztem amit el kellett, dolgozom, méghozzá nem is könnyű munkát - igencsak jó felfogóképességet igényel, mivel emberéletekkel játszom. Emellett még fusizok is, hogy legyen mit félrerakni, és miután mindezzel végeztem, még egy honlapot meg egy fórumot is összerakok nektek, teljesen ingyen.

Szóval köszönöm, de kurvára nem vagyok kíváncsi a napi szintű cirkuszaidra, a jövőben 100% ignorállak. Ez volt az utolsó hozzád intézett postom.

Szervusz, hülyegyerek!
Member
Apr 3 2009 10:30am
Quote (-joey- @ Fri, Apr 3 2009, 05:24pm)
Ismerem beni rólam alkotott véleményét, bár feltételezem veled egészen bizalmas viszonyban van, így te többet tudsz bárkinél. Nekem btw semmi bajom vele, értelmes, szellemes embernek találom. ( a képért se haragudtam, sztem poén volt)

Szal, ha jól értettem, te nyithatsz az oldalammal kapcsolatban topicokat, csak én nem. Ok, most már ezt is tudjuk, ezentúl, ha hírezés kell, majd neked szólok, pajti. ;)

Köszönöm az újabb kioktatást a Szabályzatból, teljesen felesleges volt, de mivel ez neked szemmel láthatóan fontos dolog, hagyom, hagy csináld. Én sajnos nem érek rá veled szórakozni. Egy ideig mulattató, amit csinálsz, bizonyos szint fölött viszont már unalmas, sőt mi több: egyenesen nonszensz. Elhiszem, hogy neked ez itt az otthonod, meg az életed, de nekem igencsak másról szól, mint veled ökörködni nap-mint-nap. Lehet neked is a tanulással kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy itt vergődsz. 19 éves vagy... Én már elvégeztem amit el kellett, dolgozom, méghozzá nem is könnyű munkát - igencsak jó felfogóképességet igényel, mivel emberéletekkel játszom. Emellett még fusizok is, hogy legyen mit félrerakni, és miután mindezzel végeztem, még egy honlapot meg egy fórumot is összerakok nektek, teljesen ingyen.

Szóval köszönöm, de kurvára nem vagyok kíváncsi a napi szintű cirkuszaidra, a jövőben 100% ignorállak. Ez volt az utolsó hozzád intézett postom.

Szervusz, hülyegyerek!

bolded resz: gratulalok, meg mindig nem birtad felfogni, ez az amit genthornak se sikerult, sebaj, majd talan felnosz, lenyugodsz, es akkor
addig meg nyitogasd csak a topikokat, lesz hova spammelni
amig meg nem erted hogy a nagyratartott oldalad nem tamogatja jspt addig itt nem is hirdetheted, az, hogy az oldaladon mi tortenik az nem csak rad tartozik, tekintve hogy most vettem csak eszre: engem is felraktal mint tolvajt ;) gyerekes es nevetseges
Member
Gold: 14.37
Apr 3 2009 10:33am
TL ; DR

OFC
Member
Apr 3 2009 10:33am
Quote (ikszipszilon @ Fri, Apr 3 2009, 05:33pm)
TL ; DR

OFC

akkor te most meno gyerek vagy
Member
Gold: 14.37
Apr 3 2009 10:34am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Fri, Apr 3 2009, 04:33pm)
akkor te most meno gyerek vagy

kajakra?
Member
Gold: 59.00
Apr 3 2009 10:39am
Quote (ikszipszilon @ Fri, 3 Apr 2009, 17:33)
TL ; DR

OFC

hát te aztán nem aprózod el srác!
Member
Apr 3 2009 10:40am
Quote (ikszipszilon @ Fri, Apr 3 2009, 05:34pm)
kajakra?

kajakra
Go Back To Magyar Topic List
Prev1456789Next
Add Reply New Topic New Poll